- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #54.241
Zeynebimm hayırlı uğurlu olsun inşallah Allahım sağ salim sağlıkla kavuşmanı nasip etsin bebeğine inşalah.. mayıs uğurlu başladı hepimize uğurlu gelsinnnn inşallah
canım buarada tebrik ettim die hatırlıorum ama tekrar tekrar tebrik ederim tatlımminşallah rahat bi hamilelik vede sağ salim bebişini kucağına alırsın
ayağını iyi sürüde bari bizlerde mayıs hamişleri olabilelim
yaa eşim çok rahattı bebek konusundaa hiç dert etmedii Allah ne zaman verirsee ozaman olur diyodu hep öyle konuşuyoduk ama dunn bana o ısrar ettii benım pek ümidim yoktu buayda olmadı diyee neysee sabah işe gitmeden yaptımm bi an pozitif cıkıncaa ben inanmıyorumm felann diyee bi çıglık attımm oda geldii heycanlaa ne oldu tamm hatırlayamıyorumm ama sarıldık felannn ben şoktaydımm sonraa işe gittii aradıı akşam kutlayalım diyee böylee işteee
çok güzel yaaa..... inşallah bizde yaşarız bu duyguyu... ne kadar güzel bir his olduğunu tahmin edebiliyorum canım...
benim eşimde rahat gibi davranıyo ama çoookk istiyor. her ay adet gördüğümdede ben o üzülüyo diye üzülüyorum inşallah bu ay son üzülüşümdürde bir an ewwel hamiş olurum bende güzel bi şekilde müjdeyi veririm.. ailenin haberi varmı tatlım? geçen kurmalı bi oyuncak gördüm tam alcaktım wazgeçtim dedim olmadığı her ay sitres yaparım die almadım.. çatlamış yumurtanın içinde bebiş var yumurta açılıo ve yavaş yavaş bebiş uyanıo.. annemlere müjde verirken onu alıcam kapılarının önüne pasta ve üstündede bi not ve kurulu bi şekildede bu uyuncağı kurucam..
anneanne-dede ben gelmeye karar verdim yola çıktım yolum uzun ama sanırım 9 aykadar sonra yanınızda olucam gelmemin şerefine ilk pastalar benden.. diğer tüm doğum günlerimdede pastalar sizden ona göre.. sizi çok seviyorum.. die yazıcam
eşimede çok özel olsun istediğimden daha karar veremediğim için sanada sordum.. gerçi fol yok yumurta yok ama umut işte ya tutarsa
efendiiimm canımmgeçmişee baktımm şöylee birrr geç gördümm canımmm çok teşekkürlerr darısı diğer kızlaraa inşallahh dun evde yaptım pozitif çıktı bugundee kan vermeye gittimm yarına cıkacak sonuçlarr ama hemşiree buyuk ihtimalle vardıı reglin geçmiş ve testte pozitf kesin vardır dedii gebe karnesii verdiiii :))))
slm kızlar
zeynebimmmmm hayırlı olsun cnm
inşallah sağlıcakla alırsın kucağına yavrunu
kan tahlilide yaptırdın mı anlat bakalım ne var ne yok
gelin tabiii burda gezilecek çoooook yer var bide balon turu ohhhhhh mis
sen nerdesin canım sizin sorun neydiki
herkese merhabaaaaa... var mi yeni güzel haberlerr??
çok güzel yaaa..... inşallah bizde yaşarız bu duyguyu... ne kadar güzel bir his olduğunu tahmin edebiliyorum canım...
benim eşimde rahat gibi davranıyo ama çoookk istiyor. her ay adet gördüğümdede ben o üzülüyo diye üzülüyorum inşallah bu ay son üzülüşümdürde bir an ewwel hamiş olurum bende güzel bi şekilde müjdeyi veririm.. ailenin haberi varmı tatlım? geçen kurmalı bi oyuncak gördüm tam alcaktım wazgeçtim dedim olmadığı her ay sitres yaparım die almadım.. çatlamış yumurtanın içinde bebiş var yumurta açılıo ve yavaş yavaş bebiş uyanıo.. annemlere müjde verirken onu alıcam kapılarının önüne pasta ve üstündede bi not ve kurulu bi şekildede bu uyuncağı kurucam..
anneanne-dede ben gelmeye karar verdim yola çıktım yolum uzun ama sanırım 9 aykadar sonra yanınızda olucam gelmemin şerefine ilk pastalar benden.. diğer tüm doğum günlerimdede pastalar sizden ona göre.. sizi çok seviyorum.. die yazıcam
eşimede çok özel olsun istediğimden daha karar veremediğim için sanada sordum.. gerçi fol yok yumurta yok ama umut işte ya tutarsa
hoşgeldinn canımmm
kan verdimm ama yarına cıkçak sonuçç idrardaa yaptım dun pozitiftiiii ve halada gelmedi reglim zatenn
senlee aynı zamanlardaa sankii son adet tarihin neydii canımm
var kıscee zybnebnurumuz hamısssssss
inşallah geliriz canım keyifler olmayınca ne gezme ne yeme içme hiçbişeyde gözü olmuyo insanın(
bizm bende pko var, bazen kist oluo, bazen hormonlarmda sorun oluo, bazen sorun olmuo ama olmayınca olmuyo işte durum bu destinacım( malesef artık biraz yoruldum yaz sonu gibi yıl sonu gibi ufaktan bir gelişme olmazsa bir merkeze gitemyi planlıyorum dayanmak çok çok zor gelmeye başladı artık malesef ((
inşallah geliriz canım keyifler olmayınca ne gezme ne yeme içme hiçbişeyde gözü olmuyo insanın(
bizm bende pko var, bazen kist oluo, bazen hormonlarmda sorun oluo, bazen sorun olmuo ama olmayınca olmuyo işte durum bu destinacım( malesef artık biraz yoruldum yaz sonu gibi yıl sonu gibi ufaktan bir gelişme olmazsa bir merkeze gitemyi planlıyorum dayanmak çok çok zor gelmeye başladı artık malesef ((
onu biliyorum edacimmmm, dün ögrendim cok sükür. hani ben sizlerden de iyi bir müjde gelir mi acaba diye sormustumm:)))
ipeğim
güzel arkadaşım
hafta sonu sınavlarını atlat biraz olsun moralin düzelir inşallah çalışmalarının karşılığını görmek insana iyi geliyor rabbim yardımcın olsun eşime dua ederken sende aklımdasın bitanem
cnm benim bat 23 nisandı çok şükür gelmedi
seninkidemi aynı enee aynı zamana geliyor bizim minikler
sen nekaadardır denıyorsunuzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?