- 9 Temmuz 2012
- 6.478
- 409
- 173
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #54.261
canımm benımkidee 29 nisandıı gelmedii
ya bu kese fealn diyodu arkadaşlar sen gördünmüü ne zaman gitmem lazım doktoraa acabaa
canımm bizz geçen eylulde başlamıştık 8 ayfelan oluyo iştee gaçen ay korunmuştum ilaç kullandım iltihap varmışş ondan sonraa rabbim verdii
slm kizlar....
ZEYNEBNUUURRR cok sevindim canim...böyle duyunca insan cok seviniyor darisi bizlerin basina insallah...
halayindan geliyor
bugün kizlar bir yasli teyzeyi eve sürdüm (isyerinden)
sonra anlatiyor bana iste kimsem yok diye...bende sordum bebisiniz olmadimi dedim, oda dedi yok vermedi bize...bende kendimi teseli ettim, onun yumurtaliklarinda birsey varmis, doktor olmaz demis....
onlarinda olmamis bebisleri, ama kendini iyi teseli vermis kadin...
slm kizlar....
ZEYNEBNUUURRR cok sevindim canim...böyle duyunca insan cok seviniyor darisi bizlerin basina insallah...
halayindan geliyor
bugün kizlar bir yasli teyzeyi eve sürdüm (isyerinden)
sonra anlatiyor bana iste kimsem yok diye...bende sordum bebisiniz olmadimi dedim, oda dedi yok vermedi bize...bende kendimi teseli ettim, onun yumurtaliklarinda birsey varmis, doktor olmaz demis....
onlarinda olmamis bebisleri, ama kendini iyi teseli vermis kadin...
karamelim güzel hamişim ağzına sağlık canım benm çok teşekkürlerçok bi ağlama modundaym, bir omuza ihtiyacm var sanki, bi açsam muslukları durmıcak gibi çok duygusalım çok
saoll canımm tek tek hepinizz arkamdan geleceksinizz bencee ben çok inanıyorum bunaaaa
Zeynepnurum hayirli olsun canim yeni gordum. rabbim tamamina erdirsin insallah
karamelim güzel hamişim ağzına sağlık canım benm çok teşekkürlerçok bi ağlama modundaym, bir omuza ihtiyacm var sanki, bi açsam muslukları durmıcak gibi çok duygusalım çok
canımm benımkidee 29 nisandıı gelmedii
ya bu kese fealn diyodu arkadaşlar sen gördünmüü ne zaman gitmem lazım doktoraa acabaa
canımm bizz geçen eylulde başlamıştık 8 ayfelan oluyo iştee gaçen ay korunmuştum ilaç kullandım iltihap varmışş ondan sonraa rabbim verdii
ipeğim ağla cnm biraz rahatlat kendini bir gün inşallah burda hep beraber mutluluktan ağlıcaz
sen öyle seviliyorsunki sana burda bir sürü omuz var
yanında olsam seni alsam dışarı çıkarsam kahve içsekkonuşsak elimde olsa neler vermezdim...
aminnnn canımm aminnnn darısı tüm isteyenlerin başınaaaa
ipeğimm ağlamaaaa bendee çok umutsuzdumm ama herşey kader rabbim ol diyincee oluyooo
aminnnn canımm aminnnn darısı tüm isteyenlerin başınaaaa
ipeğimm ağlamaaaa bendee çok umutsuzdumm ama herşey kader rabbim ol diyincee oluyooo
zeynepcim ben vajinal ultrason istemedim o yüzden kontrole gitmedim kendi doktorum şehir dışındaydı kanaman falan yoksa herşey normalse beni bekle dedi bende bekledim sadece düzenli kan tahlilleri yapıldı
doktorum telefonda değerlerime göre kalp atışını duyabiliriz dedi salıya randevu verdi
inşallah sağlıklı haberler alırız bende merakla bekliyorum
sen şimdi gidersen vajinal ultrasonda değerlerin 1500 üstü ise kesyi görebiliyormuşsun
benim bhcg en son 22300 olmuştu
zeynepcim ben vajinal ultrason istemedim o yüzden kontrole gitmedim kendi doktorum şehir dışındaydı kanaman falan yoksa herşey normalse beni bekle dedi bende bekledim sadece düzenli kan tahlilleri yapıldı
doktorum telefonda değerlerime göre kalp atışını duyabiliriz dedi salıya randevu verdi
inşallah sağlıklı haberler alırız bende merakla bekliyorum
sen şimdi gidersen vajinal ultrasonda değerlerin 1500 üstü ise kesyi görebiliyormuşsun
benim bhcg en son 22300 olmuştu
arkadaşım da buluşalım demişti geçenlerde, heralde 6-7 hafta oldu .. bir oğlu var 2 yaşında, kendisi çalışıyor yoğun şekilde, fırsat bulamamıştır tabi .. ben şimdi arkadaşlarmla bile bişey yapamyrum kihepsinin çocuğu var zaten, çocuğu olmayanlar da bekar olduğu için onların aktiviteleri de daha çılgın oluyo pek katılamyrum .. iyice asosyal bi tip olucam sonunda destek veren dua eden herkese teşekkürler .. inşallah güzel haberlerimizi de paylaşabiliriz .. yapmış kadar oldun zaten çok sağol karamelim çok sağol ..
hb canim noruyonuzzzzz
Hosgeldin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?