- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #54.281
Zeynebim bol bol dua et bizlere de hayirlisiyla versin rabbim.
Kendinde bi degisiklik belirti fln hissettin mi
Yeni hamisler var sanırım tebrik ediyorum sağlıkla kucağınıza alin ins hayırlı evlat olsunlar darısı başımıza
öyle tabi haklısın şanlı zeynebim ama işte insan bazen duygusallaşıyo güçsüzleşiyo( hayırlısı olsun ne diyeblrm ki başka .. sen üzülme nolur, sevincini yaşa doyasıya, Rabbim kucağına versin inşallah tüm azalar tam ve sağlıklı
ve akeykumselammmm güzel dost
ve akeykumselammmm güzel dost
yaa tehlikelimii bu vajınal ultrasonn 1500 üstündeysee karından mı bakıyolar canımmmm bendee sonuçlarımı alıyımm eğer geçtiysee gidiyim geçmediysee gitmiyimm alttan muayeneee kabusum gibiiii Allahım yardım etsinnn
Masallah karamelime
a.selamm hoş geldin hızlımcümleten selamın aleyküm kızlar
hb canim noruyonuzzzzz
kızlar ya ne çok sorunluymuşum ben yanapayım yada biz kadınlar takıntılımıyız neyiz herşeyin normal olmasını istiyoruz ilk fırçamı kimden yiyeceğim bilmiorum ama şimdi ben 155 boyunda 54 kg yim vay arkadaş ya kg veremiyorum bi kaç bişey deneyeyim vaz geçiyorum sabırsızım galiba ve son 1 yıl içinde kistlerim için kullandığım doğumkontral ilaçları baya göbek kısmında yağlanmamı yaptı şişkşnlik mi çözemedim yanlarıma doğru yol verdim gidior :) şişkinlik yaşıyorum hergün 1 tane muhakkak rahatlamak için soda içiyorum..ah ben ahhh kendimi bile çekemiyorum sitresli göbekli sürekli yogun şapşal oldum ben ya enerjimi falan kaybettimi ne...bu ne ya hem çocuk iste hem göbek ap hem sitres hem adet olma üstüne 12 saat çalış ew çocuk birde bunlar nereye gidiyorum ben ya :/
cümleten selamın aleyküm kızlar
kıs ipeğim benim sıpa eşek kadar oldu ayak bağı olmazdı bize
onuda alırdık yanımıza erkekimiz olaraktan
zaten bi başlasın konuşmaya sen şükrederdin emin ol benimde olsa böylemi olacak diye seni bebişten soğuturdu
ergenus işte
üzülme ipeğim sen kendini çok hırpalıyorsun hayatına neşe lazım senin tatil yap iznin olduğunda etrafındaki seni bunaltan şeylerden uzaklaş seni çok seviyorum cnm
ahahaha ilahi basaaaa:)) kadini nereye sürdün ne yaptin kadina:))) arab ile eve biraktim diceksin canimcimm:)))
saoll canımm tek tek hepinizz arkamdan geleceksinizz bencee ben çok inanıyorum bunaaaa
insallah canim insallahhh...isteyen herkese allahim nasip etsin....
cnm beklemek çok zor bekleyemezsin dediydi dersinben oğlumda bekleyememiştim
aslında zorlamadıkça tehlikeli değilmiş sonuçta onu yapanda uzamn bir doktor ama ben zaten alttan muayneden bıkmışım nasılsa değerlerde iyi gidiyor kendi doktorumu bekliyim dedim geçmiyor günlerrrr daha salıya 4 gün varrrr
sen yine git doktoruna istemezsen söylersin
bide kesinleşince sağlık ocağına kaydını yaptır beni geçen çağırdılar takip dosyası açıcaklar aşıların v.s için
merşahım allah razı olsun
inşallah salıklı çıkar herşeyimiz doğum ayakkabısı yapcam
isimlerinizi altına yazcam sürte sürte gitcem arkamdan gelin diye hemencik
a.selamm hoş geldin hızlım
sende hoş geldin hicrancım
hahaha...öyle dicektim....
saoll canımm tek tek hepinizz arkamdan geleceksinizz bencee ben çok inanıyorum bunaaaa
insallah canim insallahhh...isteyen herkese allahim nasip etsin....
he ya çok komikti eve sürdüm nasl bölemi
hb cnm benim ismimi de yazar musin: he he he
wayy anam neler düşünmüş doğum ayakkabısı süpersin karamelim ne diyim yaa inşallah hepimiz arkandan gelirz sıra sıra
hahaha...öyle dicektim....
he ya çok komikti eve sürdüm nasl bölemi
hehehe evet tam öyle yaptim....
İnşallah dediğin gibi olur miamremmmmmortada fol da var yumurta da..... hayal etmek elde etmenin yarisiymis:))) öyle tabii bende haber vermeyi planlamistim ve cokk sükür planladigim gibide oldu... hayal et her gece ben hep hayal ettimm. Rabbim hepinize tez zamanda yasatsin insalllah bu duyguyu...
slm kizlar....
ZEYNEBNUUURRR cok sevindim canim...böyle duyunca insan cok seviniyor darisi bizlerin basina insallah...
halayindan geliyor
bugün kizlar bir yasli teyzeyi eve sürdüm (isyerinden)
sonra anlatiyor bana iste kimsem yok diye...bende sordum bebisiniz olmadimi dedim, oda dedi yok vermedi bize...bende kendimi teseli ettim, onun yumurtaliklarinda birsey varmis, doktor olmaz demis....
onlarinda olmamis bebisleri, ama kendini iyi teseli vermis kadin...
inşallah zeynebim nurummmsaoll canımm tek tek hepinizz arkamdan geleceksinizz bencee ben çok inanıyorum bunaaaa
bende çıkayım kızlar yemek işini halledeyim hepiniz öpüldünüz kocamannnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?