- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #52.361
iyiym çok şükür burdayım işte yine gidemiyorum bir yere netten başka hiç birşeye bakamıyorum ayrılamıyorum acaba kızlara ne olmuş neleri var diye çatlıyorum meraktangünaydın canım nasılsın
inşallah canım hepimiz zamanı geldiğinde allahın izniyle bebeklerimize kavuşucaz kimimiz hemen kimimiz beklemek zorunda kalıcız belki ama rabbim hepimizin yüzünü bir gün güldürecek inş...amin canımmm inşallah bu topikdeki herkezden güzel haberler alıcazben kalpten inanıyorumm...
inş hamilesindir canım ama artık ben tahlillerde pozitif görmeden hiçbir belirtiyi hamileliğe yormuyorum çünkü her belirti kişiden kişiye değişiyo... dün arkadaşımın yengesi 4 aylık hamileymiş fakat farketmemiş hiç bir belirti olmamış birde adette olmuş az az o zaman hiç anlamamış bile karnı çıkmaya başlayınca doktora gitmiş karnım şişiyo diye düşünebiliyo musun.....kızlar sizce ben hamişmiyim içinizden neler geçiyor
Ogrencilerle bogusuyorum geneiyiyz canım sen nasılsın
İnsallah olur canim. bende de sanirsam az calisma gibi bi durum var kist fln olmuyo ama. ne guzel kizinda varmis hayirlisiyla olur insallah kendini sikma hormonlar hemen etkileniyoslm canlar ben yeni üye oldum çok taze dünhepinize kucak dolusu sewgiler sunuyorum..27 yaşında 7 yllık ewliyim bir tane 4 yaşında kızım var(ceylin) ikinci bebeği çok ama çok istiyorum fazla bebek sewgim var sanırsam bu acelem ve sewgim yüzünden bi türlü olmuyor geçen sene bunun için doktora gittim adet düzensizliğim vardı ve kıllanmam testler yaptrdım herşey normal ve hiç problem yok sadece kist vardı o zamnki kistim 5.5 cm diane35 kullnadım 3 ay önce böyle başladık adeti düzene sokmak için 3 ay sonra doktor kendiliğinden olmam için ilacı kesti ondan sonraki ay yine olmadım ve bi 3 ay daha kullanmam gerektiğini söyledi dewam ettim.3 ay sonradan gelen ayda kendiliğimden adet olmaya başladım bu iki ay kadar sürdü sonra yine adaet olmadım ve bu sefer doktorumu değiştirerek başka bi doktora gttim ve yine kist ilaç tedavisine tekrar başladım 3 ay kullandım kist yok olmuştu...sonra gebe kalmak için folikasit kullanmaya başladım olmadı..olmadı..yine doktorun yolu düştü bana gittim yine kist 6 cm ve yine tedavi o kisten de kurtuldum tmm dedik belki bu sefer olurr 1 aydır ilaç falan kullanmadım ve adetim 4 gün geçti şimdi umutlanmakta istemiyorum çünkü geçen senelerden tecrübem var malesef umutlanıor eşimide heycanlandırıyorum sonra bebek yerine kist çıkıyor(bu arad yumurtalıklarım yavaş çalışıyormuş ) o yüzden ne yapacağımı bilmiyorum ki....tekrardan anne olmayı sizler gibi çook ama çok istiyorum ....
günaydın herkeslere
yok cnm hiç denemedimkistlerin ve adet düzensizliğin varsa soğan suyu kürünü yapmayı denedin mi bu konuda faydasını gören çok oldu.............
amin cnm çok tşk ederim rabbim herkese nasip etsin inş belki güleceksin ama benm kzım süpriz bi bebektişöyle anlatayım günüm geçmişti normal bi test aldım eczaneden yaptım negatif ama içmde bi hs var gibi ikinciyi aldım 3 aldım yok allahım doktora gttim kan tahlili ile baktılar yok bi hafta sonra tekrar bi doktora gttim sıkıntıları anlattım oda muayene etmeden söktürücü verdi kulndım yine adet olmadım yine gttim 6haftalık gebeyim :) o tahlilleri falan yaptrdığımda gebeymişim öyle işte benm enteresan dönemler geçiren biriyim şimdide kistlerim vardı tekrar doktora gtmeye korkuyorum diğer gecikmelerimde hüsrana uğramıştım
kistlerin ve adet düzensizliğin varsa soğan suyu kürünü yapmayı denedin mi bu konuda faydasını gören çok oldu.............
söktürücü kullanıosun kan tahlillindede çıkmıo ve 6 haftalık hamiş :44: walla ne deyim kızın tuttuğunu koparandır sanırım baksana tüm ilaçlara rahmen tutunmayı başardmış.. hadi inşallah canımm ikincisinide en kısa zamanda alırsın kucağına..
bak en azından sennin bi tane var bizim oda yokben kasımda korunma hapını bıraktım kaç ay oldu hala tık tık yok 3-5 ay daha denicem 1 sene içerisinde olmazsa dr a giderim artık (ki inşallah gerek kalmaz )
ewt canım kızım hayata çok iyi tutundu bu dünyada yaşamaya nasibi varmışki rabbimde onu bana nasip kılmışki şuan yanımda şükür inş rabbim bütün kadınlara anneliği nasip eder başta sizlere nasipte varsa ki inş vardır çok istiyorum bakalım bi hafta geçsin eğer olmazsam doktora gidip ultrasondan baktıracağımşuan 4 gün geçti
ewt canım kızım hayata çok iyi tutundu bu dünyada yaşamaya nasibi varmışki rabbimde onu bana nasip kılmışki şuan yanımda şükür inş rabbim bütün kadınlara anneliği nasip eder başta sizlere nasipte varsa ki inş vardır çok istiyorum bakalım bi hafta geçsin eğer olmazsam doktora gidip ultrasondan baktıracağımşuan 4 gün geçti
moreme bi bildirimli aciklaama yazmam gerekk verdigi süreyi coktan gectim cünkükizacak biliyorummmmm bari cezam hafifler bisey yazarsam belkimmmm
anammmm :26::26::26::26: habıbtemmm benımm yuzumdennn bu saatee kaldınnn kusura bakmaaaaa
MOREMMM GULUMM CANKUSUMMM BILIYORUM YARIN YAZDIKLARIMIZI OKUCANNN BENIM YUZUMDEN BU SAATTE KALDIII YASAKIMM AFFET OLUMU BIDA OLMAZZ BENIM 4 KALPCIKIMMOLDUUDA ONDANN BEKLEDII BENII GORMEK ICINNNNN KUSURA NBAKMA ONUN ADINA OZURRRRRRR
güzel morem cankus moremmmsey kiscem beni bugünlük affet valla bu amac ugruna durduk bu saate kadarrrrr edammin 4 kalpciki olmasi lasimdi yosam üzülüyodu kiscemmm onu böyle boynu bükük yalniz birakmadikkk kendiside cok gayret gösterdii hep beraberr 4 kalpciki olmasini sagladikkkk iremnazimiz bilem yardim etti uyumadi eda teyzesineeeeee bugünlük afet morem bidaha olmazzzz cümlelerime burda son verirken inslalah beni afersin cok kismazsinn seni seven kiscen yasakinnnnnn
o pamik yanaciklarindan öperimmmmis kokulu moremmmm datli dilli moremmmm
İnsallah hamissindir canim
Bu ay herkesin regli sasti. bazilarimiz gec geldi ( mesela benim 20 gun)bazilarimizinda erken geldi.
Stres hava degisimi hersey etkileye biliyo.
Seninkisi sasma diilde bebis olur insallah
Gunaydiinnnn
günaydın güzel anne adayları :)
Günaydın herkese
Günaydın kızlarr.... :80::80:
benimde bugün bitecek adetim Allahın izniyle çalışmalara devam edicez...
içime doğdu okurken sankim Kayra bebek hamile kalacak bu ay 6. hislerim kuvvetlidir ama sanaldanda kuvvetlimi bilemiorum
inşallah doğru çıkar
buarada benim sınava kaldı 4 günnn :18::18:
günaydın herkeslere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?