- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #52.021
Kahverengi habibtemm bunun rengi,ama ben bunu netten buldum:))Bazen siloda yalanırken kalıyo dili dışarda bununda öyle olmuş olabilir:)))Yaa sen hiç gördünmü kahverengi kedi??
habbitem saka yapiyo bence gercek degill hem silo degilki o kedii
görmemisim kiscemmmmama simcik telafi edecezzzzzzzz bi saat iznim vaa moremdennnn
offfffffffffff netımeee yaaaaaaaaa
Ayyy habibtemmm nasıl yazdıysam bende,yok bitanemm bu resimdeki silo değil pardon canımm yaa açıklama yapmamışım:)))
degilmis siloogördümde ben silo deyince sasirdimm silo bu renk degil diyeeee
yaw habbitem napacan netteki resmi silonun yakindan cek resmini koyy bizde görelim silo oglanii
gerci eskisi ilgim azaldi siloya beni hayal kirikligina ugratti sadece 4 bebesi oldu yakismadi ona ben 8 ne bekliyodummm bu kadar halvete karsinnn
degilmis siloogördümde ben silo deyince sasirdimm silo bu renk degil diyeeee
yaw habbitem napacan netteki resmi silonun yakindan cek resmini koyy bizde görelim silo oglanii
gerci eskisi ilgim azaldi siloya beni hayal kirikligina ugratti sadece 4 bebesi oldu yakismadi ona ben 8 ne bekliyodummm bu kadar halvete karsinnn
YAaa nerde gördün habibtemmm ben kahverengi kedi istiyom şimdi bunu görğnce aşık oldum resmen yaaa,ben hiç görmemiştim bu zamana kadar koyu kahverengi kediii...
Hemmen keyif fotosundan birini koyuyorum habibtemmm:)))
Evet aslında bizide şaşırttı silo akşamdan sabaha halvetten hepi topu 4 tanecik oldu bebişiimiz:)))
Ayyy habibtemmm u arada birinin gözü açılmış benim torunların:))))
netımm cokk yavass yaaaaaaaaa
aglaama edammmkiscem konustunuzmu telekomla bi sonuc cikarmi bu net ve tv konuusundaaa:26::26::26:
konustukk bıtanemmdeee bakalımm 1 mayısa kadar bekleyınn dedıler beklemekteyızz eger olmasa kapatıcaz bakıcaz caresıneee
aglaama edammmkiscem konustunuzmu telekomla bi sonuc cikarmi bu net ve tv konuusundaaa:26::26::26:
habbitem hancekimmm
konustukk bıtanemm deee bakalımmm 1 mayısaa kadar bekılıcezz olmasa ıptal edıcezz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?