Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ayyyne guzelll cANIMMM yaaaa allahım bızede nasıp etsınnnn ınsallah dua et olurmuu

ahahaha ilahi basaaaa:)) kadini nereye sürdün ne yaptin kadina:))) arab ile eve biraktim diceksin canimcimm:)))

saoll canımm tek tek hepinizz arkamdan geleceksinizz bencee ben çok inanıyorum bunaaaa

karamelim güzel hamişim ağzına sağlık canım benm çok teşekkürler çok bi ağlama modundaym, bir omuza ihtiyacm var sanki, bi açsam muslukları durmıcak gibi çok duygusalım çok

ipeğim ağla cnm biraz rahatlat kendini bir gün inşallah burda hep beraber mutluluktan ağlıcaz
sen öyle seviliyorsunki sana burda bir sürü omuz var
yanında olsam seni alsam dışarı çıkarsam kahve içsek konuşsak elimde olsa neler vermezdim...

Zeynepnurum hayirli olsun canim yeni gordum. rabbim tamamina erdirsin insallah

aminnnn canımm aminnnn darısı tüm isteyenlerin başınaaaa

karamelim güzel hamişim ağzına sağlık canım benm çok teşekkürler çok bi ağlama modundaym, bir omuza ihtiyacm var sanki, bi açsam muslukları durmıcak gibi çok duygusalım çok

ipeğimm ağlamaaaa bendee çok umutsuzdumm ama herşey kader rabbim ol diyincee oluyooo

zeynepcim ben vajinal ultrason istemedim o yüzden kontrole gitmedim kendi doktorum şehir dışındaydı kanaman falan yoksa herşey normalse beni bekle dedi bende bekledim sadece düzenli kan tahlilleri yapıldı
doktorum telefonda değerlerime göre kalp atışını duyabiliriz dedi salıya randevu verdi
inşallah sağlıklı haberler alırız bende merakla bekliyorum
sen şimdi gidersen vajinal ultrasonda değerlerin 1500 üstü ise kesyi görebiliyormuşsun
benim bhcg en son 22300 olmuştu

arkadaşım da buluşalım demişti geçenlerde, heralde 6-7 hafta oldu .. bir oğlu var 2 yaşında, kendisi çalışıyor yoğun şekilde, fırsat bulamamıştır tabi .. ben şimdi arkadaşlarmla bile bişey yapamyrum ki hepsinin çocuğu var zaten, çocuğu olmayanlar da bekar olduğu için onların aktiviteleri de daha çılgın oluyo pek katılamyrum .. iyice asosyal bi tip olucam sonunda destek veren dua eden herkese teşekkürler .. inşallah güzel haberlerimizi de paylaşabiliriz .. yapmış kadar oldun zaten çok sağol karamelim çok sağol ..

Yeni hamisler var sanırım tebrik ediyorum sağlıkla kucağınıza alin ins hayırlı evlat olsunlar darısı başımıza

aminnnn canımm aminnnn darısı tüm isteyenlerin başınaaaa

ipeğimm ağlamaaaa bendee çok umutsuzdumm ama herşey kader rabbim ol diyincee oluyooo

öyle tabi haklısın şanlı zeynebim ama işte insan bazen duygusallaşıyo güçsüzleşiyo ( hayırlısı olsun ne diyeblrm ki başka .. sen üzülme nolur, sevincini yaşa doyasıya, Rabbim kucağına versin inşallah tüm azalar tam ve sağlıklı

yaa tehlikelimii bu vajınal ultrasonn 1500 üstündeysee karından mı bakıyolar canımmmm bendee sonuçlarımı alıyımm eğer geçtiysee gidiyim geçmediysee gitmiyimm alttan muayeneee kabusum gibiiii Allahım yardım etsinnn

Masallah karamelime

kızlar ya ne çok sorunluymuşum ben ya napayım yada biz kadınlar takıntılımıyız neyiz herşeyin normal olmasını istiyoruz ilk fırçamı kimden yiyeceğim bilmiorum ama şimdi ben 155 boyunda 54 kg yim vay arkadaş ya kg veremiyorum bi kaç bişey deneyeyim vaz geçiyorum sabırsızım galiba ve son 1 yıl içinde kistlerim için kullandığım doğumkontral ilaçları baya göbek kısmında yağlanmamı yaptı şişkşnlik mi çözemedim yanlarıma doğru yol verdim gidior :) şişkinlik yaşıyorum hergün 1 tane muhakkak rahatlamak için soda içiyorum..ah ben ahhh kendimi bile çekemiyorum sitresli göbekli sürekli yogun şapşal oldum ben ya enerjimi falan kaybettimi ne...bu ne ya hem çocuk iste hem göbek ap hem sitres hem adet olma üstüne 12 saat çalış ew çocuk birde bunlar nereye gidiyorum ben ya :/

kıs ipeğim benim sıpa eşek kadar oldu ayak bağı olmazdı bize
onuda alırdık yanımıza erkekimiz olaraktan
zaten bi başlasın konuşmaya sen şükrederdin emin ol benimde olsa böylemi olacak diye seni bebişten soğuturdu
ergenus işte
üzülme ipeğim sen kendini çok hırpalıyorsun hayatına neşe lazım senin tatil yap iznin olduğunda etrafındaki seni bunaltan şeylerden uzaklaş seni çok seviyorum cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…