- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #54.961
şimdiden hayırlı olsunn gülümmmsenin iki kaybın mı vaaa (( rabbim tekar yaşatmasınn ))
amin saol canımm evet 2 kaybım var biri yakın daha 2 ay oldu
benim de 9 canım 25 nisan sat
benimde çamaşır günümmmm tatlımmm attım makinaya sabah bir posta şimdi ikincisii
ev işi iştee hiç bitmioooAllahtan c.tesi çalışmıosunnn zuhalim ben c.teside öğleye kadar çalıoşıorummm aman Allahımm o hayat çekilmioduu
herhangi bir sebep söylediler mi canım kayıpların için......... bu arada pat diye atladım konuya kusura bakma ben zuhalbende aralıkta kaybettim bebeğimi............ Rabbim bir daha hiç birimize yaşatmasın inşallah bu acıyı,,en kısa zamanda sağlıkla kavuşalım bebeklerimize
canın bardakciya devam ediyorsun dimi
Kızlar iş yoğunluğu azaldı döndüm bnde bakıorum sütler felan ohhh ii bakıoruz kendimize
Hava bozuluo sanki sizin oralarda nasıl?
benim de 9 canım 25 nisan sat
konya güneşli sıcak canım sen nerdesin
Allah bir daha yaşatmasınnn canımmm benimde bir kaybım var burda yasakımm beni yönlendirdi bende genetiğe gititm yalan söledim 3 düşüğüm var die öle baktırdımmm bende de kan pıhtılaşması çıktısağ olsunn doktorlarrr çok ilgisiz bu konulardaaa
herhangi bir sebep söylediler mi canım kayıpların için......... bu arada pat diye atladım konuya kusura bakma ben zuhalbende aralıkta kaybettim bebeğimi............ Rabbim bir daha hiç birimize yaşatmasın inşallah bu acıyı,,en kısa zamanda sağlıkla kavuşalım bebeklerimize
yok canım ilkinde zaten olabilir dedi 2. den sonra genetik araştırma istedi pzt yaptırıcam inş. sanada çok geçmiş olsun canım çok zor bi durum seninki için bişey söylendimi
oooo süper tatlım insss aynı gün güzel haberler alırız döngun kaç günde bir benim 28 tabi pko var belli de olmaz ama tedavi süresince hep düzenli geldi ona bike seviniyorum 7 aydır düzenli
Allah bir daha yaşatmasınnn canımmm benimde bir kaybım var burda yasakımm beni yönlendirdi bende genetiğe gititm yalan söledim 3 düşüğüm var die öle baktırdımmm bende de kan pıhtılaşması çıktısağ olsunn doktorlarrr çok ilgisiz bu konulardaaa
gebelikte 9 ay iğne kullanmak gerekiyo diye biliyorum canımmbende başlamıştım düşük tehlikesi içinde veriyo
as basaaaaaaaslm arkadaslar.
evet en güzeli 2 gün tatil şükür çalışma saatlerim iyi klasik memur işte.. o konuda düzenimi oturttum...... cumartesi temizlik çamaşır vs maksimum akşama kadar... akşam gezerim pazar gündüz gezer,, akşama ütü yaparımsen ne zaman bıraktın işi nazımm evlenir evlenmez mii?
konya güneşli sıcak canım sen nerdesin
oooo süper tatlım insss aynı gün güzel haberler alırız döngun kaç günde bir benim 28 tabi pko var belli de olmaz ama tedavi süresince hep düzenli geldi ona bike seviniyorum 7 aydır düzenli
Canım bardakçiyi bende çok merak ettim samimi güler yüzlü diyor herkes bana öyle ilgili sevgili şevkatli pozitif bi dr ihtiyacım var
null[/QUOTE ] bende konya beysehirdeyum antalya tarafında olunca sıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?