Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

canm tebrik ederim seni. benmde adetin 5 gün geciktikten sonra çift çizgiyi gördüm 6.günü kan testi yaptırdım değerim 488.4 çıktı yani adetimin gecikmesinin 6.günü çıktı bu değer. dün tekrar sağlık ocağına gittim ordada kan aldılar ama bugün tatil olduğu için yarın alıcam sonucu yükselme olmuştur inşallah onu düşünüyorum bende.cumada doktora gitcem.hayırlısı inşallah sağlıklı bir gebeliktir. sizce değerim normal mi yani hesapladığıma şu an 4-5 haftalık olması gerekıo.

evettt bencedee uyanınn hep diyodunn öğrenincee ilk buraya yazcamm burdakı arkadaşlarlaa kutluycam diyeeee rabbim nasip ettii inşallahhh sonudaa güzel olurrr

olurr zeynebimm olurrrr Allahın izniyleee hamişsinn bat geçmiş idrar pozitf hormonlarda sorun yoksa hamişsin Allahın iznylee

kızlarrrr günaydınnn çoğu konuya yazıorum ama bi cevap alamadım yardm nolurr ( benim 3 gündür kanamam var pembemsi ve kesk kesik gelio çok az regl gibi değil regl bitişi gibi leke leke akıntıyla yani benm ovulasyonum 22 nisandı eğer hamileysem bu yerleşme kanamasımı ? normalde cuma veya cumartesi regl olmam gerekio

oyyy hayırlı olsunnnnn canımmmmm değerin gayett ii kızçemmmmmm Rabbimmm hayırlııı evlatlar versinnnnn
aramıza hoş geldinnnnn bidenemmmm

kızçemm hoşş geldinnnnnn

belirtlilerinnn var mı anlattığın yerleşmeye benzio bitanemmmm

hayırlısı inşllahhhh bebeğin seninledir bata kadar kendini yorma

ağır kaldırma canımm batada az kalmışş dualarım seninleee inşallahhhh

teşekkür ederimm canım benim bugun 3. günüm idrar testinde pozitif çıktı kanı yarın vercemm inşallahhh hayırlıı vee sağlıklıı olurrrr

bendee senii tebrik ederimmm canımm bencee değerlerinn çokk güzell vee dahadaa artarrr inşallahhh hayırlı olsunnnn

Hamileliğini yeni öğrenen arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin canlarım :)

hancekimdeee çokk mutlu oldummmm Rabbim sağlıklı sıhatlı evlat versinn inş... dioorrr bu halayda onun içinnn

hoşbulduk tatlımmm aranızda olmaktan büyük keyif duyuyorum nasılsın canımmm? var tatlım var göğüslerde şişlik ve damarlar çok belli bi arkadaşm gördü şok oldu sol kasığımda deli bi şişlik var :)) elime bişe gelio sanki :))))))) allah razı olsun canımmm benimmm sen hamişmisin?

allah razı olsun hepinizden Rabbim isteyen herkese versin. çok bekledim bugünü ama şu 2 gn geçmek bilmedi resmen:)))

senden de razı olsunn kuşummmmm

rabbimmm yardımcın olsunnnn inşallahhh tüm hamişlere güzell gebelikler versinnn Mevlammm

ne zmandır bekliordunn bitanemmmm

Hamileliğini yeni öğrenen arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin canlarım :)

oyyy canımmmm senindeee hayırlıı olsunnn kuşummmmm

rabbimm sağ sağlımm kucaklamayı nasip etsin inşallahhhhh

hormonlarımm yuksekti prolaktınn ama ilaç kullanmıştımyaaa düzeldi demekk başka birşeyy cıkarmıı acabaa

çıkmaz kızçemm ama genede kanda emin olmak lazımmm inşş.... bebişimizzz senleee

cankuşummm hamişisnn senn ozamnnnn Allahımm ne güzel bir günnnnnn Rabbimm zatenn anlamından dolayı günü çok seviorum şimdi sizinle daha bir güzellştiiii

Rabbimmmmmmme şükürlerr olsunnnnn

ben değilimm kızçemmmm hamişşşş

kızlar öncelikle tebrik ediorum rabbim bi seste kurtarsın sağlıkla kucağınıza alın inş. güzel bi gebelik geçirin... dualarımdasınız .. sizler hamilesiniz duanız kabul olur eksik etmeyn nolur bende çok istiorum (

hancekimmii ben göremiyorumm onuu ama darısıı başınaa canımmmmm Allah razıı olsunnnn

telden yazdımmmm canımmmmm

oda tebrik ettii telden ulaşabilğim kızçelre yazdım ben sen merak etmeee

inş... öyledirrrrr canım arkadaşımmm aaa yokmu senin bebiş.. acaba diorum idrar testi yapsam mı sonra ya negatif çıkarsa boşver diorum hayal kırıklığı en iyisi bat ı bekle diorum :)) bilmiorm çokta ümitlendim sonucu haber vericem güzelim sizlerle paylaşıcam :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…