Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

nisandaa kısçelerden hamiş haberi almadık diyee üzülüyodummmm sonundaa geldii haberlerrr

şükürlerrr olsunn kızçemmm nisan ayı hamişleriii

karamelimmmm sütlüçöreğimm

ve

zeynebnuuruumm

hep birlikte çekelimmmm bebeimmmmmmm :) inş inş. rüyamdada gördüm belkide psikolojk olblr.. :)) canımmmm

Allahımm dualarmızı geri çevirme rabbimm sen heyecanla bekleyen kardeşleriize yyardım ett güzel haberleni bizlere nasip et..... Aminnnnn.....

inşallahhhhh zeybnebimmmmmmmmmm

senden de razı olsunn kuşummmmm

rabbimmm yardımcın olsunnnn inşallahhh tüm hamişlere güzell gebelikler versinnn Mevlammm

ne zmandır bekliordunn bitanemmmm

inşallah canm çok teşekkür ederim:) ben 16 aylık evliyim fakat 5 aydır korunmuyoruz işte 5. ayında tuttu galiba. ama benim korkum çikolata kisti çıkmıştı bende o beni çok korkuttu çok şürük rabbimee:)

inş... fıstığımmmmm eeeee babamızzz uyuyo bende böyleee int. vakt öldürüorm :))) canm skılıo ben çk heyecanlııyım o rahat ya gerio beni bebeim :)

oohhh iii yikide uyyuo canımm yoğsa senle nasıl tanışcaktıkkkk sende eniştem gibi rahat ol kızçemmm hayırlsı neyse o olsunnn rabbim yüzünü güldürsünnnn

oohhh iii yikide uyyuo canımm yoğsa senle nasıl tanışcaktıkkkk sende eniştem gibi rahat ol kızçemmm hayırlsı neyse o olsunnn rabbim yüzünü güldürsünnnn

hepimizinnnn bitanemmmm canımmm o kdr sıcaksınnn ki ben çok mtlu oldum sizlerle tanstığıma vallaaa :)) aa bak ne dicem fıstığımmm doktora gittim bi hafta 10 gün önce sol yumurtalık catlamş dedi şimdide sol kasığımda batma sızı ve ağırlık hissediorum hiç dokunamıorm bile valla abartısız.

ayyyy evet ne olmus kisa özet gecsin birisisiiiiiii:))

miamoremmmmmmmmmmmmmmmmm
hoş geldinnnnnn ablalarınnn şahıı en güzeliiiiii :108::108::108::108::108::108::108:

rabbim nasip ettyise zeynebimmm hamişşşşşş

hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin bebişin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…