Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ipekimm gözünaydin kiscem artik hic biseye ihtiyacin yokk hersey yolunda yolun acik olsun insalalhhhama keske iyi calissaydiniz yawww

sendemi duymadin bende dün aksam moremden duydumm
duymamıştım:26::26:
vallami yaw neka güzel vücudun vaabenimki hic yakmiyooobende öyle negüzel kilo alsam yesemde yesem

ipekim kıscem sana burda durmak yasak bu akşam git enişteyi çağır yanına başla bebiş çalışmasına hadi

yasakım kızçem naptın ördeciklere böle

ne yıkaması resmen çamaşır suyuna basmışın hayvancıkları

Son düzenleme:
utandırma gız beni
sarıyken daha bi güzellerdi ördekcikler niye yıkadın aceyle sarı boya alda boya barim

gercekleri süledim melekimmmmmesmer bomba kiscem benimmmesmerleri hep begenmisimdirrrrirkek olsam kesin esmerci olurdummm

yaw sen merak etme yakinda gezmekten kirlenip yine sari olurlarrrrr

ipekimm gözünaydin kiscem artik hic biseye ihtiyacin yokk hersey yolunda yolun acik olsun insalalhhhama keske iyi calissaydiniz yawww

yaww sorma kocişle atıştydık brasck kötü oldu zamanlama

duymamıştım:26::26:

ipekim kıscem sana burda durmak yasak bu akşam git enişteyi çağır yanına başla bebiş çalışmasına hadi

melekim evt çıkcam şmdi ama maç var ya kociş şuan böle :18::18: zati gol de attılar böle oldu salavatlar getiryo yensinle diye

yasakım kızçem naptın ördeciklere böle

ne yıkaması resmen çamaşır suyuna basmışın hayvancıkları

ipekim hani sende diyodun ya cok geziyoalr diye yakaladim boyunalrindan bastim camasir suyuna sonuc bu

Son düzenleme:
yaww sorma kocişle atıştydık brasck kötü oldu zamanlama

melekim evt çıkcam şmdi ama maç var ya kociş şuan böle :18::18: zati gol de attılar böle oldu salavatlar getiryo yensinle diye

ipekim yav küsme bugün kocişinede söyle küsme zamanı maç zamanı değil bugün bizim tarihi maçımız olacak de
eğer senle konuşmazsa not yaz bi kağıda gel aşkım bebeğimizin temelini atalım de

Son düzenleme:

ipekim hani sende diyodun ya cok geziyoalr diye yakaladim boyunalrindan bastim camasir suyuna sonuc bu

yaww hiç olmamış yasakım şimcik hayvancıklar beyaz kuğudan bozma çirkin ördek yavrusu dezenfekte edilmiş beyazötesi bezgin bekirler olarak geri gelmişler aramıza

şmcik ben çıkıyrum kızçelerm kociş çok gergin bana da sardı bırak şu pcyi şakır şukur yazma diyo ben kaçar Rabbim şu mübarek cuma gecesinde hayır dualarınızı kabul etsin .. Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…