- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #5.361
karabbierim kimden izin aliniyomus yawwwherkes okuyo ama hem topluca hem kendine sadece .bende öyle bisey duymadimm..kitaplarda öyle hic yazmiyo:26:ama su doru tek isme okuamaya gerek yok biz du a den herkese okuyalimm.niyetlendik bence vazgemeyelimmbaslayalim biz tefriciye
kizlr sizlerde görüslerinizi belirtirmisinizzzz:26:
yani bende sana katılorum ysakımmm dedim ya hiç mantıma yatmadı çokkk şaştım ama araştıtırm ben onubencede okuyalımmm
valla ne diyecegmi bilemedim ilk kez duyuyorum şaşırdim
çunku qecen qun sohbette de boyle bır konu qeçmısdı ama fazla dınlememsdım sımdı sordum oyle dedı ızne baqlı dedı . münciyeyi okuyun dedı bılmıyorum valla çarsamba qunu qene shbetım var o zaman bırde hoca hanıma sorayım.
baslamazsak aklimiz cok karisacak yosam ..cünkü bu gidisle dua isimizde yatacak gibi..bence baslayalimmmm bu günden itibarenn:26:
[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[tr]
[td] ilhanazz[/td]
[td] 100[/td]
[/tr]
[tr]
[td] yasakhayal[/td]
[td] 100[/td]
[/tr]
[tr]
[td] nuarin[/td]
[td] 100[/td]
[/tr]
[tr]
[td] hancek[/td]
[td] 100[/td]
[/tr]
[tr]
[td] melek181[/td]
[td] 100[/td]
[/tr]
[tr]
[td] zikzak[/td]
[td] 100[/td]
[/tr]
[tr]
[td] RUYAbuse[/td]
[td] 100[/td]
[/tr]
[tr]
[td] canommm[/td]
[td] 100[/td]
[/tr]
[tr]
[td] mersah22[/td]
[td] 100[/td]
[/tr]
[tr]
[td] karabiberim20[/td]
[td] 100[/td]
[/tr]
[tr]
[td] pureipek[/td]
[td] 100[/td]
[/tr]
[tr]
[td] alnaok[/td]
[td] 100[/td]
[/tr]
[tr]
[td] loori[/td]
[td] 100[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
sor canımmm herkez herşeyi doğru bilemez ama ben birazda mantıksal yaklaşıorumm sizde canlarım bi sorsanıza kendizee KURAN-I KERİMDE geçen ve dileği niyetiolan her kimse okursa ALLAh onu duyar ve dileğini gerçekleştirir diyen kitabımızda böle bişy olsa yazmazmıydıııbilemedim canım yaa bende araştıcam çok merak ettimmm
bu abla dedğim kişi süleymancılar da vazıfede bır abla kızlar yani onuda belırteyım .
4444 Salatı Tefriciyeyi okumanın adabı ve Okumadan önce neler yapmaliyiz
ÖNCE KARAR VERMELIYIZ HANGI HACET MURAT YADA DILEKICIN BU DUAYI OKUYACAGiZ .BU niyetle hareket eden kimse güzelce namaz abdesti alir.iki rekat Allah rizasi icin namaz kilar. namaz bitip selam verince 100 defa"Estağfirullahelaziyme ve Etubüileyh" diyerektövbe ve istigfar edelir
sonra Euzübillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim."İnnallahe ve melaiketehü yüsallune alennebiyyi ya eyyühellezine amenu sallü aleyhi ve sellimu teslima.
ayeti okunur ve Euzü besmele çekip Salat-ı Tefriciyeyi okumaya başlıyoruz....
Salat-ı Tefriciye
Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma'lûmin lek."
ilk baslarken bunlar yapildiktan sonraher zaman yatarken otururkenher sekilde okunur önemli olan sayiyi tam okumak. 4444 sayisi tamamlanninca
YA RABBI OKUDUGUM BU SALAVATI $ERIFE HÜRMETINE HACETLERIMI YADA $U $U MURADIMI VER ............diye Cenabi Hakka dua ve niyaz edilir (kaynak yusuf tavasli tam dua kitabi sayfa317 -320)
bilgi amaçlı paylaştım ben bunu,şu şekilde de öğrenmeye çalışacağım, hepimiz hayırlı evlat niyetiyle istiyorsak bu duayı,
aynı dilek için birden fazla kişiye bir defa okunan 4444 uygun olur mu diye öğrenip size haber vereceğim arkadaşlar ok ???
valla cnm ben bilmiorumm ki süleymancılar kimlerrama biz başlayalım çünkü allah bilio yaa salat-ı tefriciye niyetlendik devam ettirelimm Allah kabul eder inaşşallahh
valla cnm ben bilmiorumm ki süleymancılar kimlerrama biz başlayalım çünkü allah bilio yaa salat-ı tefriciye niyetlendik devam ettirelimm Allah kabul eder inaşşallahh
bu kuralara uyuyoruzzz demi simdi
nasıl okuyacaqımızı ve okunacak duayı paylasssana nazım tekrar pc ye kaydedım de oyle okuyayım.
evet yasakımmmAllah kabul etsin bi önceki sayfada var listemizz 100 er tane yazdımm herkese bitiren devam eder sonra toplarızzz Allah kabul etsinnn
ilhananzimmm cok tatlisin yahani varya milli görüscüler nurcular süleymancilar diye
aslinda bu konulara hic girmeyelimmm:26:
canlar herkse 100 yazdımm biten bilgi verir devam etmek isterse okumaya devam eder Rabbim şimdiden kabul etsinn
:18::18::18::18::18::18: araştıralım canlaRR....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?