- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #53.721
bende telden giriyordum zor oluyordu Allah razi olsun nazim yardimci olduda kurtuldum.Google playdan kk uygulamasi indir bitanem pitir pitir yazarsin:)
bende telden giriyordum zor oluyordu Allah razi olsun nazim yardimci olduda kurtuldum.Google playdan kk uygulamasi indir bitanem pitir pitir yazarsin:)
hepimiz birbirimizi tamaliyoz morem zaten tanidik bi kisce eksilince tadi olmuyoooo
annamm sevindirik oldum gayriiiiiiiii
gan cekiyi tabi ic anadolu cocuguyuk52:
kiscemm ama morem tam ic anadoluca konusuyo ilk tanistigimizda anlamistim onda bi hemserilik oldugunu cünkü kurdugu cünmleler tam bizim oralara uygunduuu
aynennnn yasakımmmmm
ayyy yandaki reklamı gördünzmüüü
fatmagül nasıll kurtuldu dieeeee
Allahımm kıscaktımmmm :120::120::120::120::120::120::120::120:
daş yiyesii fatmagülüüü midemi alt üstü ettii gece geeceee :120::120::120::120::120::120::120::120:
morem bende bekliyom morem nazaman farkedecek diyeeeefarkettin isteeee
yaw gezmekten renk ne kalmadi bunlardaaaaarekleri solduuuu aylecekkk
ivettt yasakımm senn deyinceye kadar fark etmedim diii
annamm sevindirik oldum gayriiiiiiiii
gan cekiyi tabi ic anadolu cocuguyuk52:
yokk ysakımm taaa ilk geldim fark ettimmmm ama arkada sayfalarda kaldııı
ohhh çokk sevdimmm çokkkk
Vallaha mi o nasi oluyo ki hemen düşüyor mu yazılanlar
ne mutlu banaaa
moremm cok datlisin yawwww
Vallahi guzele benziyo hemen aciliyo ama ingilizce ve normal mesaj uazar gibi yaziyorsun telden..Bide su yanda olan reklamlar gorunmiyor bayaa iyi yanii))
Habibtemmm nasilsinnn simdik bu uygulamaya alismaya calisiyorum.Alisinca supper olacak:)))Ama online olanlari goremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?