- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #55.001
Hayırlı Cumalar Olsun, Güzel Dualar Kabul Olsun,
Hastalar Şifa, Dertliler Deva, Borçlular Dinar Bulsun,
Anne olmak isteyen topikteki ve dışardaki tüm hanımlar
İnşallah, Biiznillah sağlıkla hamile olsun, Amin ..
"Bismillahirrahmanirrahim" sözü indigi zaman, üzüntü ve keder dagildi, rüzgar durdu. Denizler sakinlesti, seytanlar gökten kovuldu. Cenab-i Hak yeminle dedi ki, "Besmele ile baslanan her seyi bereketlendirecegim." Her isimizin ve günümüzün bereketli olmasi duasiyla...
Hayırlı cumalar
ailem bilir sadece tabi sevinçten herkese söylemezsem insss o günleri yaşarız en kısa zamanda hamilelik nasıl bisey merak ediyorum:2::2:
ipemmmmmnasılsın can kuşum?
yarın sınavlarımız var.. Allah yar ve yardımcımız olsun canım... umarım ikimizde yırtarız.. benim konular allak bullak oldu:44: kafam karştı walla napcem bilemiyorum :18::18:
ooyyy uykummm geldi sankimmmmm
ne bılımmmm kıımse yazmadııı nese bende smılelerle takılımm
canlarr bende yatymm yawww
sabah ola hayrolaaa
Allah hepinzee rahatlık versinnn inşallahhh
morem bi yere gitmadim kiscemgene kayboldunnnn
hadi ben yatyommm
seni rahat bıraktımmmm
edam cikmak zorunda kaldim birdennnyasakım ben geldın kactınnnnnnnnnnnn
yasakımm koptuu sanırmmmmm interneti yavaştııı
aynı şekilde benimde inşallah sınavda böyle olmam
canım ben 5 üzeri pozitif diye biliyorum ana sen yinede dr unla konuş sonra sevinelim halay cekelim
iivetttt
yasakımmm napıyon bayağıdır gelemedim netim yoktu üstüne telim bozuldu arabamız kaza yaptı bugün kamyonun altına giriyordukAllah korudu yani bilemedim neler oluyo bu aralar bişeler var neyse rabbim hepimizi korusun ne oldu tedavin nasıl gidiyor ben hasta olmayı bekliyom bakalım değerler ne alemde senin bat ne zaman benim 5 i falan
195,3 zaten ama doktor %80 hamilesin diyor
kiscem sabah kalabalikmis sonram is güc icin dagilmislarkimsecikler yookkk
topiğimiz bomboşşş
basarilar can kusumm allah zihin acikligi versin senindemi sinavin var bu ara bazi kisclerimiz calisiyo zatennyasakım özledim sizleri beaaaa... şu sınavları bu hafta veremde rahat rahat takılayım iş biriktirmemeye çalışıorum iş yerinde ondan çok yoğun oluyorum yazamıyorum ara ara böle kaçamak yapıom tabimola olsun oda dimi ama
yarın bana dua et şans dile emi yasakım.... kafam allak bullak oldu walaa...ders çalışamıyorummmmmm
:18::18::18::18::18::18::18::18:
195,3 zaten ama doktor %80 hamilesin diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?