Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

hayırlı cumalar kızçemm rabbim dualarımızı kabul eder inşallahh

ooyyy uykummm geldi sankimmmmm

ne bılımmmm kıımse yazmadııı nese bende smılelerle takılımm

canlarr bende yatymm yawww

sabah ola hayrolaaa

Allah hepinzee rahatlık versinnn inşallahhh

gene kayboldunnnn

hadi ben yatyommm

seni rahat bıraktımmmm
morem bi yere gitmadim kiscem netim perisan etti beni cikmtim bende mecburiyettennn
yasakım ben geldın kactınnnnnnnnnnnn
edam cikmak zorunda kaldim birdennn yosam senin kalpcik yapmaana yardim etmezmiyim hec
yasakımm koptuu sanırmmmmm interneti yavaştııı

akilli morem benimmm

aynı şekilde benimde inşallah sınavda böyle olmam

olmayız inşallah kutum yaa.. ipem güzel çalışmış sanırsam ama ben tam bir fiyaskoyum
işten ewe gidnce çok zor oluo çalışmak. malüm işim beyin işi kafa patlat eewe git birde orda kafa patlat... offf offff Allah yardım etsin wala kuzum yaaa ...

yasakım özledim sizleri beaaaa... şu sınavları bu hafta veremde rahat rahat takılayım iş biriktirmemeye çalışıorum iş yerinde ondan çok yoğun oluyorum yazamıyorum ara ara böle kaçamak yapıom tabi mola olsun oda dimi ama
yarın bana dua et şans dile emi yasakım.... kafam allak bullak oldu walaa... ders çalışamıyorummmmmm

abbayyim ksicemmmcok gecmis olsunn canim benim rabbim korumussssu an tedavim yok prolaktin ve tiroid hap kullanamdan düsmüs endokrinoloji doktoruna gitmistim sonucta bisey cikmadiibatimi oldum coktann digeride ne zaman hesapta yapmadimmkiscem simdi pihtilasma topiginde bazi kislar igneden fayda göremeyince pihtilasma diyeti yapiyo 3 aydir hamile kalmayi bekliyoar artikin onalri takip ediyorum gercekten faydasini görürlerse insallah görürler bende yapacam öyle hamile kalmaya calisim diyorumm..sanada söylerim yapanalör faydasini görürse hep aklimdasin cünküü.. senle herseyimiz ayni cünküüü..seb bensin ben senim sankiikaynanalarimiz bilem ayni cadi

kimsecikler yookkk
topiğimiz bomboşşş
kiscem sabah kalabalikmis sonram is güc icin dagilmislar dolar sonram aksam zaten doluyoo
basarilar can kusumm allah zihin acikligi versin senindemi sinavin var bu ara bazi kisclerimiz calisiyo zatennbi rahatlasanda daha cok görüssekkk
:18::18::18::18::18::18::18::18:

aglama hormoncuklari düüsnn

merhaba yasakımmm yazlıkları çıkartıyorum kışlıkları vakkumluyorum yoruldum bi soluklanıyım yanınızda dedim. ne var ne yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…