- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #54.901
ilk önce onu okumuştuk genel olarak herkes için, başka bir kızçe de kendisine okuyordu, bazı katılanlar oldu canım .. şimdi meryem suresine geçildi .. bu bitince de başka birşey planlıyor arkadaşlar .. ama çalışanlar var toparlamak zor oluyo bazen listeye katılanlar müsaşt olmuyo bilgi de veremiyo, okuyabildimi okuyamadımı gibilerden ..
esrarengizim naıslsın canım bitanem ya benim adetim bitti 2. ilişkiden beri kasıklarım ağrıyo yumurta mıdır acaba çatlıyo anlamaıdm ya genellikle oturunca yeek yedikten sonra su içtikten sonra sızlıyo ya anlamadımm ben anlamadım
çıkıyorum ben canlar ders çalışmam lazmmalum snavlar geldi çattı hadi dua edin bana da inşallah yüksek notlar alırım, hayırlı Cumalar olsun tekrardan
günaydın kızçelerimmmmmmmmm
canım ben 5 üzeri pozitif diye biliyorum ana sen yinede dr unla konuş sonra sevinelim halay cekelim
:44::44::44::44::44::44::44:
Merhaba galiba kimse Yok caniniz sikiliyo heralde benim gibi
Mesela Ben kizim uyyo o topic topic dolasiyorum
Geçmiş olsun Tugba
günaydın kızçelerim hayırlı sabahlar olsun
rüyamda kızım oluyodu hayırlara vesile olsun inşallah
günaydın canım... rüyan ne güzelmiş,,gerçek olsun inşallah
hayır canım kütahya
"Bismillahirrahmanirrahim" sözü indigi zaman, üzüntü ve keder dagildi, rüzgar durdu. Denizler sakinlesti, seytanlar gökten kovuldu. Cenab-i Hak yeminle dedi ki, "Besmele ile baslanan her seyi bereketlendirecegim." Her isimizin ve günümüzün bereketli olmasi duasiyla...
Hayırlı cumalar
Günaydın kizanciklarrrrrrrrrrrrr
tubisim canım nasılsın
süper bi yer burası
Hayırlı Cumalar Olsun, Güzel Dualar Kabul Olsun,
Hastalar Şifa, Dertliler Deva, Borçlular Dinar Bulsun,
Anne olmak isteyen topikteki ve dışardaki tüm hanımlar
İnşallah, Biiznillah sağlıkla hamile olsun, Amin ..
canımm benim iyiyim valla yaz geldi beni keyifsiz görmek pek mümkün değil artıkk fazlasıyla pozitif enerji doluyummsen nasılsın tatlım ???
tubisim canım nasılsın
okuudkk bebemmm ama bu duadan sonra kısmetse gene başlıcas yeni listeye isteyenn kızçeleride alıcassscanlar ya bişey soracağım geçmişi pek okuyamadım ara ara okudum sizin hzınıza yetişemiyorum konuların çok uzak bölümlerinden aranıza katıldığımda affınıza sığınaraktan soracağım salavatı tefriciye(4444) okudunuzmu hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?