Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ooyyy canımmmmm merak etme sennn Allahımmm hepimizee verir yeterki sağlıklı versinnnn evlatcın senledir inşallahhhh belirtilerinn çokkk yüksekkk özellikle memiklerrdee

canımm batınn bir iki gün geçsindee öyle yap bendee erken yapmıştımm negatiftii bat geçtikten sonraa yaptım pozitiff

Birisinin Hamile OLduğunuu Hissettim sankii. Hemenn Koştumm Burayaa
Kim Hamile ?? Neden ? Niçinn ?? Hemenn söyleyinnn bana daaa

heyecanla bekliorummm btanemmmmm

evet yapma idrrar testi meleğin daha yeni yerşelio kızçemm çıkmazz şimdi yok yere canını sıkar zatenn az kalmışş

çokkk heyecenlandımm şimdiii inş... inş... sanada o gğn halay çekcem burdaaa

evet canımmm kanda daa cıksındaa ondann sonraa emin olacamm inanacaammm nazımmm

zeynebimmm çok heyecanladımm şimdi yarnn sabah hemen git hastaneye ilk sırayı alda zaten devlette sonuçları öğleden sonra verioalrr inş... devam etcess yarınn halayaaa

inş. canım inş.. ama bu kanama ümidimi kırdı ya 3 gündür kesik kesik gelio adet oluorm sandım da yerleşmede olablrmiş..

yerleşmeye benzio kızçemm evettt çok yüksek bir ihtimal gebesinnnnn
Allahımm inş.. ta hamişisnnn inşallahhhhh

hep birlikte çekelimmmm bebeimmmmmmm :) inş inş. rüyamdada gördüm belkide psikolojk olblr.. :)) canımmmm

Birisinin Hamile OLduğunuu Hissettim sankii. Hemenn Koştumm Burayaa
Kim Hamile ?? Neden ? Niçinn ?? Hemenn söyleyinnn bana daaa

berayımmmmmmmmmm

kalbi temiz kızçemmmmmm

nasılda hissetttiiii bakkkk

canımmmm hayrlı olsunnn tebrik ederim adına sevndmmm ) zaten 2 gün sonra normalde regl olmam gerekio sen yerleşme kanaması yaşadınmı güzelim?

teşekkür ederimm canım darısı sanaaa yok canımm bendee bu hiç birşey olmadı normaldee akıntım felan olurdu buay hiç birşeyy gelmedii o yüzden aslındaa çok umutsuzdummmm ama rabbimm güldürecek sanırımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…