Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

canımmm çokk sevindimm yaaa hamişsin benceee

Allahımm dualarmızı geri çevirme rabbimm sen heyecanla bekleyen kardeşleriize yyardım ett güzel haberleni bizlere nasip et..... Aminnnnn.....

hoşbulduk kızçemm gelir gelmez zeynebimin haberini aldımm çokk sevindim kendim olmuş kadar rabbim tamamına erdirsin inşalahh bizlere de nasip etsin tüm bekleyen isteyen herkese

Allahh razıı olsunnn arkadaşlarrrr çokkkk çokkkk teşekkürr ederimmmmmm bekleyen isteyen herkese inşallahhhhh

miamoremmmmmmmmmmmmmmmmm
hoş geldinnnnnn ablalarınnn şahıı en güzeliiiiii :108::108::108::108::108::108::108:

rabbim nasip ettyise zeynebimmm hamişşşşşş

insaalllah insallllahhh, Rabbim hayirlisini nasip etsinn. Rabbim bu mubarek anin hatrina cümle isteyen anne adaylarinin yüzüne gülsün insalllah...... canimmm benimmmm seninde sevincini böyle yasariz insalllahhhhh

oyyy ne ggüzelll bebeğimmm Allahımmm sağlıklı etsinnn senişn değerin gayet güzelll bitanemmm bakalımmm yarınnnn inş.. daha ii sonuç alcannnn

Kızlar acil yardım kan testi yaptırdım sonuç bu bi bakkn cvp verin gebelik varmı 3 hafta 5.8-71.2 4 hafta 9.5-71.2 5hafta 217-7138 postmenapoz <8.3 acil yardm bolur

hoşbulduk kızçemm gelir gelmez zeynebimin haberini aldımm çokk sevindim kendim olmuş kadar rabbim tamamına erdirsin inşalahh bizlere de nasip etsin tüm bekleyen isteyen herkese

amiiinnnnnn canımınn içii inşşallahhhhh
bende geldimmm okudummmm sabırszlandımmm Allahın izniylee yarınnnn daha da seviincezzz

canim insalllah hayirli ugurlu olsunnnn... cok heyecan yapma cok kritik günler bunlar. sakin kal... kan testinide yaptir insalllahhh

Allah razı olsun canımmm.... ....... çok karışık bir ruh halındeyimm bi seviniyorumm bi endişeleniyorumm varmı yokmuu diyeee kanı yarın vercem inşallahh

cankuşummmm senin belirtilerinnn çokk yüksekkkkk doktorda çatlamış demiş sende değerlendirmişnn belliii artıkk geriye doyasıya sevinilecek günler gelio demekkii bide buara akıntın azcık çoğala bilirrr bölee ıslak his olabilrr belirtiler herkesde farklı ama senşn belirtiler geçen ay hamiş kalan ecccemm kızçeminkine benzioooo innnşaşşahhhhhh

valla çok sevindim canım inşallah rabbim kucağına da almayı nasip etsin. benim de bat bugün ama malesef dün yaptım idrar testini negatif çıktı

canımm hayırlısı olsunn inşallahh en kısaa zamandaa sende alırsınn hayırlıı haberiii senın içindee halay çekerizz burdaa böyleee üzme kendinii ve bolcaa dua et ve hacet namazları kkılll tavsiyee ederimmm

insaalllah insallllahhh, Rabbim hayirlisini nasip etsinn. Rabbim bu mubarek anin hatrina cümle isteyen anne adaylarinin yüzüne gülsün insalllah...... canimmm benimmmm seninde sevincini böyle yasariz insalllahhhhh

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Allahım canda isteyen herkese versinnn inşallahhhh kimseyii kucağı boş bırakmasınn Allahımmm

inş... ablaa inşallahhhhhh bende çok oynucammmmmm hamiş kaldığımdaa bebişimm allahım nere düştüm ben böle decekkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…