- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #53.501
ahahahahahahaha bayildim göbek atmanaa hahahahhahha, gözümde cnlandirabiliyorum resmen ahahahahah
canımmm çokk sevindimm yaaa hamişsin benceee
Allahımm dualarmızı geri çevirme rabbimm sen heyecanla bekleyen kardeşleriize yyardım ett güzel haberleni bizlere nasip et..... Aminnnnn.....
hoşbulduk kızçemm gelir gelmez zeynebimin haberini aldımm çokk sevindim kendim olmuş kadar rabbim tamamına erdirsin inşalahh bizlere de nasip etsin tüm bekleyen isteyen herkese
miamoremmmmmmmmmmmmmmmmm
hoş geldinnnnnn ablalarınnn şahıı en güzeliiiiii :108::108::108::108::108::108::108:
rabbim nasip ettyise zeynebimmm hamişşşşşş
inşallah canm çok teşekkür ederim:) ben 16 aylık evliyim fakat 5 aydır korunmuyoruz işte 5. ayında tuttu galiba. ama benim korkum çikolata kisti çıkmıştı bende o beni çok korkuttu çok şürük rabbimee:)
Allahh razıı olsunnn arkadaşlarrrr çokkkk çokkkk teşekkürr ederimmmmmm bekleyen isteyen herkese inşallahhhhh
bu mutlulukkk hiç bozulmasınnn allahımmmmmmmmmmm :)
hayırlı olsun bitanem darısı başımıza batın bugün müydü
hoşbulduk kızçemm gelir gelmez zeynebimin haberini aldımm çokk sevindim kendim olmuş kadar rabbim tamamına erdirsin inşalahh bizlere de nasip etsin tüm bekleyen isteyen herkese
canim insalllah hayirli ugurlu olsunnnn... cok heyecan yapma cok kritik günler bunlar. sakin kal... kan testinide yaptir insalllahhh
valla çok sevindim canım inşallah rabbim kucağına da almayı nasip etsin. benim de bat bugün ama malesef dün yaptım idrar testini negatif çıktıaminnn canımmm hayırlısı batım pazartesiydii canımm ama gelmediiii
hepimizinnnn bitanemmmm canımmm o kdr sıcaksınnn ki ben çok mtlu oldum sizlerle tanstığıma vallaaa :)) aa bak ne dicem fıstığımmm doktora gittim bi hafta 10 gün önce sol yumurtalık catlamş dedi şimdide sol kasığımda batma sızı ve ağırlık hissediorum hiç dokunamıorm bile valla abartısız.
hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin bebişin
Allahh razıı olsunnn arkadaşlarrrr çokkkk çokkkk teşekkürr ederimmmmmm bekleyen isteyen herkese inşallahhhhh
valla çok sevindim canım inşallah rabbim kucağına da almayı nasip etsin. benim de bat bugün ama malesef dün yaptım idrar testini negatif çıktı
insaalllah insallllahhh, Rabbim hayirlisini nasip etsinn. Rabbim bu mubarek anin hatrina cümle isteyen anne adaylarinin yüzüne gülsün insalllah...... canimmm benimmmm seninde sevincini böyle yasariz insalllahhhhh
aminnn canımmm hayırlısı batım pazartesiydii canımm ama gelmediiii
hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin bebişin
oyyy canımmmm senindeee hayırlıı olsunnn kuşummmmm
rabbimm sağ sağlımm kucaklamayı nasip etsin inşallahhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?