Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

hepimiz birbirimizi tamaliyoz morem zaten tanidik bi kisce eksilince tadi olmuyoooo

aynennnn yasakımmmmm
ayyy yandaki reklamı gördünzmüüü

fatmagül nasıll kurtuldu dieeeee

Allahımm kıscaktımmmm :120::120::120::120::120::120::120::120:

daş yiyesii fatmagülüüü midemi alt üstü ettii gece geeceee :120::120::120::120::120::120::120::120:

kiscemm ama morem tam ic anadoluca konusuyo ilk tanistigimizda anlamistim onda bi hemserilik oldugunu cünkü kurdugu cünmleler tam bizim oralara uygunduuu

ivettt yasakımm senn deyinceye kadar fark etmedim diii

moremm cok datlisin yawwww

Habibtemmm nasilsinnn simdik bu uygulamaya alismaya calisiyorum.Alisinca supper olacak:)))Ama online olanlari goremiyorum

morem bende bekliyom morem nazaman farkedecek diyeeeefarkettin isteeee

yaw gezmekten renk ne kalmadi bunlardaaaaarekleri solduuuu aylecekkk

yokk ysakımm taaa ilk geldim fark ettimmmm ama arkada sayfalarda kaldııı

ivettt yasakımm senn deyinceye kadar fark etmedim diii

ama cok belli olyudu morem saanada sormustum hatirliyosan ilk tanistigimizda nerelisin diye sende bulgaristan göcmeniyim demistinnn bende alla alla bizim oralar gibi konusuyosun deyince köken konya deyince tama iste hemserimizmis demistimmm

Son düzenleme:
yokk ysakımm taaa ilk geldim fark ettimmmm ama arkada sayfalarda kaldııı

yaw bi bakim netten baska resim vami diye ana ne görüm benim sari ördek ailenin beyaz reklileri vaaabide bunalri kullanim dedimmm ve koydum degisiklik olsun diyeeeee

Son düzenleme:
Vallahi guzele benziyo hemen aciliyo ama ingilizce ve normal mesaj uazar gibi yaziyorsun telden..Bide su yanda olan reklamlar gorunmiyor bayaa iyi yanii))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…