Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Günaydın kızçelerimmmm
Ay bu son hafta ara ara giriyorum bişicik anlamadım özledim sizleri yaffff
Bu hafta şu sınava bi girem çıkam doya doya konuşuruz....
Yeni gelişmeler varmı kızlar? Hamişlerimiz filan... Konuları kaçırmamak lazım dimi ama

Hoşgeldin tatlım ben iyiyim ipekim de sen de sınav derdine düştünüz sınavlar biter bitmez gelinn bizde özledik... valla nisan ayını bildiğin boş geçtik:26: kimse hamile kalmadı inşallah mayıs hepimize uğurlu gelsin inşallah... nisandaki adet sapıtmaları rahmin kendini bebeklere hazırlamasından olsun mayıs inşallah hepimizee sağlıklı bebekler getirsinnn...............

Son düzenleme:
tatlımmm günaayyydınnnn... pembe gibiydi şimdi bildiğin kırmızıya döndü arttı ama yine adetim ki gbi değil yaniii bunaldım valla sen napıosn canımmmmm :))
canım seni üzmek istemem ama doktorlar kırmızı gördüyseniz adet başlamış sayıyorlar...
ama inş. üstünü görüyosundur hade bakem hayırlısı inş dururda yerleşmedir

günaydın hatunlar nasılsınız .... adetim geçeli 6 gün oldu dün test yaptım negatif adet gecikmelerini daha öncede yaşadım ama negatif çıkmalarıda kzıımdayken de yaşadım öfff pöfff yani yine kist mi var acaba die düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi neyapmam lazım bi akıl verin 1 yıldır kist tedavisi için kullandığım kontrol hapları sinir sitsemim başta olmak üzere bütn vücudmu etkiledi

Kızınızda da aynı şeyleri yaşamışsınız belki yine aynı durumdur en güzeli kan testi yaptırmak sağlık ocakları bile yapıyor bunu.. gidip yaptırın eğer negatif çıkarsa da kadın doğum uzmanına gidin bence kist varsa da erken önlem her zaman iyidir.. üzülme hem kist problemini çoğu kadın yaşıyor sanırım geçen de söz etmiştim eğer hamilelik yoksa adetten 7 gün sonra soğan suyu kürüne başlayın kistlere çok faydalı

bu haftayısa bi bitirelim diyorum hayrlısı artık ewet soğan kürünü yarında itibaren yapacğım inş işe yarar tşk ederim desteklerinizden dolayı burayı daha önce nasıl keşfetmedim ben

bu haftayısa bi bitirelim diyorum hayrlısı artık ewet soğan kürünü yarında itibaren yapacğım inş işe yarar tşk ederim desteklerinizden dolayı burayı daha önce nasıl keşfetmedim ben

rica ederim canım soğan suyunu regl olana kadar kullanırsın o zaman. regl olunca bırakıp reglden 7 gün sonra başlayıp 15 gün boyunca düzenli olarak günde 2 defa her defasında taze olarak yapıp ılık içersin.. inşallah faydasını görürsün canımm

Son düzenleme:
iyiym canım bende dersteyim ama konularda ileriydim bende boş bıraktım çocukları onlar pc başında ben pc başında

İyiyim mersahım tatil ertesi çalışmak kadar kötü birşey yok gün bitse de gitsek eve diye bakıyorum.. sen nasılsın canımmm

Kislar ben derse ciktim cevap yazamadim kusura bakmayin. tatil sonrasi bende calismak istemiyorum.
Neyse iki ders kaldi

tş ederim canım çok sağ ol bakalım bu gidişle olmayacak gibi görünüyorum onu kullanıp adet olunca dediğin gibi 7 günde yine başlarım Allahın izni ile inş hepimiz istediğimiz miniklermze kavuşuruz

tş ederim canım çok sağ ol bakalım bu gidişle olmayacak gibi görünüyorum onu kullanıp adet olunca dediğin gibi 7 günde yine başlarım Allahın izni ile inş hepimiz istediğimiz miniklermze kavuşuruz
amin canım inş. hepimiz tez zamanda hayırlısıyla anne oluruz ama zuhalimin dediği gibi ne kadar erken t-edbir o kadar iyi bencede bekleme daha fazla görün bi doktora istersen

Kislar ben derse ciktim cevap yazamadim kusura bakmayin. tatil sonrasi bende calismak istemiyorum.
Neyse iki ders kaldi

oo ne güzel bende öğretmen mş olsaydım acaba her zaman 08.00-.17.00 klasik memurum bennnn:26:

benimde 3 saatim kaldı ama sonrasında bilgi yarışması var akşam anca evde olurum yemek ne pişiricem onuda bilmiyorum ayyyy şiştim valla

bende bilmiyorum ne yemek yapacağımı bu ara çok düşünüyorum zaten ne oldu böyel anlamıyorum

amin canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…