Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

amin canımmm inşallah bu topikdeki herkezden güzel haberler alıcaz ben kalpten inanıyorumm...
inşallah canım hepimiz zamanı geldiğinde allahın izniyle bebeklerimize kavuşucaz kimimiz hemen kimimiz beklemek zorunda kalıcız belki ama rabbim hepimizin yüzünü bir gün güldürecek inş...
benim içinde bu ay inşallah senin güzel hisslerinden geçtiği gibidir benim için durum
artık vücudumu tanıyamıyorum çok fazla şey oluyo bende çoğuna aldırmıyorum artık ama pazar günü yumurta akını gördüm parmak uygulamasınıda yaptım oldu boşta geçirmedim o günü hayırlısı hakkımızda.... daha çok var bata zaten

kızlar sizce ben hamişmiyim içinizden neler geçiyor
inş hamilesindir canım ama artık ben tahlillerde pozitif görmeden hiçbir belirtiyi hamileliğe yormuyorum çünkü her belirti kişiden kişiye değişiyo... dün arkadaşımın yengesi 4 aylık hamileymiş fakat farketmemiş hiç bir belirti olmamış birde adette olmuş az az o zaman hiç anlamamış bile karnı çıkmaya başlayınca doktora gitmiş karnım şişiyo diye düşünebiliyo musun.....
o yüzden rabbim hakkında hayırlısını versin inş. bebeğin göbüşünde seninle birliktedir bitanemm

amin cnm çok tşk ederim rabbim herkese nasip etsin inş belki güleceksin ama benm kzım süpriz bi bebekti şöyle anlatayım günüm geçmişti normal bi test aldım eczaneden yaptım negatif ama içmde bi hs var gibi ikinciyi aldım 3 aldım yok allahım doktora gttim kan tahlili ile baktılar yok bi hafta sonra tekrar bi doktora gttim sıkıntıları anlattım oda muayene etmeden söktürücü verdi kulndım yine adet olmadım yine gttim 6haftalık gebeyim :) o tahlilleri falan yaptrdığımda gebeymişim öyle işte benm enteresan dönemler geçiren biriyim şimdide kistlerim vardı tekrar doktora gtmeye korkuyorum diğer gecikmelerimde hüsrana uğramıştım

iyiyz canım sen nasılsın
Ogrencilerle bogusuyorum gene
Genel olarak da iyiyim bende calismalara basladim
İnsallah olur canim. bende de sanirsam az calisma gibi bi durum var kist fln olmuyo ama. ne guzel kizinda varmis hayirlisiyla olur insallah kendini sikma hormonlar hemen etkileniyo
günaydın herkeslere

Gunaydin nuarinim

söktürücü kullanıosun kan tahlillindede çıkmıo ve 6 haftalık hamiş :44: walla ne deyim kızın tuttuğunu koparandır sanırım baksana tüm ilaçlara rahmen tutunmayı başardmış.. hadi inşallah canımm ikincisinide en kısa zamanda alırsın kucağına..
bak en azından sennin bi tane var bizim oda yok ben kasımda korunma hapını bıraktım kaç ay oldu hala tık tık yok 3-5 ay daha denicem 1 sene içerisinde olmazsa dr a giderim artık (ki inşallah gerek kalmaz )

kistlerin ve adet düzensizliğin varsa soğan suyu kürünü yapmayı denedin mi bu konuda faydasını gören çok oldu.............

ewt canım kızım hayata çok iyi tutundu bu dünyada yaşamaya nasibi varmışki rabbimde onu bana nasip kılmışki şuan yanımda şükür inş rabbim bütün kadınlara anneliği nasip eder başta sizlere nasipte varsa ki inş vardır çok istiyorum bakalım bi hafta geçsin eğer olmazsam doktora gidip ultrasondan baktıracağım şuan 4 gün geçti

İnsallah hamissindir canim
Bu ay herkesin regli sasti. bazilarimiz gec geldi ( mesela benim 20 gun )bazilarimizinda erken geldi.
Stres hava degisimi hersey etkileye biliyo.
Seninkisi sasma diilde bebis olur insallah

Moreeemmm nirdesin seni gormedim okul bile gecmek bilmiyo
Hastaydin iylesemedin mi
Keskem yanina gelebilsem sana corba yapsam

İnşallah hamişsindir canım

slm Kizlar....
ben geldim

benim kirmizilar yavastan yavastan geliyor....
nasip kismet artik

ve NAZIMM ben toplam simdi 13 tane meryem süresi okudum, ben bittim, haberin olsun, arkadaslarada okudum, 7 tanede kendime okudum....tamami canim

iremnazımınn hatrınaaaa bişey demioorummmm

nesekiii birdaha olmucakkk hormıncukarrr herşeyden önemlii

yasakımm iki gözümmmm

İnsallah hamissindir canim
Bu ay herkesin regli sasti. bazilarimiz gec geldi ( mesela benim 20 gun )bazilarimizinda erken geldi.
Stres hava degisimi hersey etkileye biliyo.
Seninkisi sasma diilde bebis olur insallah

cnm sıkca yaşadığım bi sorun malesef inşşş inşşş dielim sizlerde inş en kısa zamanda güzel haberler verrsiniz

günaydın güzel anne adayları :)

Günaydın herkese

günaydın herkeslere

güüüüünnayyyyydınnnnnnnnnnn canlarımmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…