Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

yasakım hayalim hormancuklarım zaten benden bağımsız takılıyolar
5.günüm hala adetim devam edio :44:
bi sorun çıkacak die çok endişeleniyorum. benim bu kadar uzun sürmezdi hiç :18::18:
sence neden olabilir yasak kızçem?

merhaba yasakımmm yazlıkları çıkartıyorum kışlıkları vakkumluyorum yoruldum bi soluklanıyım yanınızda dedim. ne var ne yok

hosgeldin monarossammkolay gelsin canim benimmzeynebnur hamileymis duydunmuu

darisi hepimize insallahhhh en kisa zamandaaaa

kiscem sen 5 gün sürmeyi uzun mu görüyosun bence cok normal benimki 7 gün sürüyo tammbi anormallik yokkiii bence ..korkmaahormoncuklarin bagimsiz ama birazda sendende etkileniyoooo benceee streslisinn

Son düzenleme:
esrarengezimm benimde 6-7 gün sürer.. normal aslında süre genelde kısa sürdüğü için tuhaf gelmiş sana korkma canımm

kiscem sen 5 gün sürmeyi uzun mu görüyosun bence cok normal benimki 7 gün sürüyo tammbi anormallik yokkiii bence ..korkmaahormoncuklarin bagimsiz ama birazda sendende etkileniyoooo benceee streslisinn

iyide yasakım hep2,5 gün sürüyoduuuu walla anlamadım ben bu işi :44:

esrarengezimm benimde 6-7 gün sürer.. normal aslında süre genelde kısa sürdüğü için tuhaf gelmiş sana korkma canımm

zuhalim belkim haklısınız ama ben arabamız yandığında sitresten 1 ay adet görmüştüm. gene yumurtalıklarım kapanmazda aynı şeyi yaşarsam die korkuyorum:18:
ozaman doğum kontrol hapı vermişti dr. ama şimdi bebişde istioz nasıl olcak :44:
sınavlar, adetim, iş yoğunluğu.. :18: tamam az kaldı ben çıldırıcam wala :111:

korkma sen sürekli aa hala devam ediyor diye düşünüp durma... biter mutlaka stres yapma lütfen...hiç bişey olmaz Allah'ın izniyle canımm.....................sakin ol bak sınav bitecek bu hafta.. ondan sonra gez dolaş

anam o ne yaa ne kadar kısaymış senin... olsun telaş yapma canım...........

ana 2,5 bence cok azsimdi hormonlarin düzelmis bence simdiki süre uygunnn

zuhalim ayni anda nerdeyse ayni tepkiyi vermisizzzz

bencede önceki anormal simdiki normalll

aminmisiniz kızçelerim :26:
2,5 gün normal değilmi ? 2-7 gün normal die biliyordum ben :44:
kafam iyice karıştı walla ne yani düzenemi girdi şimdik benim adetim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…