- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #54.521
canim bende gitmistim 3 ay önce birden gele biliyormus..benimde öyle basladi canim kasik agrisi..bir tarafta vardi benim, öbür aydada lekelenmeler olustu...nasil agrin var, yani tek taraflimi yoksa iki taraflimi....
Kötü haber.... sonucu aldım 0.10(((((((( bebiş yok offf bu ay da böyle geçti
canım sakın amniyosentez yaptırma sakın 2 li 3lü ve 4lü tarama yapıyorlar onları doktorunun zamanı geldiğinde sölemesi lazımdı ama neden sölememiş genelde devlet hastaneleri sölüyo ense kalınlığına 8 haftalıkken bakılıyosu onu geçirmişsin ama 12 haftalıkken 2li tarama gibi devam ediyo ama amniyosentez sakın yaptırma canım
ya benim doktorum hiperaktif bisiii... 20 sn bakiyor ultrason ile... ben 37 yasindayim o yüzden direkt bunu önerdi ama bilmiyorum 15 inde gittigimizde konuscam yine bakmazsa test falan degistircem
canım amniyosentez bebeğin plesanta suyundan su alıyolar yani bebeğin plesanta delinmiş oluyo ve düşük riski var bildiğim kadarıyla erken doğum var olumsuz olarak ama sen netten arat istersen genede ablamdan biliyorum 30 haftalık hamile ablamda benim oda yaptırmadı
nasil yapildigini biliyorum, ben riski falan gectim bu adam ikili test yaptimi bana kii... ense kalingimi gördüde öneriyor. bilemedim ki
afedersin canım amacım akıl vermke değildi
kisciklarim morem bana müsade herif basimda yemek yapim ispanak pisirecemhoscakalin yemekten sonra aksam burdayimmm yine gelirim insallahhh
Merhaba kızlar kırmızılar geldi biraz önce bu ay da geçti bakalım. Hayırlısı
Gülüm bugün gittmi kontrole Bebişim iyiymiş .çok mutluyum . Kalp atışlarını gördük . 6 haftalık . Rabbim inş tüm çocuk isteyenlerin yüzünü güldürsün . Hayırlı evlatlar nasip etsin :))
hayırlısı olsun canım hakkımızda kırmızlarda iyi vaktinde gelmesi en azından adet düzenli...
Rabbim tez zamanda hapimize sağlıklı sıhhatli bebekler versin amin...
ay düzenli mi değil mi bilmiyorum canım yaa eskiden 25 de bir olurdum iki aydır 29 da bir geliyor. Hormonlarımı bi ölçtürücem de acaba adetken mi ölçülüyor bitince mi bilginiz var mı
hakkında hayırlısı olsun canım inş. birsonraki aya bebeğin seninle olur ne kadar günü geçmişti senin
canim merheba hemsoyduk dimi kiss
canım seni üzmek istemem ama doktorlar kırmızı gördüyseniz adet başlamış sayıyorlar...
ama inş. üstünü görüyosundur hade bakem hayırlısı inş dururda yerleşmedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?