- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #54.761
gözcüklerim kör olcek yakinda hasretindenn
edammmmmmmmmmmmmmmm hoscuklar getirdinnn
sıcak kanlı kiscem benim
valla bende merak etyom bence yasakım ilk denemede 12 den vurur
gözcüklerim kör olcek yakinda hasretindenn
edammmmmmmmmmmmmmmm hoscuklar getirdinnn
iyi de canimmmm benim benimle ayni haftada olanlar hep yatiyor yemek bile yapamiyorlar. bak ben fellik fellik geziyom. kirmizi isikta sana mesaj yaziyom daha ne istiyon:))
valla bende merak etyom bence yasakım ilk denemede 12 den vurur
miamorem eger kontaga giriyosan hangi doktora gitmis ankdayken bide igne ne kullanmis kiscem bi sorsan keskeee
not aliyorum telefona yarin arayip sorucammm...
burayada arada bakiyordum ama hemen çıkıyordummmm
hamilin topikine gelmedigin icin hic görmedin moremmmbiz orda ilk gün tanismistik gonyalimlaaaaaa
yok morem nirde 3.bebekte tam 10 ay beklemistimmmah morem valla gec gelsinde tam gelsin hic acelesi yokk..
ben burdan kopamamm yasakımmmm nerdeee benim gözümm bi burayıı görüüü
ondann beni bulmadan ben kimseyi bulamannnn
ahahahaha kac aydir korunuyor diyorsun, caylarinida ictiyse bencede.. ama bence az agirdan alsinnnnn... bir kac ay yasaki rahat birakalimmmmmm:)))
arkadaşlar bişey sorma istıyorum banada ilk düşükten sonra innohep kan durultucu vermişti dr ama test falan bakmadı pıhtılasma için kafam karıstı
olabiliiiyasakımm zatiii gözlüklerimle bile ii göremiorumma artıkkk
ana yoğsammm hasretinnn etki yapmaya başladımıı naptıı
miamorem bi buay ictim hepiciginiiiahahahaha kac aydir korunuyor diyorsun, caylarinida ictiyse bencede.. ama bence az agirdan alsinnnnn... bir kac ay yasaki rahat birakalimmmmmm:)))
arkadaşlar bişey sorma istıyorum banada ilk düşükten sonra innohep kan durultucu vermişti dr ama test falan bakmadı pıhtılasma için kafam karıstı
Ben kaçtım iyi geçerler kızlar
ben burdan kopamamm yasakımmmm nerdeee benim gözümm bi burayıı görüüü
ondann beni bulmadan ben kimseyi bulamannnn
burayada arada bakiyordum ama hemen çıkıyordummmm
evet kıscem 7 yıl olacak 2 ay sonra hiç korunmadık ama olmuyo işte çok zor beklemek yaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?