- 20 Kasım 2012
- 2.794
- 79
- 113
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #53.401
sana doktorunla tedavinle ilgil özel mesaj yazıcaktıda neyse konuşunca sorarım ben
canlarrr bennn yatıorummmm
malummm kociş 5 gün evde artıkkkk sabah gene erkenden kalkcammm
Allah rahatlılk versinn hepinzeee
off sorma totoşunu döner yatar yatar ben uyayacağım zaman başlar dırdırıdır ondan sonrada ban kızıyo ne rahat admmışım hemen uyomuşum
bebeişin olsun önemli olan o sen takma evinde temizlenir ben istanbula tedaviye gidince eşim kalacak ben yokken ev ne hale gelir hiç düşünmek istemiyorumbende düşünemiyorum inan bende sabrıma şaşırıyorum
bebeişin olsun önemli olan o sen takma evinde temizlenir ben istanbula tedaviye gidince eşim kalacak ben yokken ev ne hale gelir hiç düşünmek istemiyorum
tedavi için gittiğinde orda kalcanmı kuzum
kalıcam canım uzak çünkü hergün gidip gelmek mümkün değil
akraban falan varmı bari kuzum yaa
geçen sefer kimse yoktu 5 6 saatlik yolu gün aşırı gittik geldik ama bu sefer kalacak yerimiz var şükür onların yanında kalıcam eşim geri gelicek ama bi derdim var eşim yapıyodu iğnelerimi bakalım bu sefer kim yapacak ben kendim korkarım yapamam
yaparmı sağlık ocaklarıoyy kuzum benim kıyamam iğne saatlerini erken bi saate ayarlarsan sağlık ocağında yaptırabilirsin
eeeeeeeee tabiki canım ama hafta sonu var olmaz yineyaparmı sağlık ocakları
eeeeeeeee tabiki canım ama hafta sonu var olmaz yine
o kalcağın yerde yakınlarda oturan hemşire yada sağlıkçı falan olması lazım
eeeeeeeee tabiki canım ama hafta sonu var olmaz yine
o kalcağın yerde yakınlarda oturan hemşire yada sağlıkçı falan olması lazım
anam ben niye bu kadar düşündüm kız hastanede acilde yaparlar haftasonu sıkıntısıda olmaz
özel mesajımı aldın mı
tamam canım temizlik yapcam die çok yorma kendini emicanım ben çook yorgunum:18::18: uykumda çok ben kaçıyorum artık hadi byy
evet aldım canım diğer seçenekleri değerlendiririz artık
sanada iyi geceler tatlımtamam canım temizlik yapcam die çok yorma kendini emi
hadi iyi geceler güzelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?