- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #53.701
iyi etttin hicranimmmmnazim co ktatli bi kizdir konustukca hergün onu görmeden vala duramazsin bagimlilik yaparrrrrrr
inşallahh yasakımmm nisanınnn sonn gebesi zeynebim çıktıı Allahın izniyle mayssta 5 e 10 katlansın sayı inşallahhhh
iyi etttin hicranimmmmnazim co ktatli bi kizdir konustukca hergün onu görmeden vala duramazsin bagimlilik yaparrrrrrr
Tam dişime güre bu topiktir burasi gacilar27:
Amma velakin ben telden giriyorum takip zir oluyor sizin hızınıza yetişmek ne mümkün
Canimmm cok tesekkur ederimmm,Allah razi olsun oh beee cidden neydi o be yazamiyordum okuyamiyordum..Oooh valla simdi harika olduuu
anladımm moreee
kısmet artıkkkk ikimizz el ele neden olmasınnnnn
kuşumm ben bulgaristannn doğumluyumm benin dedelerimmm ordanmışşşş
bende size bağımlıyımm yasakımmmm siz varsanızz varımm yoğsanızz napimmm buralarııı
hicranim telden zor olur kiscem ama olsunn sen ne yazarsan kabulümüzdürrrr yeterki ses verrrr
Tam dişime güre bu topiktir burasi gacilar27:
Amma velakin ben telden giriyorum takip zir oluyor sizin hızınıza yetişmek ne mümkün
rica ederimmmm bidenemmmm
yardım edebildysem en mutlu ben olurummmm
Abbowwwwww anladım tatlım olsun sonuçta hemsoyuzzzz
habbitem hosgeldinnn bende tam sana yazmistimmm
Ok baby yarın falan tanışır gaynasiriz kocis geldi ama dizi bulunca güdemedim artikin
inslaalhh sayi cogalirrrherkes 2014 te anne olsunnnnn
hicranim telden zor olur kiscem ama olsunn sen ne yazarsan kabulümüzdürrrr yeterki ses verrrr
yasakımm beaa seninn avatardakiiii ördek ailesi beyazlamışmı ne olmuşşşş
Abbowwwwww anladım tatlım olsun sonuçta hemsoyuzzzz
bende telden giriyordum zor oluyordu Allah razi olsun nazim yardimci olduda kurtuldum.Google playdan kk uygulamasi indir bitanem pitir pitir yazarsin:)
hicranımmm beaaa senin diiilin ne söylii ben senii aşada gördğm ya ta o zaman içim gaynadıııhepp gellll
annamm sevindirik oldum gayriiiiiiiiihicranımmm beaaa senin diiilin ne söylii ben senii aşada gördğm ya ta o zaman içim gaynadıııhepp gellll
kiscemm ama morem tam ic anadoluca konusuyo ilk tanistigimizda anlamistim onda bi hemserilik oldugunu cünkü kurdugu cünmleler tam bizim oralara uygunduuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?