- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #54.581
ipekim yav küsme bugün kocişinede söyle küsme zamanı maç zamanı değil bugün bizim tarihi maçımızolacak de
eğer senle konuşmazsanot yaz bi kağıda gel aşkım bebeğimizin temelini atalım de
kiscem hayirli olsunnncok sevindimm
rabbim tamammian erdirsin insallahhh
ay demek zeynebim simcik findik göbüsündeeeeee
yaww hiç olmamış yasakımşimcik hayvancıklar beyaz kuğudan bozma çirkin ördek yavrusu dezenfekte edilmiş beyazötesi bezgin bekirler olarak geri gelmişler aramıza
şmcik ben çıkıyrum kızçelerm kociş çok gerginbana da sardı bırak şu pcyi şakır şukur yazma diyo ben kaçar Rabbim şu mübarek cuma gecesinde hayır dualarınızı kabul etsin .. Amin
yaww hiç olmamış yasakımşimcik hayvancıklar beyaz kuğudan bozma çirkin ördek yavrusu dezenfekte edilmiş beyazötesi bezgin bekirler olarak geri gelmişler aramıza
şmcik ben çıkıyrum kızçelerm kociş çok gerginbana da sardı bırak şu pcyi şakır şukur yazma diyo ben kaçar Rabbim şu mübarek cuma gecesinde hayır dualarınızı kabul etsin .. Amin
as kutu kutu pense elmamı yerseeeee
amiiin kıscem sana son yazdığımı okudunmuyaww hiç olmamış yasakımşimcik hayvancıklar beyaz kuğudan bozma çirkin ördek yavrusu dezenfekte edilmiş beyazötesi bezgin bekirler olarak geri gelmişler aramıza
Hb hayalim meleğim tatlı kisceler
selam kızlarrr
hosgeldinnnselam kızlarrr
neden yaaaaaw ben duymadım niye girmiyolar ki topiğe banlandımı yine yoksa kısceler
yasakımyanlış link atmışım yav azsonra yine atıcamidare edin peri kissimm kugu olsun cakma kugularrrr
off nyie böyle yapiyo esinn:26::26::26::26:tamam kiscemmm daha fazla sinirlenmesinniy geceelrrrr seninde tüm dualarin kabul olur insallahhh
gülee güleee ipeğimm
yasağımın ördekleri konusundaa sana katılıyorummmm
gülee güleee ipeğimm
yasağımın ördekleri konusundaa sana katılıyorummmm
yasakımyanlış link atmışım yav azsonra yine atıcam
zeynebnur canım hayırlı olsun bebişin
o zamn niye kayıplar ki kayıphosgeldinnn
yok banlanmada yokkkk
selam kızlar
melekim napan mesajını yeni gördüm
yasakımyanlış link atmışım yav azsonra yine atıcam
zeynebnur canım hayırlı olsun bebişin
gecede sarı ördek ailesi daha güzeldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?