- 20 Kasım 2012
- 2.794
- 79
- 113
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #53.381
ahanda seninnn kocişş aynı bennn melekimmmm
bende çıldırsın die hiç cevap vermemmm
oyy her temizlik dendiğinde içimm gidiyor düşenemiyorm evimi ne halde
senin kocişde benimkisi gibi dağınıksavayy senin haline
tam heryeri temizlemişken bende gitseydim keşke tedaviye
çok sinir oluyorum o zman sanki yokmuşum gibi susunca
benim kide tam tersi hiç konuşmaz ben çook konuşurumkavga ederkende inadına susar bazen beni daha çok sinir etmek için
ahanda seninnn kocişş aynı bennn melekimmmm
bende çıldırsın die hiç cevap vermemmm
canım bi ara özelden yazdıydım sana aldın demi ????
canım benim hem kociş var hemde benle kalan bi kaynım düşün atık 2 aya yakındırda evde yokum evin vay haline
canım benim hem kociş var hemde benle kalan bi kaynım düşün atık 2 aya yakındırda evde yokum evin vay haline
allah razı olsun düşünmen bile yeter teşekkürler hele o zman gelsin olmadı biri tutarız yardımcı olacakolsunnn cankuşummm 1 günlük işi vaa bebiş doğsun el birliyle yaparzzz bende gelirmmm
hosgeldin nuarinimmama senin beben var göbüüsnde kiscemm gelcek yazlar hep senin yaparsinn yeterki yawrun bi dogsunn
aldım canım ama müsait değildim cevap yazamadım şu işleri bitirnce yazarımsana nihal mesaj göndermiş mi:26::26:
bu konuda ikimizinde masalalhi varrro da konuusr bende öyle oluncada tartismada uzun sürüyooo keske osussada ben konussam heppp
ooooooooo ozamn hiç düşünemiyorum 2 erkek bir evde bence sen doğurunca git o evecanım benim hem kociş var hemde benle kalan bi kaynım düşün atık 2 aya yakındırda evde yokum evin vay haline
geçen gece ben küstümben çıldırtmak için yapmıyom ya benim tabiatım bu kavgayı hiç sevmem çoooook rahatsız oluyom
bizdede hep ben konuşurumbu konuda ikimizinde masalalhi varrro da konuusr bende öyle oluncada tartismada uzun sürüyooo keske osussada ben konussam heppp
valla canım ne diyim ki şimdi aman içimde kalsın varsınkaynindami var nuarinimmm:26:daginikmiii o
inan her gittiğimde evin birşeyi eksik en son eve gittiğimde 2 tenceremin sapını yakmıştılar:)telde talimatt çekeydinnn canımmmm
dağıtmasınlar yada bi teyze tutnsunlarr ne olcakkk :26::26::26::26:
sen nerde kalıyonki :44::44:
yok göndermedi :44::44::44::44:
ooooooooo ozamn hiç düşünemiyorum 2 erkek bir evde bence sen doğurunca git o eve
geçen gece ben küstümo da bana sarılmaya çalıştı uyuyodum uyandırdı beni bende koluna bi vurmuşum uykulu uykulu sonra 2 gün o bana küstü
bizdede hep ben konuşurum
ooooooooo ozamn hiç düşünemiyorum 2 erkek bir evde bence sen doğurunca git o eve
canlarrr bennn yatıorummmm
malummm kociş 5 gün evde artıkkkk sabah gene erkenden kalkcammm
Allah rahatlılk versinn hepinzeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?