- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #53.741
Habibtemmm nasilsinnn simdik bu uygulamaya alismaya calisiyorum.Alisinca supper olacak:)))Ama online olanlari goremiyorum
sen gördün müüü yasakımmmm kızçler telden göremezz ama sen fark ettin miii
ama cok belli olyudu morem saanada sormustum hatirliyosan ilk tanistigimizda nerelisin diye sende bulgaristan göcmeniyim demistinnn bende alla alla bizim oralar gibi konusuyosun deyince köken konya deyince tama iste hemserimizmis demistimmm
yaw bi bakim netten baska resim vami diye ana ne görüm benim sari ördek ailenin beyaz reklileri vaaa bide bunalri kullanim dedimmm ve koydum degisiklik olsun diyeeeee
Vallahi guzele benziyo hemen aciliyo ama ingilizce ve normal mesaj uazar gibi yaziyorsun telden..Bide su yanda olan reklamlar gorunmiyor bayaa iyi yanii))
morem ama hancekimden halen ses yok yazamiyo galiba yineeeee
Tatlım indirdim ben profilimden bu yere gidemiyorum suzi nerden bulcam
yok bendede görünmüyoocünkü benim ekrani büyüttümki reklamlari hic görmüm sinirlenmim diyeeeee sende öyle yap moremmm kulandigin ekrani büyütki görme yandaki reklamlariiiii
Simdiik tel ne bilmiyorum ama hani ortada buyuk tusun yaninda sola basinca bi menu cikiyo ordan forums yazan yere tikla kadin doguma tikla sonrasinda bizim foruma geliyorsun bitanemm
selamm ıyı gecelerr kıscelerrrrrr
eddammm hoşş geldinnnn canımmmm
edamm iy gecelerrrrrrrrselamm ıyı gecelerr kıscelerrrrrr
zatenn öledii ysadkımmm böle kutu kutu reklam koyyalarya ondan dııı
Allahım ne iğrenciii :120::120::120::120::120::120::120::120:
iyiki gömedinizzz :120::120::120::120:
Hoşbuldummmm şekerımmmm herkescıkler burdaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?