Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

namazı kim kılıcak kim için okunuyosa o arkadaşmı ......

ne zamana kadar okuyacaz:26:

melekimm biz bi kisiye okumuyozz duaya katilan herkes icin sayi 4444 olunca hepimize dua edilecekkk

mesala en fazla bi hafta icinde 100 tane bitse iyi olurrr...:26:

namamzida ipekim geldiginde bi soralim herkes kendi ilk bastami kilacak diye:26:

benim dedğim yasin kitabında yazan canımdaa bilemedimmm

:80::80::80::80::80::80::79::79::79::79:

Son düzenleme:
ben gityommm cnmmm ilki gibi başlayalımm bizz nuarnimde öle yazmıştı çünküüü

melekimm biz bi kisiye okumuyozz duaya katilan herkes icin sayi 4444 olunca hepimize dua edilecekkk

mesala en fazla bi hafta icinde 100 tane bitse iyi olurrr...:26:

namamzida ipekim geldiginde bi soralim herkes kendi ilk bastami kilacak diye:26:
tamam canım.....

benim dedğim yasin kitabında yazan canımdaa bilemedimmm

benim kitabimdada ayni senin dedigin gibi yaziyobaktim namazda yazmiyo

ozaman senin yazdigin kuralara uyalimm. duasini namazini insalalhh nuarinim yapacak cuma günü ..tamamai ilhananzimmmmm ikimiz gelen kizlara hep söyleyelim bu kurallariiiiikibleye doru okunacakmis ilk basta euzü cekip sonra okumaya devam edecekmisizzzzz bu kurallara uyalimm

tamam ozaman bismiallah deyip baslayalimm önce 100 tane okuyalimm.tam sayi 4444 olunca dusi okuyan herkes icin yapilsinn...

rabbim kabul etsin insalalhhh...kibleye karsi abdestlii okuyalimmm..

salat-ı tefriciyye

اللهـم صل صلاة كاملة وسلم سلاماً تاماً على سيدنا محمد الذي تنحل به العقد وتنفرج به الكرب وتقضى به الحوائج وتنال به الرغائب وحسن الخواتم ويستسقى الغمام بوجهه الكريم وعلى آله وصحبه في كل لمحة ونفس بعدد كل معلوم لك.

Allahumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ-seyyidina Muhammedin ellezi tenhallü bihi’l ‘ukadu ve tenfericu bihi’l-kürabu ve tukdâ bihi’l-havâicu ve tünâlü bihi’r-rağâibu ve husnu’l-havâtimi ve yusteska’l-ğamâmu bi-vechihi’l-kerîmi ve ‘alâ âlihi ve sahbihi fî-külli lemhatin ve nefesin bi-‘adedi külli ma’lûmin lek....

AMİN....

**Okuma niyet eden kişi başlamadan önce 21 defa “estağfurullâh el azîm ve etûbu ileyh” denilmelidir.

**Bir defada “euzu besmele” çekilip, duasına başlamalı ve ne kadar okuyacaksa duasını okumalıdır..

yasakhayalimmmm canlarım siz tam kararlaştırın ben yarın girip bakarım ona göre başlarım duaya, bana hepsi uyar bilginiz olsun,

ben çıkıyorum görüşmek üzere a.e.o. kendinize iyi bakın fıstıklarımm

tamam minikkusummmmm kirmizi ile yazdim kuralariiii simdi bi bak istersennnn

Son düzenleme:
ilgin için teşekkürler canım.Ben 13ocakta regl oldum çok ağrılı bir şekilde geçti. Bu ay 11şubatta herzamanki gibi ilk gün kahverengi başladı ve diğer günler söküldü ama geçen aykine göre miktarı okadar fazla değildi.(diğer aylar günde 3ped iken bu ay 1.5ped doluyordu). ve 16şubatta bitti yine sonundaki gibi kahverengiye benzer rengiyle ve az miktarıyla.Adet belirtilerim vardı tatlı yeme isteği sivilcelerim bel ağrım göğüs hassasiyetim.Nişanlımdan sadece zevk suyu geldi onun için gebelik %1den az bir ihtimaldir gibime geliyor.ayrıca bu ay içinde 1gün göğüs ve belim ağrılarım vardı belkide 1günden bile kısaydı ve sivilcem çıktı adet olucakmışım gibi ama olamadım. Benim size sorun bu yerleşme kanaması olabilir mi yada üzerine görme olabilir mi? Batım biteli 4gün oluyor ve hiçbir şikayetim yok ama hala aklımda sorularrr (

kızlar 2gün öncesinde size bu soruyu sormuştum bilmem hatırlar mısınız? bu sabah evde test yaptım ve sonuç negatif allahıma binlerce kez şükürler olsun.Allah isteyen arzulayan herkesi boş çevirmesin yarabbim.eğer gebelik mümkün olsaydı yaklaşık 6haftalık olucaktı ve kesinlikle testte çıkardı değil mi?

Kizlar cok kotuyum. Dpktora gittim ya bugun. 10 gundr hasta olmuyordum ya
. Meger 3 cm lik kist olusmus ilac verdi cok korktum hamile kalmaya da engel dedi. Aderin 3. Gunu gel erimismi bakalim dedi. Dua edin bana nolur. Bu de dua gunu en son ne zaman

hadi ya ne olacak şimdi demek pc niz virüs kapmış:2::2:
ahh kıyamam enişte baksın çaresine artık

bakçaz bakalım çaresine tatlım..:126::126::126::126::126::126::126::126::126::126::126::126::126::126::126::126::126::126::126::126::126::126::126::126:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…