- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #53.481
zeynebnurumm hamişmisinn kızçemm
bilmiyorumkii canımmm testte pozitif cıktıı kan ı yarın vereceğimmm inşallah doğrudurrr
nisandaa kısçelerden hamiş haberi almadık diyee üzülüyodummmm sonundaa geldii haberlerrr
hep birlikte çekelimmmm bebeimmmmmmm :) inş inş. rüyamdada gördüm belkide psikolojk olblr.. :)) canımmmm
şükürlerrr olsunn kızçemmm nisan ayı hamişleriii
karamelimmmm sütlüçöreğimm
ve
zeynebnuuruumm
teşekkür ederimm canım darısı sanaaa yok canımm bendee bu hiç birşey olmadı normaldee akıntım felan olurdu buay hiç birşeyy gelmedii o yüzden aslındaa çok umutsuzdummmm ama rabbimm güldürecek sanırımmm
senden de razı olsunn kuşummmmm
rabbimmm yardımcın olsunnnn inşallahhh tüm hamişlere güzell gebelikler versinnn Mevlammm
ne zmandır bekliordunn bitanemmmm
inş... fıstığımmmmm eeeee babamızzz uyuyo bende böyleee int. vakt öldürüorm :))) canm skılıo ben çk heyecanlııyım o rahat ya gerio beni bebeim :)
Kim Hamileysee hayırlı haberlerini alırız inş kızçemm. Çokk sevindimm vala
Darısı İsteyen herkesee olsunn inşallah aminnn
zeynebnurumm hamişmisinn kızçemm
bilmiyorumkii canımmm testte pozitif cıktıı kan ı yarın vereceğimmm inşallah doğrudurrr
biri mi hamileeee
inşş...kutulummmm
hoş geldinn buarada bidenemmmm
oohhh iii yikide uyyuo canımm yoğsa senle nasıl tanışcaktıkkkksende eniştem gibi rahat ol kızçemmm hayırlsı neyse o olsunnn rabbim yüzünü güldürsünnnn
ayyyy evet ne olmus kisa özet gecsin birisisiiiiiii:))
canımm günaydınnn
sabah test yaptımm pozitif çıktıı tabii hemen topiğimize geldimm kimsecikler yok
sonraa yakın hastaneye gittim test yaptırıyım diye onlardaa uçmuş bi test için 66 lira istedi bende yaptırmadımm devlette kapalı yarın yaptıracamm
yaa buu test dogrumudurr acabaaa inanamıyorumm halaa gidip gidip bakıyorum cizgiler duruyomu diyeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?