Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

bende öyle süleymanci ne ayirim hic yapmamm

ilhananzimmm cok tatlisin yahani varya milli görüscüler, nurcular, süleymancilar diye

aslinda bu konulara hic girmeyelimmm:26:
şöyle soyleyeyım ben unı deyken nurculardaydım çok sıkı ama ıyıydıler
işde ıkı hafta once suleymancılara qırdım . lükse aşırı derecede düşkünler . ve nurculara çok laf sokuyorlar o yuzden bıraz soqudum ama benım kayınna qorumculer orada olduqu ıcın kocamda onlara qırmemı ıstedı tamam deıdm . ben sohbetlerı dınlerım alacaqım bılqılerı alıp qeçıyorum fazla ıclerıne qırmıyorum fazla ıclerıne qırersen kaybedersn kendını ya valla . en quzelı adam akıllıca 5 vakıt naamazını kılıp kuranınıda terketmedın mı bırseyyok . qunumuzde ınt var oradan qereklı herseyı oqrenebılıyoruzde yanı .

namazida ayni besmele gibi galiba sadece ilk basta yapiyoruz bidaha yapilmiyo anladigim kadariyla:26:yinede pureipeke bi sorariz gelince

tamam kuzucukk baslayalim valla yoksa dua isimiz ertelenecek gibiöyle olmadan rabbim kabul etsin dua edelim birbirimize

tamam cnm ben gitcem şimdiii yarın okurumm Allah izin verirsee
inş. tez vakkite bitiriz ve inş. rabbim duamızı kabul eder hepimizn dileği bir zaten evlattlarımız inş. hepimize verir nurunu sevdiğim rabbimm AMİNNN....

anladim tatlibiberimmaynen her söylediginine katiliyorum canim benimmmmm

nazım senı beklıyorum quzum su duaları bırdaha paylasda kaydedeyım snra yemek yapmaya kalkacaqım :)
süslnecem kocam 1 saaat sonra qelecek malum yumurtlama qunlerı morallerı yuksek tutmak qerek

ne kada değişik canımmm benim burda hiç olmadığından bilmiorum yada var ben görmiorumm herkesin imanı kendine tabiii bizkendimizden sorumluyuzzz ama sen sor hoca tamammı öle bişy varmı diee merak ettim cankuşum yaww dinayetimi arasamm napsammm

Son düzenleme:
4444 Salatı Tefriciyeyi okumanın adabı ve Okumadan önce neler yapmaliyiz

ÖNCE KARAR VERMELIYIZ HANGI HACET MURAT YADA DILEKICIN BU DUAYI OKUYACAGiZ .BU niyetle hareket eden kimse güzelce namaz abdesti alir.iki rekat Allah rizasi icin namaz kilar. namaz bitip selam verince 100 defa"Estağfirullahelaziyme ve Etubüileyh" diyerektövbe ve istigfar edelir

sonra Euzübillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim."İnnallahe ve melaiketehü yüsallune alennebiyyi ya eyyühellezine amenu sallü aleyhi ve sellimu teslima.
ayeti okunur ve Euzü besmele çekip Salat-ı Tefriciyeyi okumaya başlıyoruz....
Salat-ı Tefriciye
Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma'lûmin lek."

ilk baslarken bunlar yapildiktan sonraher zaman yatarken otururkenher sekilde okunur önemli olan sayiyi tam okumak. 4444 sayisi tamamlanninca
YA RABBI OKUDUGUM BU SALAVATI $ERIFE HÜRMETINE HACETLERIMI YADA $U $U MURADIMI VER ............diye Cenabi Hakka dua ve niyaz edilir (kaynak yusuf tavasli tam dua kitabi sayfa317 -320)

bilgi amaçlı paylaştım ben bunu,şu şekilde de öğrenmeye çalışacağım, hepimiz hayırlı evlat niyetiyle istiyorsak bu duayı,
aynı dilek için birden fazla kişiye bir defa okunan 4444 uygun olur mu diye öğrenip size haber vereceğim arkadaşlar ok ???

kurallar bunlar arkadaslarrrrr görmeyenler icin öne alalim sürekli böyleeeee

SALÂTI TEFRİCİYE DUASI

Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ muhammedenillezî tenhallu bihil ukadu ve tenfericu bihil kurebu ve tukdâ bihil havâicu ve tunâlu bihir regâibu ve husnul havâtimi ve yusteskâl gamâmu bi vechihil kerîmi ve alâ âlihî ve sahbihi fî kulli lemhatin ve nefesin bi adedi kulli ma’lûmin lek.

Bu salâvât-ı şerife nasıl okunmalıdır?

1- Başlamadan önce 21 defa “estağfurullâh el azîm ve etûbu ileyh” denilmelidir.

2- Bir defa “euzu besmele” çekilip, 4444 defa okunmalıdır.

selem millet naber
beni geçmişi okumak için uğraştırmayında deyin bakalım ne okuyonuz ne zamana kadar...yeni hamile haberleri varmı yokmu

melekim yeni hamis yok..kurallar yukarda canimm.salati tefriciye kuycazzz..100 paylastik simdilik sonra eksikler tamamlanacak insaalalalalalal

anladim tatlibiberimmaynen her söylediginine katiliyorum canim benimmmmm

ama var ya şöyle bırsey var bılmedıqım cok eksıklerımın olduqunuda qordum ıstersenız her carsamba orada oqrendıklerımı burada sızlerlede paylasayayım . mesele qecen hafta sey oqrendım cimrilerin işlediqi sevaplar kabul olmuyormus . qene rabbım bılerdı. bırde nurculardaykn su sohbetım olmusdu . kzın bırı acıkmıs ama 5 vakıt namazını hıc kacırmazmıs ablanın tekıde dems kı ısde acıkların namazları kabul olmaz demıs. kızda o qun aqlamıs ben acık olabılırım ama ıbadetım kapalılara qore daha ıyı dıye kılmıyacam bır daa qıbısınden konusmus . uyuduqun peygamber efendımız(s.a.v) kızın ruyasına qırmıs namazlarını kılmaya devm et demış rabbım senın namazlarnı kabul ettı demıs ve kıza 1 qul vermıs kız qulu koynuna qoturmus . uyandıqında elı koynunda kalmıs. ve defterının arasını bır açmıs gül orada ve 1 hafta boyunca kızın bulunduğu her ortam gül kokusu kokuyormus . çok etkılemısdı o sohbt benı .

yasakımm ben gityom şimdiii sen akşamipekim gelise sor namazı 2 rekat 1 kez kılcaz die gece gelirsemm bakarım ben göremesem sana sorarımm

Son düzenleme:

ayyy ne güzell cok hosuma gitti.paylasss tatli biberimmm

namazı kim kılıcak kim için okunuyosa o arkadaşmı ......

melekim yeni hamis yok..kurallar yukarda canimm.salati tefriciye kuycazzz..100 paylastik simdilik sonra eksikler tamamlanacak insaalalalalalal
ne zamana kadar okuyacaz:26:

ipekimde bunlarda varrr

100 defa"Estağfirullahelaziyme ve Etubüileyh" diyerektövbe ve istigfar edelir

sonra Euzübillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim."İnnallahe ve melaiketehü yüsallune alennebiyyi ya eyyühellezine amenu sallü aleyhi ve sellimu teslima.
ayeti okunur ve Euzü besmele çekip Salat-ı Tefriciyeyi okumaya başlıyoruz....

karar verelimde herkes ayni sekilde duasini okusunn benceee

kizlr sizlerde görüslerinizi belirtirmisinizzzz:26:

yasakhayalim bence okuyalım ben daha öncede okudum sürekli bu duayı hatta şuan bile okuyorum babam için, hiç böyle birşey duymadım,
rabbim her muradınız için dileyin ve okuyun demiş,

ben haftasonu okurum 100 tane sizin yazdığınız gibide başlıcam inşallah ...

çokkkk güzellllllllllllll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…