Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

gözcüklerim kör olcek yakinda hasretindenn

edammmmmmmmmmmmmmmm hoscuklar getirdinnn

yasakımm zatiii gözlüklerimle bile ii göremiorumma artıkkk

ana yoğsammm hasretinnn etki yapmaya başladımıı naptıı

iyi de canimmmm benim benimle ayni haftada olanlar hep yatiyor yemek bile yapamiyorlar. bak ben fellik fellik geziyom. kirmizi isikta sana mesaj yaziyom daha ne istiyon:))

maşşallahhhhh ablaaa

miamorem eger kontaga giriyosan hangi doktora gitmis ankdayken bide igne ne kullanmis kiscem bi sorsan keskeee

arkadaşlar bişey sorma istıyorum banada ilk düşükten sonra innohep kan durultucu vermişti dr ama test falan bakmadı pıhtılasma için kafam karıstı

hamilin topikine gelmedigin icin hic görmedin moremmmbiz orda ilk gün tanismistik gonyalimlaaaaaa

ben burdan kopamamm yasakımmmm nerdeee benim gözümm bi burayıı görüüü

ondann beni bulmadan ben kimseyi bulamannnn

ahahahaha kac aydir korunuyor diyorsun, caylarinida ictiyse bencede.. ama bence az agirdan alsinnnnn... bir kac ay yasaki rahat birakalimmmmmm:)))

olabülüüüü miamoremmmm inş. olsunnn ben çok isitorummm yasakımıı gebe görmeyiii

göbüşün resimleri görmeyii

arkadaşlar bişey sorma istıyorum banada ilk düşükten sonra innohep kan durultucu vermişti dr ama test falan bakmadı pıhtılasma için kafam karıstı

ahh ahh kızçemm zaten ilk düşüklerde bakmıolar ki bende kendim gititmmm devlete 3 düşüğüm va dedim bakrtırıdımm bende de çıktıı pıhtılaşmaa :26::26::26::26::26: sende baktır bebemmmm

yasakımm zatiii gözlüklerimle bile ii göremiorumma artıkkk

ana yoğsammm hasretinnn etki yapmaya başladımıı naptıı
olabiliii
ahahahaha kac aydir korunuyor diyorsun, caylarinida ictiyse bencede.. ama bence az agirdan alsinnnnn... bir kac ay yasaki rahat birakalimmmmmm:)))
miamorem bi buay ictim hepiciginiiibencde kiscelerim biraz daaha toparlim kendimiii:26:zaten martin sonuna kadar mecburu korundum düüsk yapmistimm:26:iki aydirda toparlanim diye korunuyommmhalen arastirma icindeyim cünküüüüdiyet yapanalr var onalri takip ediyorum eger sonuc alirlarsa bende pihtilasma diyeti yapacam insalalhhh.....yapan kislar hamile kalmak icin ugrasiyo onlari bekliyorumm napim bi ümit isteeee:26::26:

alla alla testi yapmiyo tabi illaki üc düsügü bekliyo doktorlar .kiscem git üniv hastanesine mecburen yalan söyle 3 kaybim var de trombofili panelini yaptirmak istiyorum de genetikten randevu al benceeeee

evet kıscem 7 yıl olacak 2 ay sonra hiç korunmadık ama olmuyo işte çok zor beklemek yaaaaaa

canım benim ben hastalık yaklaşınca dengem bozuluyo aklımdan çıkarmaya çalışıyom olmuyo anlayabiliyorum kafaya taktım hormonlar alt üst oldu şimdi onlarla uğraşıyom hiçbirşey senin sağlığın kadar önemli değil geçen ay prolaktin yüksek çıkınca dr emar fln istedi sonucu alana kadar saatler geçmedi ya beyinde tümor çıksa diye yani bana kapak oldu sağlığın varsa herşey anlamlı yoksa hiçbirşeyin önemi yok bence rahat olalım zamanımızı kendimize harcayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…