- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #54.921
süper bi yer burası
Günaydın kızlar
Dün çok hastaydım acile gittik kan testi yaptı doktor 195.3 çıktı ne demek oluyor hamile miyim? doktor olma ihtimalin var dedi. polikliniğe gitmen gerek dedi ne demek şimdi bu?
Günaydın kizanciklarrrrrrrrrrrrr
oohh maşşalllhhhh zuhalimm rabbimmm hiçç enerjini düşürmesinnnnn
günaydınn canımbende buralı oldumm
güünnayydınnn kızçemmm değerinnn iiiiinş... yarın gene bir tahliil yaptır yükselmesine bakalımm inş... gebesindirrr
Günaydın kızlar
Dün çok hastaydım acile gittik kan testi yaptı doktor 195.3 çıktı ne demek oluyor hamile miyim? doktor olma ihtimalin var dedi. polikliniğe gitmen gerek dedi ne demek şimdi bu?
geçmiş olsun canım ama kistine rağmen yumurtaların var ne güzel birde incir kürü falan yaptın mi incir prolaktini yükseltiyor diye biliyorum canım coj geçmiş olsun
günayydınnnnn tuğğğbammmmmmm
iyi sayılır hayatımm sabah dr gittim solda 5 tanu falan 12mm yumurtam var amaa sağdaki kistim iyicee büyümüş kocaman olmuş soldakilerle idare etcez artıkbide prolaktin biras yüksek çıktı ilaç verdi bende durumlar bu sen nasılsın
canommmmmmmmmmmmmm
amin tatlım.. günaydınn
çok güzel yürekli kisceler varrrrrrrr
bencede kesin
değere göre hamilesin tatlım.... hayırlı uğurlu olsun inşallah
geçmiş olsun canım ama kistine rağmen yumurtaların var ne güzel birde incir kürü falan yaptın mi incir prolaktini yükseltiyor diye biliyorum canım coj geçmiş olsun
Bende grip oksurek astimla uğramıyorum canım geçmedi bi türlü bugün popodan yapılacak iğneler için aile hekimine gidecem dr bi sorayim uygun ilaç var mi diye gobusten yapılan iğneler bitti pazartesi konya ya yumurta ölçümüne geliyorum çarşamba gibi de aşılama okur herhalde
Bende grip oksurek astimla uğramıyorum canım geçmedi bi türlü bugün popodan yapılacak iğneler için aile hekimine gidecem dr bi sorayim uygun ilaç var mi diye gobusten yapılan iğneler bitti pazartesi konya ya yumurta ölçümüne geliyorum çarşamba gibi de aşılama okur herhalde
inssss canım insssssss mayıs ayı bizim ayımız olur hepimiz için halay çekeriz insssssss rabbim büyük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?