Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

anladım cnm rabbim kabul görür inş

günaydın kızçelerimmmmmmmmm

canım sanırım havalardan bu hormonlar iyice sapıttı.. herkezde bi değişiklik var.. benimde normal şartlarda 2 gün adetim gelir,3. gün öğleden sonra biter giderdi.. ama buay 5 gündür gelio anlamadım walaa bi sorunmu var die çok korkuyorum :18: pzartesiden beri gelio
senin kasık ağrında yumurtanın çatlamasındanda olabilir, yada tuttu ondan kasık batması yapıo da olabilir.. yada (ki inşallah değildir) vücudunu yani kendini çok dinlediğindende olabilir.. :44: bekle bakalım biraz daha.. düşünmemeye çalış bakalım devam edicekmi ağrı?

çıkıyorum ben canlar ders çalışmam lazm malum snavlar geldi çattı hadi dua edin bana da inşallah yüksek notlar alırım, hayırlı Cumalar olsun tekrardan

ipemmmmm nasılsın can kuşum?
yarın sınavlarımız var.. Allah yar ve yardımcımız olsun canım... umarım ikimizde yırtarız.. benim konular allak bullak oldu:44: kafam karştı walla napcem bilemiyorum :18::18:

Günaydın kızlar
Dün çok hastaydım acile gittik kan testi yaptı doktor 195.3 çıktı ne demek oluyor hamile miyim? doktor olma ihtimalin var dedi. polikliniğe gitmen gerek dedi ne demek şimdi bu?

aminnnnnnnnnnnnnnnnn gülümmmmmm hayırlı cumalar inşallahhhh

günnayydınn ippeemmmmm

aminnnn bidenemm aminnnn

canımm benim iyiyim valla yaz geldi beni keyifsiz görmek pek mümkün değil artıkk fazlasıyla pozitif enerji doluyumm sen nasılsın tatlım ???

oohh maşşalllhhhh zuhalimm rabbimmm hiçç enerjini düşürmesinnnnn

tubisim canım nasılsın

iyi sayılır hayatımm sabah dr gittim solda 5 tanu falan 12mm yumurtam var amaa sağdaki kistim iyicee büyümüş kocaman olmuş soldakilerle idare etcez artık bide prolaktin biras yüksek çıktı ilaç verdi bende durumlar bu sen nasılsın

okuudkk bebemmm ama bu duadan sonra kısmetse gene başlıcas yeni listeye isteyenn kızçeleride alıcasss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…