Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Günaydın kızlar
Dün çok hastaydım acile gittik kan testi yaptı doktor 195.3 çıktı ne demek oluyor hamile miyim? doktor olma ihtimalin var dedi. polikliniğe gitmen gerek dedi ne demek şimdi bu?

güünnayydınnn kızçemmm değerinnn iiii inş... yarın gene bir tahliil yaptır yükselmesine bakalımm inş... gebesindirrr

Günaydın kızlar
Dün çok hastaydım acile gittik kan testi yaptı doktor 195.3 çıktı ne demek oluyor hamile miyim? doktor olma ihtimalin var dedi. polikliniğe gitmen gerek dedi ne demek şimdi bu?

değere göre hamilesin tatlım.... hayırlı uğurlu olsun inşallah

geçmiş olsun canım ama kistine rağmen yumurtaların var ne güzel birde incir kürü falan yaptın mi incir prolaktini yükseltiyor diye biliyorum canım coj geçmiş olsun

Bende grip oksurek astimla uğramıyorum canım geçmedi bi türlü bugün popodan yapılacak iğneler için aile hekimine gidecem dr bi sorayim uygun ilaç var mi diye gobusten yapılan iğneler bitti pazartesi konya ya yumurta ölçümüne geliyorum çarşamba gibi de aşılama okur herhalde

cankuşummmm soğan suyu içsceee şifa niyetineee

yada civan perçemi ile aslan pencesiii

oyyy inşşş...... böle güle oynaya gelcenn hicranımmm sen ovulasyonları yapp atlama hiçç her günü değerlendirrr inş... bu ayy senin halayınıı çekcess

yok canım hiç yapmadım ben kür. hadi hayırlısı canım benm bende pzt tekrar gidicem inşallah oluruz beraber ovitrelle lerimizi

sor canım dr una bayadır bırakmadı pesişini hastalık bu dönemde dikkat et kendine kızarımm bakk :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…