Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

aaaaa yasakcitir bak aklima ne geldi. ben simdi meyve suyu sikiyormya hergün icine hep bir parca taze zencefil de atiyom. meyve suyuyla karisinca süper oluyor. bazen öyle de icebilirsin ama sen günde iki kere icicen ben bir kere...

aboowww ablaaaa sende vitamin patlamasıı yaşatınnn mallaşşahhhh

mimaorem senden sonra hemen arastirmaya kalktim haklisin kani inceltiyomuss..hemen simcik yapacam tazesindennnincelsim kanlarim iyiceeeeeeaksin olacak bebisime iyceneeeeee

hahahahaha böyle giderse Yasakcitirim senin bebeisin patentante si olucamammm ahahahahahaha....ama sen artik calismalara basla merak etmeye basladim :))

benimde kökümmm konya karamanlımışşşş ablaa

dedemin dedediii sonradannn bulgarda kalmışş savaş zamanıı

seninnnn güzelll gözcüklerinee gurbannnn

bende diorum bura üzerimde bir nur var demek oo can gözcüklerindenn
gözcüklerim kör olcek yakinda hasretindenn
slmmmm kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrr ben geldımmmmmmmmm

edammmmmmmmmmmmmmmm hoscuklar getirdinnn

mimaorem senden sonra hemen arastirmaya kalktim haklisin kani inceltiyomuss..hemen simcik yapacam tazesindennnincelsim kanlarim iyiceeeeeeaksin olacak bebisime iyceneeeeee

yaa arkadasim 3 düsük yasamis kan pihtilasmasindan. esi nedeniyle dogudaymislar. ankara ya tayin olmus bir doktor tavsiye etmis zencefili simdi ikizleri var maaasalllah. ama 9 ay yatti, tuvalaetinide yataginda yapti. Rabbim annelerin hakki ödenmezzzzz

wayyy nazcim akraba cikicazzz:) evet bizim oralardan cok götürmüs osmanli güzel Türkce konusuyorlar ve örf adetleri cok bagli diye. selanik yugoslavya da da cok var. bir rivayet Atatürk Karaman li:)))

bende Atamlaa aynı toprağımmm kanı olmaktannn gurur duyuorummm abla

bende diorumm iliğlime kadar işleyen bu ATATÜRK sevgisi nereden gellioo

miamorem eger kontaga giriyosan hangi doktora gitmis ankdayken bide igne ne kullanmis kiscem bi sorsan keskeee

hahahahaha böyle giderse Yasakcitirim senin bebeisin patentante si olucamammm ahahahahahaha....ama sen artik calismalara basla merak etmeye basladim :))

valla bende merak etyom bence yasakım ilk denemede 12 den vurur

yaww hicranımmmm iyikii geldin bakk yoğsamm senden bi haber olcakmışımmm

hamilin topikine gelmedigin icin hic görmedin moremmmbiz orda ilk gün tanismistik gonyalimlaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…