Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

canımm ilk düşüğümden sonra hamile kaldıgımda daha önce düşük yasadıgın için kan durultucuya baslayalım tedbir olarak dedi sonra 2 bebegimide kaybedince soyledi genetık arastırma yapalım dedi bu pzt gidicem inş fakülteye

eeeekizlar size doyum olmaz. esim sabahci bu hafta adam 4:30 da uyaniyor... ee haliyle bende:)) hepinz allah a emanet olun öpüyorummmmm iyi gecelerrr

çok doğrusunnnn abbaymmm herşeyin başı sağlık sıhattt

sana kötü bisi dermiyim kücük kuzummmm. hem artik firca attim mi anliyorsun:))) ama bu iyi bisi idi senin gibi citlenbik bisi bu resimdekide:)))

dedim ne oliii gene kafamı sokuodummm hırkanınn içineee az kaldıdı

nese içcesime su serptinnnn oynamaya devamm

dorusun moremmm sadik kiscesinn

yasakımmm napıyon bayağıdır gelemedim netim yoktu üstüne telim bozuldu arabamız kaza yaptı bugün kamyonun altına giriyorduk Allah korudu yani bilemedim neler oluyo bu aralar bişeler var neyse rabbim hepimizi korusun ne oldu tedavin nasıl gidiyor ben hasta olmayı bekliyom bakalım değerler ne alemde senin bat ne zaman benim 5 i falan

hayırlısıı olsunnnn tuğbammmm

eeeekizlar size doyum olmaz. esim sabahci bu hafta adam 4:30 da uyaniyor... ee haliyle bende:)) hepinz allah a emanet olun öpüyorummmmm iyi gecelerrr

ii gecelerrr miamoremm Allah rahtlık versinnn kuşummmm

canlarr bende yatymm yawww

sabah ola hayrolaaa

Allah hepinzee rahatlık versinnn inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…