- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #53.441
canımm günaydınnn
sabah test yaptımm pozitif çıktıı tabii hemen topiğimize geldimm kimsecikler yok
sonraa yakın hastaneye gittim test yaptırıyım diye onlardaa uçmuş bi test için 66 lira istedi bende yaptırmadımm devlette kapalı yarın yaptıracamm
yaa buu test dogrumudurr acabaaa inanamıyorumm halaa gidip gidip bakıyorum cizgiler duruyomu diyeee
evettt bencedee uyanınn hep diyodunn öğrenincee ilk buraya yazcamm burdakı arkadaşlarlaa kutluycam diyeeee rabbim nasip ettii inşallahhh sonudaa güzel olurrr
canm tebrik ederim seni. benmde adetin 5 gün geciktikten sonra çift çizgiyi gördüm 6.günü kan testi yaptırdım değerim 488.4 çıktı yani adetimin gecikmesinin 6.günü çıktı bu değer. dün tekrar sağlık ocağına gittim ordada kan aldılar ama bugün tatil olduğu için yarın alıcam sonucu yükselme olmuştur inşallah onu düşünüyorum bende.cumada doktora gitcem.hayırlısı inşallah sağlıklı bir gebeliktir. sizce değerim normal mi yani hesapladığıma şu an 4-5 haftalık olması gerekıo.
kızlarrrr günaydınnn çoğu konuya yazıorum ama bi cevap alamadım yardm nolurr( benim 3 gündür kanamam var pembemsi ve kesk kesik gelio çok az regl gibi değil regl bitişi gibi leke leke akıntıyla yani benm ovulasyonum 22 nisandı eğer hamileysem bu yerleşme kanamasımı ? normalde cuma veya cumartesi regl olmam gerekio
canm tebrik ederim seni. benmde adetin 5 gün geciktikten sonra çift çizgiyi gördüm 6.günü kan testi yaptırdım değerim 488.4 çıktı yani adetimin gecikmesinin 6.günü çıktı bu değer. dün tekrar sağlık ocağına gittim ordada kan aldılar ama bugün tatil olduğu için yarın alıcam sonucu yükselme olmuştur inşallah onu düşünüyorum bende.cumada doktora gitcem.hayırlısı inşallah sağlıklı bir gebeliktir. sizce değerim normal mi yani hesapladığıma şu an 4-5 haftalık olması gerekıo.
oyyy hayırlı olsunnnnn canımmmmmdeğerin gayett ii kızçemmmmmm Rabbimmm hayırlııı evlatlar versinnnnn
aramıza hoş geldinnnnn bidenemmmm
olurr zeynebimm olurrrrAllahın izniyleee hamişsinn bat geçmiş idrar pozitf hormonlarda sorun yoksa hamişsin Allahın iznylee
kızçemm hoşş geldinnnnnn
belirtlilerinnn var mı anlattığın yerleşmeye benzio bitanemmmm
hayırlısı inşllahhhhbebeğin seninledir bata kadar kendini yorma
ağır kaldırma canımm batada az kalmışş dualarım seninleee inşallahhhh
hancekimdeee çokk mutlu oldummmm Rabbim sağlıklı sıhatlı evlat versinn inş... dioorrrbu halayda onun içinnn
allah razı olsun hepinizden Rabbim isteyen herkese versin. çok bekledim bugünü ama şu 2 gn geçmek bilmedi resmen:)))
Hamileliğini yeni öğrenen arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin canlarım :)
Hamileliğini yeni öğrenen arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin canlarım :)
hormonlarımm yuksekti prolaktınn ama ilaç kullanmıştımyaaa düzeldi demekk başka birşeyy cıkarmıı acabaa
hoşbulduk tatlımmm aranızda olmaktan büyük keyif duyuyorum nasılsın canımmm? var tatlım var göğüslerde şişlik ve damarlar çok belli bi arkadaşm gördü şok oldu sol kasığımda deli bi şişlik var :)) elime bişe gelio sanki :))))))) allah razı olsun canımmm benimmm sen hamişmisin?
hancekimmii ben göremiyorumm onuu ama darısıı başınaa canımmmmm Allah razıı olsunnnn
cankuşummm hamişisnn senn ozamnnnn Allahımm ne güzel bir günnnnnn Rabbimm zatenn anlamından dolayı günü çok seviorum şimdi sizinle daha bir güzellştiiii
Rabbimmmmmmme şükürlerr olsunnnnn
ben değilimm kızçemmmm hamişşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?