- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #54.561
yapayalnız hissettm kendimi akşam dr gittm ordan dersaneye ordan eve geldm böle oldm yumoşum çatlamış yne dr çok güzel çatlamış dedi nedemekse :26: ne zaman olmuştur dedm 1-2 gün önce dedi, çalışmalarmz zayıf kaldı sanrm kısmet artk
duymamıştım:26::26:sendemi duymadinbende dün aksam moremden duydumm
vallami yaw neka güzel vücudun vaa benimki hic yakmiyooo bende öyle negüzel kilo alsam yesemde yesem
yapayalnız hissettm kendimi akşam dr gittm ordan dersaneye ordan eve geldm böle oldm yumoşum çatlamış yne dr çok güzel çatlamış dedi nedemekse :26: ne zaman olmuştur dedm 1-2 gün önce dedi, çalışmalarmz zayıf kaldı sanrm kısmet artk
utandırma gız beni
sarıyken daha bi güzellerdi ördekciklerniye yıkadın aceyle sarı boya alda boya barim
yasakım kızçem naptın ördeciklere böle
ne yıkaması resmen çamaşır suyuna basmışın hayvancıkları
gercekleri süledim melekimmmmmesmer bomba kiscem benimmm esmerleri hep begenmisimdirrrr irkek olsam kesin esmerci olurdummm
yaw sen merak etme yakinda gezmekten kirlenip yine sari olurlarrrrr
ipekimm gözünaydin kiscem artik hic biseye ihtiyacin yokk hersey yolunda yolun acik olsun insalalhhhama keske iyi calissaydiniz yawww
duymamıştım:26::26:
ipekim kıscem sana burda durmak yasak bu akşamgit enişteyi çağır yanına başla bebiş çalışmasına hadi
yasakım kızçem naptın ördeciklere böle
ne yıkaması resmen çamaşır suyuna basmışın hayvancıkları
hoş geldin hicran seni hamillerin topiğinden tanıyorumdeme kıscem
yaww sorma kocişle atıştydık brasck kötü oldu zamanlama
melekim evt çıkcam şmdi ama maç var ya kociş şuan böle :18::18: zati gol de attılar böle oldusalavatlar getiryo yensinle diye
derhall
hosgeldin hicranimmm gonyalimm
yaww sorma kocişle atıştydık brasck kötü oldu zamanlama
melekim evt çıkcam şmdi ama maç var ya kociş şuan böle :18::18: zati gol de attılar böle oldusalavatlar getiryo yensinle diye
:2::2::2::2::2:
ipekim hani sende diyodun ya cok geziyoalr diye yakaladim boyunalrindan bastim camasir suyunasonuc bu
melekim hamil gil topige gelmiyolar yawartikin hicran kiscede buraya transfer olduu
evet tatlım transfer oldum da
ipekim hani sende diyodun ya cok geziyoalr diye yakaladim boyunalrindan bastim camasir suyunasonuc bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?