Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Kizlar kadin doktorumdan geldim...hormonlar bozukmus kist varmis daha duruyormus...simdi iste yarin gidecem haftaya gidecem iki hafta sonra gidecem kan alincakmis dört hafta...sonrada tedaviye bakilacakmis...

ohh ii yaptınn basam iiyki gittinn bakk artık kafacınnn rahatlatlıcakk

hayırlısı olsunnn inşaalalhhhh

nazim sagolasin...iste bebis tedavisine baslamis olacayiz böylelikle...

kistin belki zarari yokmus hamile kalmama....ondan simdi adet zamanindan her hafta kan alincak ve sonucler belirlenecek...sonrada hormon tedavisine baslanacak...

evet iyiki gitmisim...bu ara ara kanamalarimda kisten geliyormus, hormonlar göbek atiyormus :)

yaaa su 2013 anneleri topigini okudum da herkes bir testt yaptirmiss.. benim doktor bi numara yapmadi.. bula bula bir mantar buldu ondada antibiyotigi dayadi.. millet ikili dörtlü testler yaptiriyor, ense kalinligi vs. ölctürüyor. benim doktor hic birine bakmadi direkt amniyosentez dedi. aman yaa napcam bilemedim...

Kizlar kadin doktorumdan geldim...hormonlar bozukmus kist varmis daha duruyormus...simdi iste yarin gidecem haftaya gidecem iki hafta sonra gidecem kan alincakmis dört hafta...sonrada tedaviye bakilacakmis...

iyi yapmışsın kafan rahat eder en azından kisti nasıl anladı peki bende tek hormonlara baktılarr :26::26::26:

annnem sen su civan percemi ve aslan pencesini ic bak kist falan kaliyormu.. herseyi temizliyormussss

canım geçmiş olsun merak etme bende senin givbi savaştım bir yıldır sürekli sürekli 3-5-6 cm aralıklarında kistler oldu ilaç tedavsi ile geçiyr inş senin kistler zaman almaz bnmkiler birinen kurtulup bir sonaki ay yenisi ile uğraştım en azından şimdi ne olduğunu biliyorsun bol şasnlar ve bende hala tık yok adetde olmadım

hoşgeldin miamoremm ne desem boş bu konularda hiç bi bilgim yok ama heralde gerekseydi doktorun yapardı diye düşünüyorum

iyi yapmışsın kafan rahat eder en azından kisti nasıl anladı peki bende tek hormonlara baktılarr :26::26::26:

bende canim kanamam geliyordu....gecen ayda kasigim agriyordu...kist nedenleri, kanama bozuklugu (lekelenme), adet bozuklugu, kasik agrisi...adet gecikmesi...bazende belirti olmuyormus...simdi kisti yok etmek icin bir kac yok varmis...kist sökücü..10 gün hap sonra hepsi gdiiyormus (kanama oluyormus)...onu vermedi bana...bana bebis tedavisini uygulicakmis...yani her hafta kan alinacak kan degerlerine bakilacak ve hormon tedavisi yapilacak....kist engeliye biliyormus bebis olmasini bazende engelemiyormus...ona bakacaklar...adetin 3 günü sonra 12 ile 15 gün arasi ve yumurtlamadan bir hafta sonra gidecem...

basamm çokk geçmiş olsun kızçemm
bizim bir yakınımızada kist var demişlerde şimdi hamile genelde engel değil korkma
sen soğan kürü içtinmi canım hiç kistlere iyi geliyormuş diye duydum bence dene bi otları falan

annnem sen su civan percemi ve aslan pencesini ic bak kist falan kaliyormu.. herseyi temizliyormussss

walla annem getirmis miamore aslan ve civan percemini...ama ne zaman iciyorduk simdi biz bunlari? unuttum walla kafa filan kalmadi, her hafta doktora git gel....
kafa filan kalmadi...anlatsana canim yine, sana zahmet olmasa

tsk ederim canim...simdi tedaviye baslaniyor, bebis tedavisine....kistin belki zarari yokmus ona bakacaklar bu arada...
evet bir kistim patlamis bile..biriside 2 cm filanmis...hic olmazdi, iste birde bire geldi...

canım sakın amniyosentez yaptırma sakın 2 li 3lü ve 4lü tarama yapıyorlar onları doktorunun zamanı geldiğinde sölemesi lazımdı ama neden sölememiş genelde devlet hastaneleri sölüyo ense kalınlığına 8 haftalıkken bakılıyosu onu geçirmişsin ama 12 haftalıkken 2li tarama gibi devam ediyo ama amniyosentez sakın yaptırma canım

sagol canim, hic üzülmüyorum biliyormusun, diyorum hata bundada vardir bir hayir...(benim en sevdigim kelimelerden biri :))

bu ay cay icecem canim, aslan ve civan percemi, öbür aya yaparim sogan kürünü insallah....

benim adet hep düzenliydi hic bir sorun yoktu, iste böyle gele billiyormus, bende diyordum neden agrim var neden kanamam var...

canım bende 3 hafta önce 2li testimi yaptırdım(11-14 hafta arası yapılıyor) ense kalınlığıda 2li testle birlikte yapılıyor,büyük ihtimalla 3lüyüde (16-18 hafta arası)2 hafta sonra yaptıracam, zaten 2li iyi çıkarsa genelde diyer testleri önermiyorlar bile, bu ve bu gibi testler (üçlü test, amniyosentez) tedavi amaçlı mı yoksa sadece tedavisi olmayan bazı genetik hastalıkları öğrenmek için mi yapılıyor. (Çünkü bildiğim kadarıyla bazı hastalıklar anne karnında tedavi edilebiliyor) sadece kan alarak yapılıyor bu testler..bi sorun görülürse amniyosentez diyorlar doktorun niye böyle yapmıış ki???

basam geçmiş olsun canım ama bütün arkadaşların dediği gibi sıkıtnıyı öğrenmen iyi olmuş n azından. kasık ağrısı bu ay bendede var adet bitti bende kasık ağrısı başladı acaba bendede mi kist oluştu ama bundan 3 ay önce bakmışlardı hiç bişey yoktu 3 ayda oluşurmu ya kanama bozukluğuda yok sadece bu ay fena kasık ağrısı bak şimdi ya

şirkettlerde sağlık taraması adı altında akciğer röntgeni çekip kan tahlili alıyorlar az önce yaptırdık :) şimdiye kadar verdiğim kanlardan sonra hiç bi problem yaşadım şimdi başımda hafif dönme üzerimde cbi acayiplik oluştu aldıkları kanda kan değil hani azıcık cık bişeycik ki

evet canım üzülecek bir şey yok çok şükür engel değildir bence

sen çayları iç bakalım inşallah şifa olsun canım hakkımızda hayırlısı

canim bende gitmistim 3 ay önce birden gele biliyormus..benimde öyle basladi canim kasik agrisi..bir tarafta vardi benim, öbür aydada lekelenmeler olustu...nasil agrin var, yani tek taraflimi yoksa iki taraflimi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…