Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Zeynebimm hayırlı uğurlu olsun inşallah Allahım sağ salim sağlıkla kavuşmanı nasip etsin bebeğine inşalah.. mayıs uğurlu başladı hepimize uğurlu gelsinnnn inşallah

hep dua ettimm canımm ne zaman kendimee ettiysemm burdakii arkadaşlaraa hepimizee birliktee ettimm inşallahh rabbimm sizleredee gösterir bu gunleriii

tabii bendee inşallahh sağlıklaa alırımm kucağımaaa

çok güzel yaaa..... inşallah bizde yaşarız bu duyguyu... ne kadar güzel bir his olduğunu tahmin edebiliyorum canım...
benim eşimde rahat gibi davranıyo ama çoookk istiyor. her ay adet gördüğümdede ben o üzülüyo diye üzülüyorum inşallah bu ay son üzülüşümdürde bir an ewwel hamiş olurum bende güzel bi şekilde müjdeyi veririm.. ailenin haberi varmı tatlım? geçen kurmalı bi oyuncak gördüm tam alcaktım wazgeçtim dedim olmadığı her ay sitres yaparım die almadım.. çatlamış yumurtanın içinde bebiş var yumurta açılıo ve yavaş yavaş bebiş uyanıo.. annemlere müjde verirken onu alıcam kapılarının önüne pasta ve üstündede bi not ve kurulu bi şekildede bu uyuncağı kurucam..
anneanne-dede ben gelmeye karar verdim yola çıktım yolum uzun ama sanırım 9 aykadar sonra yanınızda olucam gelmemin şerefine ilk pastalar benden.. diğer tüm doğum günlerimdede pastalar sizden ona göre.. sizi çok seviyorum.. die yazıcam
eşimede çok özel olsun istediğimden daha karar veremediğim için sanada sordum.. gerçi fol yok yumurta yok ama umut işte ya tutarsa

slm kızlar
zeynebimmmmm hayırlı olsun cnm
inşallah sağlıcakla alırsın kucağına yavrunu
kan tahlilide yaptırdın mı anlat bakalım ne var ne yok

:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::87::87::87::87::87::87::87::87:

bi ablamm biliyorr annemede kesinleşsindee ondan sonraa söylerimm artık öylee supriz düşünmedim hiç zaten ayrı şehirlerdeyizzzz ama senınnn fikrindee güzelmişşş

hadı hayırlı olsun tekrardan canımmmm allahm bızede nasıp eder ınsallah

slm kızlar
zeynebimmmmm hayırlı olsun cnm
inşallah sağlıcakla alırsın kucağına yavrunu
kan tahlilide yaptırdın mı anlat bakalım ne var ne yok

hoşgeldinn canımmm

kan verdimm ama yarına cıkçak sonuçç idrardaa yaptım dun pozitiftiiii ve halada gelmedi reglim zatenn

senlee aynı zamanlardaa sankii son adet tarihin neydii canımm

Son düzenleme:
gelin tabiii burda gezilecek çoooook yer var bide balon turu ohhhhhh mis

sen nerdesin canım sizin sorun neydiki

inşallah geliriz canım keyifler olmayınca ne gezme ne yeme içme hiçbişeyde gözü olmuyo insanın (

bizm bende pko var, bazen kist oluo, bazen hormonlarmda sorun oluo, bazen sorun olmuo ama olmayınca olmuyo işte durum bu destinacım ( malesef artık biraz yoruldum yaz sonu gibi yıl sonu gibi ufaktan bir gelişme olmazsa bir merkeze gitemyi planlıyorum dayanmak çok çok zor gelmeye başladı artık malesef ((

ortada fol da var yumurta da..... hayal etmek elde etmenin yarisiymis:))) öyle tabii bende haber vermeyi planlamistim ve cokk sükür planladigim gibide oldu... hayal et her gece ben hep hayal ettimm. Rabbim hepinize tez zamanda yasatsin insalllah bu duyguyu...

hoşgeldinn canımmm

kan verdimm ama yarına cıkçak sonuçç idrardaa yaptım dun pozitiftiiii ve halada gelmedi reglim zatenn

senlee aynı zamanlardaa sankii son adet tarihin neydii canımm

cnm benim bat 23 nisandı çok şükür gelmedi
seninkidemi aynı enee aynı zamana geliyor bizim minikler

slm kizlar....

ZEYNEBNUUURRR cok sevindim canim...böyle duyunca insan cok seviniyor darisi bizlerin basina insallah...

halayindan geliyor

bugün kizlar bir yasli teyzeyi eve sürdüm (isyerinden)
sonra anlatiyor bana iste kimsem yok diye...bende sordum bebisiniz olmadimi dedim, oda dedi yok vermedi bize...bende kendimi teseli ettim, onun yumurtaliklarinda birsey varmis, doktor olmaz demis....
onlarinda olmamis bebisleri, ama kendini iyi teseli vermis kadin...

ipeğim
güzel arkadaşım
hafta sonu sınavlarını atlat biraz olsun moralin düzelir inşallah çalışmalarının karşılığını görmek insana iyi geliyor rabbim yardımcın olsun eşime dua ederken sende aklımdasın bitanem

kiyamammmmm ben sanaaa.. bazen derler dibe vurmayinca suyun yüzüne cikamazsin diye.... belkide öyledir be Hintipekcimmm

karamelim güzel hamişim ağzına sağlık canım benm çok teşekkürler çok bi ağlama modundaym, bir omuza ihtiyacm var sanki, bi açsam muslukları durmıcak gibi çok duygusalım çok

cnm benim bat 23 nisandı çok şükür gelmedi
seninkidemi aynı enee aynı zamana geliyor bizim minikler

canımm benımkidee 29 nisandıı gelmedii

ya bu kese fealn diyodu arkadaşlar sen gördünmüü ne zaman gitmem lazım doktoraa acabaa

sen nekaadardır denıyorsunuzzzzzz

canımm bizz geçen eylulde başlamıştık 8 ayfelan oluyo iştee gaçen ay korunmuştum ilaç kullandım iltihap varmışş ondan sonraa rabbim verdii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…