Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

canim bende gitmistim 3 ay önce birden gele biliyormus..benimde öyle basladi canim kasik agrisi..bir tarafta vardi benim, öbür aydada lekelenmeler olustu...nasil agrin var, yani tek taraflimi yoksa iki taraflimi....

tek taraflı değil bazen sağ bazen sl kasığım ama genelde oturunca daha çok ağrıyo böle batıyo gibi yemekten sonra ağrıyo- batıyo-sızı gibi böle başıma gelmediğinden ağrının türünü belirleyemiyorum baze ayağıma vuruyo gibi hissediyorum ağrının ne bileyim inş. yoktur ya aslında benimde aklıma geldi acba kist varmı diye ama lekelnme falan olmayınca değildir herhalde dedim geçen ay gayet güzeladet oldum ben bilmiyrum kafam karıştı :18::18::18::18:

ya benim doktorum hiperaktif bisiii... 20 sn bakiyor ultrason ile... ben 37 yasindayim o yüzden direkt bunu önerdi ama bilmiyorum 15 inde gittigimizde konuscam yine bakmazsa test falan degistircem

ya benim doktorum hiperaktif bisiii... 20 sn bakiyor ultrason ile... ben 37 yasindayim o yüzden direkt bunu önerdi ama bilmiyorum 15 inde gittigimizde konuscam yine bakmazsa test falan degistircem

canım amniyosentez bebeğin plesanta suyundan su alıyolar yani bebeğin plesanta delinmiş oluyo ve düşük riski var bildiğim kadarıyla erken doğum var olumsuz olarak ama sen netten arat istersen genede ablamdan biliyorum 30 haftalık hamile ablamda benim oda yaptırmadı

nasil yapildigini biliyorum, ben riski falan gectim bu adam ikili test yaptimi bana kii... ense kalingimi gördüde öneriyor. bilemedim ki

kisciklarim morem bana müsade herif basimda yemek yapim ispanak pisirecem hoscakalin yemekten sonra aksam burdayimmm yine gelirim insallahhh

Gülüm bugün gittmi kontrole Bebişim iyiymiş .çok mutluyum . Kalp atışlarını gördük . 6 haftalık . Rabbim inş tüm çocuk isteyenlerin yüzünü güldürsün . Hayırlı evlatlar nasip etsin :))

maş. canım hayırlısyla kucağına al bebeğini inş. muhteşem geçsin hamileliğin senin adına çok sevindim bitanem

hayırlısı olsun canım hakkımızda kırmızlarda iyi vaktinde gelmesi en azından adet düzenli...
Rabbim tez zamanda hapimize sağlıklı sıhhatli bebekler versin amin...

ay düzenli mi değil mi bilmiyorum canım yaa eskiden 25 de bir olurdum iki aydır 29 da bir geliyor. Hormonlarımı bi ölçtürücem de acaba adetken mi ölçülüyor bitince mi bilginiz var mı

ay düzenli mi değil mi bilmiyorum canım yaa eskiden 25 de bir olurdum iki aydır 29 da bir geliyor. Hormonlarımı bi ölçtürücem de acaba adetken mi ölçülüyor bitince mi bilginiz var mı

burdan duyduğu adetin 3. günü ama emin değilim tabi...
bende hep 28 de olurdum ama 4aydır bebek düşünüyoruz bazen 29 da bazen 30 da geliyo kırmızılar çok yormadım kafamı belli bir düzeni var ama canım yinede...

hakkında hayırlısı olsun canım inş. birsonraki aya bebeğin seninle olur ne kadar günü geçmişti senin

bugün regl olmam gerekiyodu olmayınca kan testi yaptırdım 0.10 çıktı... artık çalışmalara devam bidahaki aya kaldı umutlar yine.. Kısır döngü :)) İnşallah canım allah hepimize nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…