Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

yani bende sana katılorum ysakımmm dedim ya hiç mantıma yatmadı çokkk şaştım ama araştıtırm ben onu bencede okuyalımmm

sor canımmm herkez herşeyi doğru bilemez ama ben birazda mantıksal yaklaşıorumm sizde canlarım bi sorsanıza kendizee KURAN-I KERİMDE geçen ve dileği niyetiolan her kimse okursa ALLAh onu duyar ve dileğini gerçekleştirir diyen kitabımızda böle bişy olsa yazmazmıydııı bilemedim canım yaa bende araştıcam çok merak ettimmm

canlar herkse 100 yazdımm biten bilgi verir devam etmek isterse okumaya devam eder Rabbim şimdiden kabul etsinn

bu abla dedğim kişi süleymancılar da vazıfede bır abla kızlar yani onuda belırteyım .

bu abla dedğim kişi süleymancılar da vazıfede bır abla kızlar yani onuda belırteyım .

valla cnm ben bilmiorumm ki süleymancılar kimlerr ama biz başlayalım çünkü allah bilio yaa salat-ı tefriciye niyetlendik devam ettirelimm Allah kabul eder inaşşallahh

bu kuralara uyuyoruzzz demi simdi

nasıl okuyacaqımızı ve okunacak duayı paylasssana nazım tekrar pc ye kaydedım de oyle okuyayım.

ilhananzimmm cok tatlisin yahani varya milli görüscüler, nurcular, süleymancilar diye

aslinda bu konulara hic girmeyelimmm:26:

Son düzenleme:
evet yasakımmm Allah kabul etsin bi önceki sayfada var listemizz 100 er tane yazdımm herkese bitiren devam eder sonra toplarızzz Allah kabul etsinnn

tamam kuzucukk baslayalim valla yoksa dua isimiz ertelenecek gibiöyle olmadan rabbim kabul etsin dua edelim birbirimize

ilhananzimmm cok tatlisin yahani varya milli görüscüler nurcular süleymancilar diye

aslinda bu konulara hic girmeyelimmm:26:

ben anlamıorummm yasakım öle şeylerdennn ben bi Allah a inanırım bide güzel peygamberimize o sadece ben biraz mantık süzgeçinden geçiriim bazı şeyleri kafa takılır araştııtmm soraraımm sonra derim ki Rabbim iyiki bu aklı vermişsin bizee
bende ce hiç girmeyelim çünkü herkez farkılı görüşte olabilir ben herkese saygı duyarımmm ama karabiberime teşekür etmek istiorum bak çok güzel bişy söledi belki doğru oalbilir nasıl yanlış bildiğimiz doğrular varsa doğru bildğimiz yanlışlarda olabilirr araştılarım bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…