Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

idare edin peri kissimmkugu olsun cakma kugularrrr

off nyie böyle yapiyo esinn:26::26::26::26:tamam kiscemmm daha fazla sinirlenmesinniy geceelrrrr seninde tüm dualarin kabul olur insallahhh

bilmyrum yasakım snra da yenilince çok üzüldü zaten .. tek derdimde mactı futboldu sanki benm .. zaten zor buluyoruz bazı günleri üzgün ve kızgınım kendisine .. benm de keyfim kaçtı sonrasında .. değerlendiremedk bence bu zamanı RAbbim bilir ne diyeyim ben elimden geleni yapıyorum ama anca oluyo işte .. kendiliğinden çatlamaya başladı en azından, inşallah aksamadan devam eder ..

gülee güleee ipeğimm

yasağımın ördekleri konusundaa sana katılıyorummmm

şanlı zeynebim hamiş kızçem

amiiin kıscem sana son yazdığımı okudunmu

hoş geldin kıscem

okudum melekim yazamadm snra sana cevap sen çok iyi ve akıllı bir eşsin maşallah harika anne olucaksın melekim ben de öle böle bişeyler yapmaya çalışyrum da yoruldum galiba brasck .. hep ben uğraşmak zorunda kalyrum, bu durum beni üzdü ve yordu malesef braz da desteklenmem gerekmymu benm de enerjm azalamaz mı o zamanda bana enerji verilmesi gerekmymu ama .. halime baksanıza işe git, ordan dersaneye git sınavlara çalış, eve bakmaya çalış yemek çamaşır, doktor hastane koştur dur, yetmezmiş gibi herşey için ayrıca da ben uğraşaym ama adaletsizlik bu benmki de can değil mi ya

Hayırlı Cumalar Olsun, Güzel Dualar Kabul Olsun,
Hastalar Şifa, Dertliler Deva, Borçlular Dinar Bulsun,
Anne olmak isteyen topikteki ve dışardaki tüm hanımlar
İnşallah, Biiznillah sağlıkla hamile olsun, Amin ..​

ipekim günaydın kıscem üzülme sakın seninde rahata kavuştuğun gün gelicektir inş..
haklısın aslında İstanbul gibi büyük bi şehirde hem ev hem iş çok zor olmalı......
kıscem bak ne dicem Hıdırellez geldi ya bütün kızlar o gece dilek tutalım inş belki tutar dileklerimiz

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn

günaydın kızçem yaa geldimi gerçekten de ?? evet ben yapmaya çalışyrum zaten .. dilek tut yaz kağıda gül ağacına asıysun snra dört yol ağzına dileklerini çiziyosun filan .. Allahım dualarımızı kabul etsin inşallah

ipekim gel bu istanbulun sıkıntısından kurtul bizim memlekete inan burda hayat çook daha kolay

amin inşallah hayırlı cumalar canımm
farkettim sonra nasılsın cnm bnm hala kırmızılar gelmedi bakalım bekliorum

hadi bakalımm canımm inşallah güzel şeylere sebep olur gecikmee

AMİN. ipeğiimm günaydınn

günaydın meleğimm hakikaten aaa dilek tutalım...unuttum ben hıdırellezi....

Son düzenleme:
günaydınnn ipekkcim

nasılsın canım ? rüyayı sen gördün dimi? hayırlara vesile olsun inşallah canım

ipekim gel bu istanbulun sıkıntısından kurtul bizim memlekete inan burda hayat çook daha kolay

melekim yaa orası güzel gerçekten .. iş güç ev düzen burda .. ama orada da küçük bahçeli evim olsa çok isterim gerçekten bazı tatilllerde filan bağlarım yazlık gibi .. anneciğmle babacğm gelir temiz havaya .. hem kuzenim de orda oturyo şimdilk çok iyi olurdu

günaydın canım
ben bikere gül ağacına beşik yapıp bağlamıştım olmamıştı ama olanlar çokmuş bu senede gül ağacının altına bebek çizicem

evet cnm bn gördüm kız bebek ama dün bebek görmeye gittim diorum acaba ondan mı gördüm reglde olmadım hala kan testi negatif çıktı bilmiorum cnm ya bnm işler iice karıştı :2:

günaydın canım
ben bikere gül ağacına beşik yapıp bağlamıştım olmamıştı ama olanlar çokmuş bu senede gül ağacının altına bebek çizicem

çiz canım çizz olur inşallah...Hz. Hızır a.s değerse kabul olur inanışı var bende inanırım buna.. annem bi ara atlamaz yapardı maşallah her dilediği olmuştu.. tabi tesadüf belki önemli olan çok dua etmek ve çaba vermek istediğin şeyde.. Rabbim büyük inşallah daha fazla bekletmesin seni.... bu hıdırellez senin dönüm noktan olsunnn

canlar ya bişey soracağım geçmişi pek okuyamadım ara ara okudum sizin hzınıza yetişemiyorum konuların çok uzak bölümlerinden aranıza katıldığımda affınıza sığınaraktan soracağım salavatı tefriciye(4444) okudunuzmu hiç

evet cnm bn gördüm kız bebek ama dün bebek görmeye gittim diorum acaba ondan mı gördüm reglde olmadım hala kan testi negatif çıktı bilmiorum cnm ya bnm işler iice karıştı :2:

etkisinde kalıyo insan .. ben de ilk zamanlar çok bebek gördüm rüyalarımda, snra pozitif testler gördm, bi sürü şey .. şimdi pek görmüyorum, en son geçenlerde yine bebk görmüştüm hayırlara vesile olsun, beni herkes hamile veya bebekli gördü rüyalarında ama olmayınca olmuyo işte kimisi hiç aklında yokken gebe .. Rabbim hayırlısını versin ... kan testi negatif se regl olmadysan aksamıştır pek ümitlenp de üzülme ama hayırlısı tabi kesin bişey bilemeyiz ..

inşallah kimseyi bekletmesin rabbim, ben de kaç senedir çiziyorum bebekler gül ağacının altına hayırlısı zamanı gelmedi demekki ..

canımm benim iyiyim valla yaz geldi beni keyifsiz görmek pek mümkün değil artıkk fazlasıyla pozitif enerji doluyumm sen nasılsın tatlım ???

wealla ben de yazn modum iyi olur genelde ama işte bu tempo beni bras yordu kabul ediyrum

ilk önce onu okumuştuk genel olarak herkes için, başka bir kızçe de kendisine okuyordu, bazı katılanlar oldu canım .. şimdi meryem suresine geçildi .. bu bitince de başka birşey planlıyor arkadaşlar .. ama çalışanlar var toparlamak zor oluyo bazen listeye katılanlar müsaşt olmuyo bilgi de veremiyo, okuyabildimi okuyamadımı gibilerden ..

Son düzenleme:
günaydın zuhalim nasılsn canım ?

inşallah hayırlı zaman bu hıdırellez olsun ipeğim hepimiz çizelim ...hepimizin kabul olsun inşallahhh......... kıyamam şu sınav da bitsin sen biraz kendine bak ipeğim gez dolaş kaanı rahatlatt

çıkıyorum ben canlar ders çalışmam lazm malum snavlar geldi çattı hadi dua edin bana da inşallah yüksek notlar alırım, hayırlı Cumalar olsun tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…