Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

sen gördün müüü yasakımmmm kızçler telden göremezz ama sen fark ettin miii

yok bendede görünmüyoocünkü benim ekrani büyüttümki reklamlari hic görmüm sinirlenmim diyeeeeesende öyle yap moremmm kulandigin ekrani büyütki görme yandaki reklamlariiiii

ama cok belli olyudu morem saanada sormustum hatirliyosan ilk tanistigimizda nerelisin diye sende bulgaristan göcmeniyim demistinnn bende alla alla bizim oralar gibi konusuyosun deyince köken konya deyince tama iste hemserimizmis demistimmm

ivett ysakımm sen deyene kadarr hiç aklıma gelmedi dii moreee özümüüü farkettimm sayendee

Simdiik tel ne bilmiyorum ama hani ortada buyuk tusun yaninda sola basinca bi menu cikiyo ordan forums yazan yere tikla kadin doguma tikla sonrasinda bizim foruma geliyorsun bitanemm

yaw bi bakim netten baska resim vami diye ana ne görüm benim sari ördek ailenin beyaz reklileri vaaabide bunalri kullanim dedimmm ve koydum degisiklik olsun diyeeeee

haaaa ii olmuşşş yasakımm bende baktım bi daha baktımmm olmadı 2 kere f5 yaptımmm

dedmm sanırmmm beyazz anca öle inandımmm yaniii

Vallahi guzele benziyo hemen aciliyo ama ingilizce ve normal mesaj uazar gibi yaziyorsun telden..Bide su yanda olan reklamlar gorunmiyor bayaa iyi yanii))

aaa türkçesi vardııı hancekimm yawww baktın mıı iyicee :44::44::44::44:

yok bendede görünmüyoocünkü benim ekrani büyüttümki reklamlari hic görmüm sinirlenmim diyeeeeesende öyle yap moremmm kulandigin ekrani büyütki görme yandaki reklamlariiiii

zatenn öledii ysadkımmm böle kutu kutu reklam koyyalarya ondan dııı

Allahım ne iğrenciii :120::120::120::120::120::120::120::120:

iyiki gömedinizzz :120::120::120::120:

Simdiik tel ne bilmiyorum ama hani ortada buyuk tusun yaninda sola basinca bi menu cikiyo ordan forums yazan yere tikla kadin doguma tikla sonrasinda bizim foruma geliyorsun bitanemm

baktımmm hancekim ing. valla hiç fark etmedim diii

cankuşlarrrr kociştennnn ses geldiii heydeee dieee

ben yatyomm canlarımmmmm sabah erken kalkcammm

sizde çok geç kalmayınnnn

Allah rahatlık versinnnn

Selaamm edaaaam hosgeldin,bak nazim sagolsun kknin uygulamasini indirdim super olduu sanada zor oluyorsa indir habibtem uygulamayi ooooh dedim dunya varmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…