- 22 Haziran 2010
- 2.901
- 106
- 363
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #54.021
hoşgeldin mersahımmSelamkizlar
gunaydin
evet ya olmayınca korkar insan ama test yptırıp negatifi görüncede hala olmuosan bişi var yane
Bebisin icin motive et kendini birakmaya calis canim. cok kotu bisey obnde üzlüorum ama elimden geleni ypıorum bırakmak içinn
Hosbulduk zuhalim nasilsinhoşgeldin mersahımm
korkma canım inan stres ve mevsim çıkıyor sebep hep... sende gidersin rahatlarsın gelmezse
mersahım hoşgeldin canım nasılsın
iyiym canım bende dersteyim ama konularda ileriydim bende boş bıraktım çocukları onlar pc başında ben pc başındaBebisin icin motive et kendini birakmaya calis canim. cok kotu bisey o
Hosbulduk zuhalim nasilsin
İyilik bebekim :) sen nasilsin canim
Hosbulduk zuhalim nasilsin
Günaydın kızçelerimmmm
Ay bu son hafta ara ara giriyorum bişicik anlamadım özledim sizleri yaffff
Bu hafta şu sınava bi girem çıkam doya doya konuşuruz....
Yeni gelişmeler varmı kızlar? Hamişlerimiz filan... Konuları kaçırmamak lazım dimi ama
gerçekten öyle tatil sonrası çalışmak hiç istemiyorum yaİyiyim mersahım tatil ertesi çalışmak kadar kötü birşey yokgün bitse de gitsek eve diye bakıyorum.. sen nasılsın canımmm
kızçem senin pembe demiştinn yoksa kan mı rengi tam nedirrr :44::44::44::44:
canım seni üzmek istemem ama doktorlar kırmızı gördüyseniz adet başlamış sayıyorlar...tatlımmm günaayyydınnnn... pembe gibiydi şimdi bildiğin kırmızıya döndü arttı ama yine adetim ki gbi değil yaniii bunaldım valla sen napıosn canımmmmm :))
günaydın hatunlar nasılsınız .... adetim geçeli 6 gün oldu dün test yaptım negatifadet gecikmelerini daha öncede yaşadım ama negatif çıkmalarıda kzıımdayken de yaşadım öfff pöfff yani yine kist mi var acaba die düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi neyapmam lazım bi akıl verin 1 yıldır kist tedavisi için kullandığım kontrol hapları sinir sitsemim başta olmak üzere bütn vücudmu etkiledi
bu haftayısa bi bitirelim diyorum hayrlısı artık ewet soğan kürünü yarında itibaren yapacğım inş işe yarar tşk ederim desteklerinizden dolayı burayı daha önce nasıl keşfetmedim ben
iyiym canım bende dersteyim ama konularda ileriydim bende boş bıraktım çocukları onlar pc başında ben pc başında
İyiyim mersahım tatil ertesi çalışmak kadar kötü birşey yokgün bitse de gitsek eve diye bakıyorum.. sen nasılsın canımmm
benimde 3 saatim kaldı ama sonrasında bilgi yarışması var akşam anca evde olurum yemek ne pişiricem onuda bilmiyorum ayyyy şiştim vallaKislar ben derse ciktim cevap yazamadim kusura bakmayin. tatil sonrasi bende calismak istemiyorum.
Neyse iki ders kaldi
rica ederim canım soğan suyunu regl olana kadar kullanırsın o zaman. regl olunca bırakıp reglden 7 gün sonra başlayıp 15 gün boyunca düzenli olarak günde 2 defa her defasında taze olarak yapıp ılık içersin.. inşallah faydasını görürsün canımm
amin canım inş. hepimiz tez zamanda hayırlısıyla anne oluruz ama zuhalimin dediği gibi ne kadar erken t-edbir o kadar iyi bencede bekleme daha fazla görün bi doktora istersentş ederim canım çok sağ ol bakalım bu gidişle olmayacak gibi görünüyorum onu kullanıp adet olunca dediğin gibi 7 günde yine başlarım Allahın izni ile inş hepimiz istediğimiz miniklermze kavuşuruz
Kislar ben derse ciktim cevap yazamadim kusura bakmayin. tatil sonrasi bende calismak istemiyorum.
Neyse iki ders kaldi
benimde 3 saatim kaldı ama sonrasında bilgi yarışması var akşam anca evde olurum yemek ne pişiricem onuda bilmiyorum ayyyy şiştim valla
tş ederim canım çok sağ ol bakalım bu gidişle olmayacak gibi görünüyorum onu kullanıp adet olunca dediğin gibi 7 günde yine başlarım Allahın izni ile inş hepimiz istediğimiz miniklermze kavuşuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?