Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Zeynebim bol bol dua et bizlere de hayirlisiyla versin rabbim.
Kendinde bi degisiklik belirti fln hissettin mi

herzamn aklımdasınızz canımm hep ediyorumm inşallah enkısa zamandaa gelecekk bebişlerrr

Yeni hamisler var sanırım tebrik ediyorum sağlıkla kucağınıza alin ins hayırlı evlat olsunlar darısı başımıza

Allah razı olsun canımm darısı başınaaa

evet aradaa geliyoo bendee ilk yaptıgımdaa negatıftı ağlamıycamm dedimm kendimii tuttumm ama bilinç altımaa öylee işlemişkiii test yaptıktan sonraa uyumuştummm ağlayarak uyandımm en kısaa zamandaa en hayırlısını versın rabbimmmm

herkese çok teşekkür ederimm canımmmmm hepinizden Allah razı olsunn en sıkıntılı günlerimdee burdaa moral buldummm dualarım sizinlee sizdee beniii dualarınızdaa unutmayınnn emiii

neysee benim şimdilik kalkmam lazımm görüşürüzz hepinizi öptümmmm

Masallah karamelime

cnm beklemek çok zor bekleyemezsin dediydi dersin ben oğlumda bekleyememiştim
aslında zorlamadıkça tehlikeli değilmiş sonuçta onu yapanda uzamn bir doktor ama ben zaten alttan muayneden bıkmışım nasılsa değerlerde iyi gidiyor kendi doktorumu bekliyim dedim geçmiyor günlerrrr daha salıya 4 gün varrrr
sen yine git doktoruna istemezsen söylersin
bide kesinleşince sağlık ocağına kaydını yaptır beni geçen çağırdılar takip dosyası açıcaklar aşıların v.s için

merşahım allah razı olsun
inşallah salıklı çıkar herşeyimiz doğum ayakkabısı yapcam
isimlerinizi altına yazcam sürte sürte gitcem arkamdan gelin diye hemencik

cümleten selamın aleyküm kızlar
a.selamm hoş geldin hızlım

hb canim noruyonuzzzzz

sende hoş geldin hicrancım

bütün kadınların gittiği yere gidiyosun kızçem, uğraşmanın emek vermenin sonunun olmadığı, sürekli didinmenin olduğu noktaya doğru ilerliyosun ..

cümleten selamın aleyküm kızlar

aleyna ve aleykum selam speedy kızçem

bende seni sevyrum karamelim, çok teşekkür ederim var bizdede bitane, yeğenm var ablamn oğlu .. biraz heyecanlanınca konuşurken gözleri kızaryo sesi titryo korkuyrum ağlıcakmı yoksa bağrcakmı delircekmi diye çocuk hissiyatn doruklarında yaşıyo bu dönem, sınav stresi filan tam ergen yani :18: hepiniz iyiki varsınız hepiniz kızçeler .. birbiri hakkında iyi şeyler düşünen hanımlar, çok ama çok özeldir ve fazla bulunmaz !!! bunu da belirtmeden geçemicem

wayy anam neler düşünmüş doğum ayakkabısı süpersin karamelim ne diyim yaa inşallah hepimiz arkandan gelirz sıra sıra

İnşallah dediğin gibi olur miamremmmmm gelsin artık çok istiyorum bebeğimi yaa... :85:

basam hoşgeldin canımmm
ne var ne yok kıs gelişmeler?
buarada kadına çok üzüldüm yaaa offff tedavi olmamışmı

saoll canımm tek tek hepinizz arkamdan geleceksinizz bencee ben çok inanıyorum bunaaaa

inşallah zeynebim nurummm hayırlısıyla olsun artık hepimizin tek temennisi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…