Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

aminmisiniz kızçelerim :26:
2,5 gün normal değilmi ? 2-7 gün normal die biliyordum ben :44:
kafam iyice karıştı walla ne yani düzenemi girdi şimdik benim adetim

BI PROFUN RÖPOTAJINDA SÖYLE YAZIYOO

Adet kanamaları, ergenlikte başlayan ve menopoza kadar her ay devam eden düzenli kanamalardır. 26 ile 32 günde bir olan ve 3 ile 7 gün süren adet kanamaları normal kabul edilir.

kiscem tama 2,5 günde normal sayilabilir ama simdiki durumda cok normalll

Son düzenleme:
aminmisiniz kızçelerim :26:
2,5 gün normal değilmi ? 2-7 gün normal die biliyordum ben :44:
kafam iyice karıştı walla ne yani düzenemi girdi şimdik benim adetim

en az 3 en çok 10 gün sürer.. genelde bu bilgiyi okumuştum ben canım ama cevremde hemen herkesn 5-6 gün sürdüğünü biliyorum benimde 6 gün sürer her zaman.......... bir kere 8 gün sürmüştü bir kere de 4 gün.....................sen kafana takma yeter canımm.. o da normal bu da normal... eyvah ne olacak bişey mi oldu diye düşünüp yorma kendini lütfen..

aana bu doktor ne diyoo

Ortalama 28 gün olan adet döngüsünün 26-32 günden farklı sürelerde olması, adet düzensizliği olarak nitelendirilebilir..yaw benimki hep 26 ile 30 arasi degisir tam bi günü yoktur amaaaayani bi ay 27 .günde olduysa diger ay 29 .günde olabiliyommyaw bu doktorlar ancak insalanalri komaya soakrrrrr

İnşallah öledir canım.. ewet zaten şu sınavları bi versem göbek atıcam burda

benim bi ara düsükelrden etkilenmis iki gün sürmüstü iki ay sonram yine 5 gün sürdü son düsükten sonra yine 7 güne uzadiii

cok sevindim canimcimm:))) bende senin isle ugrasiyom bir türlü ulasamadimm...

miamorem bu gün sart degil kiscemm ne zaman ulasirsan hani ben ek bilgi olarak aklidma bulunsun istiyorumm..aklimda tr gidince bi cok doktor var sürekl iarastiriyorum zatenn hangisi daah iyi bu puhtilasma alaninda diyeeeene zaman görüsürsen aklinda bulunsun o zaman sor bi bakalimm...

benim de iki yada üc gün sürerdi....yani normal bazen bir gün sürdügü bile olurdu. doktor normal demisti...

tamam takipteyimm... ama ben sana söyleyimm kuzucuk izne gitmeden bebsiin olucak ve sen bu sene izne gidemicen:) hahahahah

benim de iki yada üc gün sürerdi....yani normal bazen bir gün sürdügü bile olurdu. doktor normal demisti...

evet hamileligide engel degil sükürrrrsorun hic olunmazsa basliyoobenimde kürtajdan sonra ik iay azalmisti doktora sormustum benimki hep 7 gün sürer diye simdik iki gün sürdü dedim yeterki regl gör süre önemli degill kafana takma demistiii

tamam takipteyimm... ama ben sana söyleyimm kuzucuk izne gitmeden bebsiin olucak ve sen bu sene izne gidemicen:) hahahahah

miamorem izin isimiz belli degil esim cok calisiyo bakalim belki 10.ayda olabilirrrrrryalnizda istemiyorum cünkü bi doktora gözükelim diyorummm

bana da öyle dedi doktor ama benim içim hiç rahat değil yasakım hem az sürüyor hem az geliyor hem de eskisi gibi kırmızı değil kahverengi yani kürtajdan sonra herkesin mi böyle oluyor

bana da öyle dedi doktor ama benim içim hiç rahat değil yasakım hem az sürüyor hem az geliyor hem de eskisi gibi kırmızı değil kahverengi yani kürtajdan sonra herkesin mi böyle oluyor

canim benim ben bir yaprak ped ile hastalik gecirirdim... aspirin icerdim gelsin diye:))) ama böyle iste, doktor yeterki bin damla gelsin gerisi önemli degil dedi. ayrica su an icerisi daha bi kendine gelemedi. birak bir toprlansin, sen endise ettikce hormonarin karisiyor yalniz. hic duymazmisin stres adet görmeyi keser diyeee. stres yapma artikk

hic olmazsa doktor icin bir gidip gelirsinn.. ve maaasallllah diyorum 10 yillik evlilikte hala kocamsiz uyumam diyorsum maaaasalllahhh:))

yaw ben uyurum vallaküüsnce bilem heemn gelri koltuka yatarim oda sabaha kadar mirildanirrrraam ksicem simcik tr de yalniz napimm doktora gidilecekse ikimizde olmaliyizzz:26::26:belkim onada bi test ne gerekebilirrrr:26:belkim ne bilim hep kendimden süpheleniyorum aam belkim ondanda kaynaklaniyo olabilir düüsklerrrrrkeske simcik evlenseydimde iki yillik evli olsaydimmah cahil kafammmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…