- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #54.501
Kizlar kadin doktorumdan geldim...hormonlar bozukmus kist varmis daha duruyormus...simdi iste yarin gidecem haftaya gidecem iki hafta sonra gidecem kan alincakmis dört hafta...sonrada tedaviye bakilacakmis...
Kizlar kadin doktorumdan geldim...hormonlar bozukmus kist varmis daha duruyormus...simdi iste yarin gidecem haftaya gidecem iki hafta sonra gidecem kan alincakmis dört hafta...sonrada tedaviye bakilacakmis...
nazim sagolasin...iste bebis tedavisine baslamis olacayiz böylelikle...
kistin belki zarari yokmus hamile kalmama....ondan simdi adet zamanindan her hafta kan alincak ve sonucler belirlenecek...sonrada hormon tedavisine baslanacak...
evet iyiki gitmisim...bu ara ara kanamalarimda kisten geliyormus, hormonlar göbek atiyormus :)
yaaa su 2013 anneleri topigini okudum da herkes bir testt yaptirmiss.. benim doktor bi numara yapmadi.. bula bula bir mantar buldu ondada antibiyotigi dayadi.. millet ikili dörtlü testler yaptiriyor, ense kalinligi vs. ölctürüyor. benim doktor hic birine bakmadi direkt amniyosentez dedi. aman yaa napcam bilemedim...
iyi yapmışsın kafan rahat eder en azından kisti nasıl anladı peki bende tek hormonlara baktılarr :26::26::26:
hoşgeldin miamoremm ne desem boş bu konularda hiç bi bilgim yok ama heralde gerekseydi doktorun yapardı diye düşünüyorum
bende canim kanamam geliyordu....gecen ayda kasigim agriyordu...kist nedenleri, kanama bozuklugu (lekelenme), adet bozuklugu, kasik agrisi...adet gecikmesi...bazende belirti olmuyormus...simdi kisti yok etmek icin bir kac yok varmis...kist sökücü..10 gün hap sonra hepsi gdiiyormus (kanama oluyormus)...onu vermedi bana...bana bebis tedavisini uygulicakmis...yani her hafta kan alinacak kan degerlerine bakilacak ve hormon tedavisi yapilacak....kist engeliye biliyormus bebis olmasini bazende engelemiyormus...ona bakacaklar...adetin 3 günü sonra 12 ile 15 gün arasi ve yumurtlamadan bir hafta sonra gidecem...
annnem sen su civan percemi ve aslan pencesini ic bak kist falan kaliyormu.. herseyi temizliyormussss
canım geçmiş olsun merak etme bende senin givbi savaştım bir yıldır sürekli sürekli 3-5-6 cm aralıklarında kistler oldu ilaç tedavsi ile geçiyr inş senin kistler zaman almaz bnmkiler birinen kurtulup bir sonaki ay yenisi ile uğraştım en azından şimdi ne olduğunu biliyorsun bol şasnlar ve bende hala tık yokadetde olmadım
yaaa su 2013 anneleri topigini okudum da herkes bir testt yaptirmiss.. benim doktor bi numara yapmadi.. bula bula bir mantar buldu ondada antibiyotigi dayadi.. millet ikili dörtlü testler yaptiriyor, ense kalinligi vs. ölctürüyor. benim doktor hic birine bakmadi direkt amniyosentez dedi. aman yaa napcam bilemedim...
hosbulduk canimmm. benimde cok bilgim yokkk... 15 inde randevum var yine bisi yapmazsa degistircemmm
basamm çokk geçmiş olsun kızçemm
bizim bir yakınımızada kist var demişlerde şimdi hamile genelde engel değil korkma
sen soğan kürü içtinmi canım hiç kistlere iyi geliyormuş diye duydum bence dene bi otları falan
walla annem getirmis miamore aslan ve civan percemini...ama ne zaman iciyorduk simdi biz bunlari? unuttum walla kafa filan kalmadi, her hafta doktora git gel....
kafa filan kalmadi...anlatsana canim yine, sana zahmet olmasa
tsk ederim canim...simdi tedaviye baslaniyor, bebis tedavisine....kistin belki zarari yokmus ona bakacaklar bu arada...
evet bir kistim patlamis bile..biriside 2 cm filanmis...hic olmazdi, iste birde bire geldi...
sagol canim, hic üzülmüyorum biliyormusun, diyorum hata bundada vardir bir hayir...(benim en sevdigim kelimelerden biri :))
bu ay cay icecem canim, aslan ve civan percemi, öbür aya yaparim sogan kürünü insallah....
benim adet hep düzenliydi hic bir sorun yoktu, iste böyle gele billiyormus, bende diyordum neden agrim var neden kanamam var...
basam geçmiş olsun canım ama bütün arkadaşların dediği gibi sıkıtnıyı öğrenmen iyi olmuş n azından. kasık ağrısı bu ay bendede var adet bitti bende kasık ağrısı başladı acaba bendede mi kist oluştu ama bundan 3 ay önce bakmışlardı hiç bişey yoktu 3 ayda oluşurmu ya kanama bozukluğuda yok sadece bu ay fena kasık ağrısı bak şimdi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?