- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #53.961
Dusun iste suan 42 giyiyorum tombik oldum iyice evlendikten sonrada calismadigim icinde oldukca.kilo aldim simdide vericem diye ugrasicam yaaaa uuuuff(((Almayaydim iyiydi:))
ooovvv habibtemmm dikkat et hizli yapmis olabilirsin belki nefes cok onemliymis plateste,internetten izliiim bakiim bi hersey var ama yapan yok pda sinir ediyo beni kendime kiziyorum.Hos onlari yapmaya zamanim ve dermanda kalmiyo
ooovvv habibtemmm dikkat et hizli yapmis olabilirsin belki nefes cok onemliymis plateste,internetten izliiim bakiim bi hersey var ama yapan yok pda sinir ediyo beni kendime kiziyorum.Hos onlari yapmaya zamanim ve dermanda kalmiyo(
hosgeldin canimm benimmMerhaba
Öncelikle sohbetinizi böleceğim için çok özür diliyorum...
Aslında; kişisel sohbetlere karşı hiç meraklı bir insan değilimdir... Lakin, (genellikle geç saatlerde göz atıyorum foruma) ne kadar olduğunu hatırlamıyorum ama belki aylardır şu "habibtemm" dikkatimi çekiyor online akışta ilk satırlar görünüyor ya, işte oralarda... Ve önceleri bir kullanıcı adı ve o kişiye hitap ediliyor algısı oluşmasına rağmen, bir iki yorum üstte ve sonrasında tekrar tekrar kullanılıyor olunca, bu defa artık merakıma yenik düştüm ve hem sizlere bir merhaba diyeyim, hem de -aranızda ve çok çok özel bir şey değilse- eğer, "Nedir bu habibtemm" ? diye sorayım istedim müsaadeniz olursa... :)
Sabahlari tahilli cornflakes yiyorum bol sutlu:))Oglen ve.aksam azda olsa ekmek yiyorum maalesef
Sabahlari tahilli cornflakes yiyorum bol sutlu:))Oglen ve.aksam azda olsa ekmek yiyorum maalesef(Ama su kusiyum ben yaz kis 3 litreye yakin su icerim ama onuda yanlis yapiyormusum yeni ogrendim sizede soyleyeyimde sizde benim gibi icmeyin,ben likir likir icerdim meger oyle icmek fayda etmiyormus cay icer gibi yudum yudum icmek faydaliymis:)))Bende artik oyle icmeye calisiyorum:)))Yapicam artik habibtem cuma itibariyle kosup yuruyecegim xvz pinar ile ne guzel yapiyorduk sabahlari oda hamile kaldi gelmez oldu onu gorunce aklima geliyodu.ne guzel:)))Yapicam ama yaa azimliyim bu sefer:)))
Candan arkadasim pzre gerek yok istedigini sorabilirsin.Habibte arapca canim demek arabistanda yasayan bi arkadasimiz vardi o hep hbibte derdi bize sorduk ogrendik ne demek oldugunu bizde bikac kisi birbirimize habibtem diyoruz...Herzaman bekleriz candann seni:)))
Candan arkadasim pzre gerek yok istedigini sorabilirsin.Habibte arapca canim demek arabistanda yasayan bi arkadasimiz vardi o hep hbibte derdi bize sorduk ogrendik ne demek oldugunu bizde bikac kisi birbirimize habibtem diyoruz...Herzaman bekleriz candann seni:)))
İste yavas yavas ic habibtem oyle daha etkiliymis beslenme uzmani dedi
İste yavas yavas ic habibtem oyle daha etkiliymis beslenme uzmani dedi)Ama ekmegi kesmek sart yaa doyarmiyim acaba ekmeksiz:)))
Candan kisce nereye gitti habibtemm??
Ben sadece kosesinden kucuk bi parca yerim ama esim kalan kismini bitirir ekmegin:)))Galetami.alsam acaba kepekli acikinca yesemmi acaba.Bide aksam kahve almaya gittik esimle aktarda zayiflama cayi vardi ondanda alsammi acaba 6 ila 8 kilo verdiriyomus ayda
Çok hoş buldum... :)
Evet, evet... Okudum şimdi... :) Çok teşekkür ederim...
Aydınlandım vallahi ne yalan söyleyeyim... Keşke bugüne kadar sorsaymışım... :)
Kırk yıl düşünsem dahi, "Burada kullanılan şekliyle, hiç bağlantı kurmak aklıma bile gelmezdi Arapça arasında." :) Güzel bir dil alışkanlığı ve aranızda bir hoşluk halini almış sanırım artık, anlamıyla da sevgi ve hoşluk içeren bu sözcük, demek ki... O da güzel... :)
Neyse, siz sohbetinize devam edin, ben tekrar teşekkür edip kaçayım... İyi sohbetler ve iyi geceler diliyorum ayrıca...
Evet habibtemm o tarihlerde istanbulda olucaz nazimlada tanisicam insallah kankamda ayni tarihte nikah kiyiyor seneye ve sonraki senelerde beraber kutlayacagiz insallah...Vallahi ben evlenmezdim daha esim cikmasaydi karsima
Ben sadece kosesinden kucuk bi parca yerim ama esim kalan kismini bitirir ekmegin:)))Galetami.alsam acaba kepekli acikinca yesemmi acaba.Bide aksam kahve almaya gittik esimle aktarda zayiflama cayi vardi ondanda alsammi acaba 6 ila 8 kilo verdiriyomus ayda
Keske daha once sorsaydin candancimm,hemen soylerdik artik alisti agzimiz otomatik olarak soyluyoruz sanirim nicklerimizle hic hitap etmeyiz birbirimize:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?