Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

abla bencede sorr dr a atlamasınnn önemli testlerr

haklısın kıscem ama işte bazen dayanamıyor ki insan inş rabbim hiç birimizi bekletmez daha fazla öçok zormuş bu yolda beklemek yaşamayan bilmez bunu

davulun sesi uzaktan kulağa hoş gelirmiş haklısın kızçem ne yazıkki öyle yaşamayan bilmez anlamaz bi de insana kısır muamelesi yaparlar sanki bir halttan anladıkları varmış gibi rabbim de onların o kötü kalbine göre verir işte kızçem içini rahat tut inancını yüksek tut inşallah gelecek bebişlerimiz ben inanıyorum burda hamiş kalmayan kalmayacak dualarımız kabul olacak inşallah

abla bencede sorr dr a atlamasınnn önemli testlerr

kuzum sorsam neee.. adama mutterpass imi neden doldurmuyorsun dedim, gerek yok dedi...bide yüzüme bakip böyle bir seyi taktigim icin kücümsedi sanki... mutterpass= doktoruna göründügün günden itibaren gebeligin ile ilgili her detayi yaziyorlar. kilon boyun, bebegin haftasi, testler, ultrason bilgiler vs... yani Allah korusun anidan hastalanirsan o karne ile gidiyorsun baska doktora ki durumunu oradan biliyor..

yani sözün kisasi adam hiperaktif... ne desem bos...

inş canım en kısa zamanda olsun artık herkes hamile

hayırlı uğurlu olsun canım allah tamamına erdirsin kese değerler 1500 ün üzerinde görülüğyor diye biliyorum inş sorunsuz bir gebeliğin olur canım belirtilerin nelerdi ilk gebelik mi

saol canımm Allah razıı olsunn evet ilk olacak bendee belirti yoktu yaa normal regl olacakmışım gibydii başka birşey yoktu

yaaa nerdesinnnn? bir karsilasamadikkkkk
geldim miamorem özeline bakk

kiscem üzme kendini baska topikelri okuyup karistirma kafaniiiherkesin doktoru baska bi yöntem uyguluyo ikili testi benim doktorda yaptirmadi sadece 12 .haftada ense ölcümü yaptirdi daha önce düüsklerim oldugu icinn...bak loorinin doktoru hic dememis bileeeeikili testin zamani gectiii:26:sen bi terminine git bakalimm yineeee

Son düzenleme:
neysee canlarım ben cıkıyorum kocişim şehir dışından geldii çay içeceğizz daha sizee hayırlı gecelerrr dualardaa buluşmak ümidi ileee

öpüldünüzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…