- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #54.621
yaaa su 2013 anneleri topigini okudum da herkes bir testt yaptirmiss.. benim doktor bi numara yapmadi.. bula bula bir mantar buldu ondada antibiyotigi dayadi.. millet ikili dörtlü testler yaptiriyor, ense kalinligi vs. ölctürüyor. benim doktor hic birine bakmadi direkt amniyosentez dedi. aman yaa napcam bilemedim...
haklısın kıscem ama işte bazen dayanamıyor ki insan inş rabbim hiç birimizi bekletmez daha fazla öçok zormuş bu yolda beklemek yaşamayan bilmez bunu
abla bencede sorr dr a atlamasınnn önemli testlerr
davulun sesi uzaktan kulağa hoş gelirmiş haklısın kızçem ne yazıkki öyle yaşamayan bilmez anlamaz bi de insana kısır muamelesi yaparlar sanki bir halttan anladıkları varmış gibi rabbim de onların o kötü kalbine göre verir işte kızçem içini rahat tut inancını yüksek tut inşallah gelecek bebişlerimiz ben inanıyorum burda hamiş kalmayan kalmayacak dualarımız kabul olacak inşallah
Nazimmmmmm kv den gelemedin bi türlü yawwwwww
inş canım en kısa zamanda olsun artık herkes hamile
hoş geldin nazlım
nazımm hoşgeldin bitaneemmm
hoş geldin nazlım
hayırlı uğurlu olsun canım allah tamamına erdirsin kese değerler 1500 ün üzerinde görülüğyor diye biliyorum inş sorunsuz bir gebeliğin olur canım belirtilerin nelerdi ilk gebelik mi
geldim miamorem özeline bakkyaaa nerdesinnnn? bir karsilasamadikkkkk
kuzum sorsam neee.. adama mutterpass imi neden doldurmuyorsun dedim, gerek yok dedi...bide yüzüme bakip böyle bir seyi taktigim icin kücümsedi sanki... mutterpass= doktoruna göründügün günden itibaren gebeligin ile ilgili her detayi yaziyorlar. kilon boyun, bebegin haftasi, testler, ultrason bilgiler vs... yani Allah korusun anidan hastalanirsan o karne ile gidiyorsun baska doktora ki durumunu oradan biliyor..
yani sözün kisasi adam hiperaktif... ne desem bos...
hoşş buldummmm canlarımmmmm
gozcuklerim yollarda kaldı hemsom
kaynananamı gittin kızçemm naptın bakalım
melek alti yildir mi evlisin? korundun mu bu zaman kadar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?