- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #53.461
kızlar öncelikle tebrik ediorum rabbim bi seste kurtarsın sağlıkla kucağınıza alın inş. güzel bi gebelik geçirin... dualarımdasınız .. sizler hamilesiniz duanız kabul olur eksik etmeyn nolur bende çok istiorum(
çıkmaz kızçemm ama genede kanda emin olmak lazımmm inşş.... bebişimizzz senleee
inş... öyledirrrrr canım arkadaşımmm aaa yokmu senin bebiş.. acaba diorum idrar testi yapsam mı sonra ya negatif çıkarsa boşver diorum hayal kırıklığı en iyisi bat ı bekle diorum :)) bilmiorm çokta ümitlendim sonucu haber vericem güzelim sizlerle paylaşıcam :)))
ooyyy canımmmmmmerak etme sennn Allahımmm hepimizee verir yeterki sağlıklı versinnnn evlatcın senledir inşallahhhh belirtilerinn çokkk yüksekkk özellikle memiklerrdee
telden yazdımmmm canımmmmm
oda tebrik ettii telden ulaşabilğim kızçelre yazdım ben sen merak etmeee
inş... öyledirrrrr canım arkadaşımmm aaa yokmu senin bebiş.. acaba diorum idrar testi yapsam mı sonra ya negatif çıkarsa boşver diorum hayal kırıklığı en iyisi bat ı bekle diorum :)) bilmiorm çokta ümitlendim sonucu haber vericem güzelim sizlerle paylaşıcam :)))
canımm batınn bir iki gün geçsindee öyle yap bendee erken yapmıştımm negatiftii bat geçtikten sonraa yaptım pozitiff
evet canımmm kanda daa cıksındaa ondann sonraa emin olacamm inanacaammm nazımmm
canımm batınn bir iki gün geçsindee öyle yap bendee erken yapmıştımm negatiftii bat geçtikten sonraa yaptım pozitiff
inş. canım inş.. ama bu kanama ümidimi kırdı ya 3 gündür kesik kesik gelio adet oluorm sandım da yerleşmede olablrmiş..
hep birlikte çekelimmmm bebeimmmmmmm :) inş inş. rüyamdada gördüm belkide psikolojk olblr.. :)) canımmmmheyecanla bekliorummm btanemmmmm
evet yapma idrrar testi meleğin daha yeni yerşelio kızçemm çıkmazz şimdi yok yere canını sıkar zatenn az kalmışş
çokkk heyecenlandımm şimdiii inş... inş... sanada o gğn halay çekcem burdaaa
Birisinin Hamile OLduğunuu Hissettim sankii. Hemenn Koştumm Burayaa
Kim Hamile ?? Neden ? Niçinn ?? Hemenn söyleyinnn bana daaa
canımmmm hayrlı olsunnn tebrik ederim adına sevndmmm) zaten 2 gün sonra normalde regl olmam gerekio sen yerleşme kanaması yaşadınmı güzelim?
yerleşmeye benzio kızçemm evettt çok yüksek bir ihtimal gebesinnnnn
Allahımm inş.. ta hamişisnnn inşallahhhhh
zeynebimmm çok heyecanladımm şimdi yarnn sabah hemen git hastaneye ilk sırayı alda zaten devlette sonuçları öğleden sonra verioalrrinş... devam etcess yarınn halayaaa
berayımmmmmmmmmm
kalbi temiz kızçemmmmmm
nasılda hissetttiiii bakkkk
teşekkür ederimm canım darısı sanaaa yok canımm bendee bu hiç birşey olmadı normaldee akıntım felan olurdu buay hiç birşeyy gelmedii o yüzden aslındaa çok umutsuzdummmm ama rabbimm güldürecek sanırımmm
nisandaa kısçelerden hamiş haberi almadık diyee üzülüyodummmm sonundaa geldii haberlerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?