- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #54.741
aaaaa yasakcitir bak aklima ne geldi. ben simdi meyve suyu sikiyormya hergün icine hep bir parca taze zencefil de atiyom. meyve suyuyla karisinca süper oluyor. bazen öyle de icebilirsin ama sen günde iki kere icicen ben bir kere...
mimaorem senden sonra hemen arastirmaya kalktim haklisin kani inceltiyomuss..hemen simcik yapacam tazesindennn incelsim kanlarim iyiceeeeee aksin olacak bebisime iyceneeeeee
bende istanbuldayımm kızçemmmm gel sarılak gaynaşakkk
benimde kökümmm konya karamanlımışşşş ablaa
dedemin dedediii sonradannn bulgarda kalmışş savaş zamanıı
seninnnn güzelll gözcüklerinee gurbannnn
bende diorum bura üzerimde bir nur var demek oo can gözcüklerindenn
slmmmm kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrr ben geldımmmmmmmmm
yaw sen delimiisn benim güzel gözcüklerim senden baskasini görürmüüü pamik yanaciklarini birakirmiyim heccc ya benimsin ya torpannn
aynı kanıdayımmm yasakımmmmm
slmmmm kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldımmmmmmmmm
hahahahaha böyle giderse Yasakcitirim senin bebeisin patentante si olucamammm ahahahahahaha....ama sen artik calismalara basla merak etmeye basladim :))
mimaorem senden sonra hemen arastirmaya kalktim haklisin kani inceltiyomuss..hemen simcik yapacam tazesindennn incelsim kanlarim iyiceeeeee aksin olacak bebisime iyceneeeeee
wayyy nazcim akraba cikicazzz:) evet bizim oralardan cok götürmüs osmanli güzel Türkce konusuyorlar ve örf adetleri cok bagli diye. selanik yugoslavya da da cok var. bir rivayet Atatürk Karaman li:)))
güzel bayanlar hepinize iyi gecelerr ben kaçtım gece kuşu olcam ders çalışmam lazım öptüm hepinizi
iy geceler canim benimmm
aynı kanıdayımmm yasakımmmmm
bende moremm kalbimiz bi atiyooo
güzel bayanlar hepinize iyi gecelerr ben kaçtım gece kuşu olcam ders çalışmam lazım öptüm hepinizi
aboowww ablaaaa sende vitamin patlamasıı yaşatınnn mallaşşahhhh
yaa arkadasim 3 düsük yasamis kan pihtilasmasindan. esi nedeniyle dogudaymislar. ankara ya tayin olmus bir doktor tavsiye etmis zencefili simdi ikizleri var maaasalllah. ama 9 ay yatti, tuvalaetinide yataginda yapti. Rabbim annelerin hakki ödenmezzzzz
herkescikler öğrenmiş zaten gonyali olduğumu
herkescikler öğrenmiş zaten gonyali olduğumu
miamorem eger kontaga giriyosan hangi doktora gitmis ankdayken bide igne ne kullanmis kiscem bi sorsan keskeee
hahahahaha böyle giderse Yasakcitirim senin bebeisin patentante si olucamammm ahahahahahaha....ama sen artik calismalara basla merak etmeye basladim :))
yaa arkadasim 3 düsük yasamis kan pihtilasmasindan. esi nedeniyle dogudaymislar. ankara ya tayin olmus bir doktor tavsiye etmis zencefili simdi ikizleri var maaasalllah. ama 9 ay yatti, tuvalaetinide yataginda yapti. Rabbim annelerin hakki ödenmezzzzz
yaww hicranımmmm iyikii geldin bakk yoğsamm senden bi haber olcakmışımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?