- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #55.041
aminmisiniz kızçelerim :26:
2,5 gün normal değilmi ? 2-7 gün normal die biliyordum ben :44:
kafam iyice karıştı walla ne yani düzenemi girdi şimdik benim adetim
aminmisiniz kızçelerim :26:
2,5 gün normal değilmi ? 2-7 gün normal die biliyordum ben :44:
kafam iyice karıştı walla ne yani düzenemi girdi şimdik benim adetim
kizlarrrrr, nasilsiniz?
korkma sen sürekli aa hala devam ediyor diye düşünüp durma... biter mutlaka stres yapma lütfen...hiç bişey olmaz Allah'ın izniyle canımm.....................sakin ol bak sınav bitecek bu hafta.. ondan sonra gez dolaş
thank youuiyiyiz miamore kisceee
en az 3 en çok 10 gün sürer.. genelde bu bilgiyi okumuştum ben canım ama cevremde hemen herkesn 5-6 gün sürdüğünü biliyorum benimde 6 gün sürer her zaman.......... bir kere 8 gün sürmüştü bir kere de 4 gün.....................sen kafana takma yeter canımm.. o da normal bu da normal... eyvah ne olacak bişey mi oldu diye düşünüp yorma kendini lütfen..
cok sevindim canimcimm:))) bende senin isle ugrasiyom bir türlü ulasamadimm...
BI PROFUN RÖPOTAJINDA SÖYLE YAZIYOO
Adet kanamaları, ergenlikte başlayan ve menopoza kadar her ay devam eden düzenli kanamalardır. 26 ile 32 günde bir olan ve 3 ile 7 gün süren adet kanamaları normal kabul edilir.
kiscem tama 2,5 günde normal sayilabilir ama simdiki durumda cok normalll
miamorem bu gün sart degil kiscemm ne zaman ulasirsan hani ben ek bilgi olarak aklidma bulunsun istiyorumm..aklimda tr gidince bi cok doktor var sürekl iarastiriyorum zatenn hangisi daah iyi bu puhtilasma alaninda diyeeeene zaman görüsürsen aklinda bulunsun o zaman sor bi bakalimm...
benim de iki yada üc gün sürerdi....yani normal bazen bir gün sürdügü bile olurdu. doktor normal demisti...
mrb hemsoommmmmm
tamam takipteyimm... ama ben sana söyleyimm kuzucuk izne gitmeden bebsiin olucak ve sen bu sene izne gidemicen:) hahahahah
miamorem izin isimiz belli degil esim cok calisiyo bakalim belki 10.ayda olabilirrrrrryalnizda istemiyorum cünkü bi doktora gözükelim diyorummm
evet hamileligide engel degil sükürrrr sorun hic olunmazsa basliyoo benimde kürtajdan sonra ik iay azalmisti doktora sormustum benimki hep 7 gün sürer diye simdik iki gün sürdü dedim yeterki regl gör süre önemli degill kafana takma demistiii
bana da öyle dedi doktor ama benim içim hiç rahat değil yasakım hem az sürüyor hem az geliyor hem de eskisi gibi kırmızı değil kahverengi yani kürtajdan sonra herkesin mi böyle oluyor
hic olmazsa doktor icin bir gidip gelirsinn.. ve maaasallllah diyorum 10 yillik evlilikte hala kocamsiz uyumam diyorsum maaaasalllahhh:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?