- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #54.781
sen anca resimdeki gibi sallamayi biliyorsun nazcimmm:))) ayyy hep gözüm kayiyorrrrr:)))))
Ben kaçtım iyi geçerler kızlar
abla beaa ii bişy mi dedinn kötü bişey mi dedin anlamadımmmm
olabiliii
miamorem bi buay ictim hepiciginiiibencde kiscelerim biraz daaha toparlim kendimiii:26:zaten martin sonuna kadar mecburu korundum düüsk yapmistimm:26:iki aydirda toparlanim diye korunuyommm halen arastirma icindeyim cünküüüü diyet yapanalr var onalri takip ediyorum eger sonuc alirlarsa bende pihtilasma diyeti yapacam insalalhhh.....yapan kislar hamile kalmak icin ugrasiyo onlari bekliyorumm napim bi ümit isteeee:26::26:
alla alla testi yapmiyo tabi illaki üc düsügü bekliyo doktorlar .kiscem git üniv hastanesine mecburen yalan söyle 3 kaybim var de trombofili panelini yaptirmak istiyorum de genetikten randevu al benceeeee
canım benim ben hastalık yaklaşınca dengem bozuluyo aklımdan çıkarmaya çalışıyom olmuyo anlayabiliyorum kafaya taktım hormonlar alt üst oldu şimdi onlarla uğraşıyom hiçbirşey senin sağlığın kadar önemli değil geçen ay prolaktin yüksek çıkınca dr emar fln istedi sonucu alana kadar saatler geçmedi ya beyinde tümor çıksa diye yani bana kapak oldu sağlığın varsa herşey anlamlı yoksa hiçbirşeyin önemi yok bence rahat olalım zamanımızı kendimize harcayalım
sana kötü bisi dermiyim kücük kuzummmm. hem artik firca attim mi anliyorsun:))) ama bu iyi bisi idi senin gibi citlenbik bisi bu resimdekide:)))
:111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111:
dorusun moremmm sadik kiscesinn
canımm ilk düşüğümden sonra hamile kaldıgımda daha önce düşük yasadıgın için kan durultucuya baslayalım tedbir olarak dedi sonra 2 bebegimide kaybedince soyledi genetık arastırma yapalım dedi bu pzt gidicem inş fakülteye
eeeekizlar size doyum olmaz. esim sabahci bu hafta adam 4:30 da uyaniyor... ee haliyle bende:)) hepinz allah a emanet olun öpüyorummmmm iyi gecelerrr
kımse benle konsumuyorr
hayırlısıı olsunnnn tuğbammmm
aşk olsunn kızçemm beni görmüosmunn aaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?