Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

evet en güzeli 2 gün tatil şükür çalışma saatlerim iyi klasik memur işte.. o konuda düzenimi oturttum...... cumartesi temizlik çamaşır vs maksimum akşama kadar... akşam gezerim pazar gündüz gezer,, akşama ütü yaparım sen ne zaman bıraktın işi nazımm evlenir evlenmez mii?

Son düzenleme:
Kızlar iş yoğunluğu azaldı döndüm bnde bakıorum sütler felan ohhh ii bakıoruz kendimize

Hava bozuluo sanki sizin oralarda nasıl?

kolayy gelsssinn canımmmmm

birazdann bi öğle kavasi yaparımm kzıçemmm

burada azcık buutlı gibii sen nerdesinn kuşşummm

benim de 9 canım 25 nisan sat

hadi yaa aynı kıss. evet canım bardakçı gittim pozitif enerjimi aldım geldimm :))) sıra bile bekletmiyor kıss 9:50 de randevum vardı 9 da muayene oldum kapı açılıp kapanırken görüyo ya çağırıyo hemen:))

oooo süper tatlım insss aynı gün güzel haberler alırız döngun kaç günde bir benim 28 tabi pko var belli de olmaz ama tedavi süresince hep düzenli geldi ona bike seviniyorum 7 aydır düzenli

Canım bardakçiyi bende çok merak ettim samimi güler yüzlü diyor herkes bana öyle ilgili sevgili şevkatli pozitif bi dr ihtiyacım var

yokk zuhalimmm düşükten sonra bıraktımmm şubat ayı faln iştee yoğsaa senelerdirrr çalışıoırummm beaa ilk kes evde duruorummmm

valla bebemm bnde döngü möngü yok kafaya göre takılıyo :))

ben 2.5 yıldır gidiyorum canım cidden çok güler yüzlü sekteri de öyle bazen günde 2 aradığım olur hepsinde de açarlar.çok ilgililer kesinlikle aradığın dr :))

kayra bebek...bendede ayni basladi canim...üc ay önce hersey normaldi sonra kasik agrim basladi, tek tarafli (degise biliyordu sag sol bazende iki taraf)...kistler gele biliyormus...evet benim agrimda ayniydi seninki gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…