Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

bana da öyle dedi doktor ama benim içim hiç rahat değil yasakım hem az sürüyor hem az geliyor hem de eskisi gibi kırmızı değil kahverengi yani kürtajdan sonra herkesin mi böyle oluyor

bazilarinda oluyo monarossam hem rahim hem beyin etkileniyomus doktor öyle demistii:26:kiscem saan uzun zaman olmus belkim ecep yapisiklikmi olustu kürtajda cokmu azaldii:44:ben süphelenip histereskopi yaptirmistim 3.kürtajdan sonraa bisey cikmamisti ama sonra 5 ay sonra ne düzelmisti simdi ayni yogunlukta geliyooo

sakin "keske" deme yasakcitirmm. kader buy,us, sen olmasi gerekeni yasadin. bence senin bebek düsürmenin eski yeni evli olman ile ilgiisi yok. benim arkadasim da 5 yil hic korunmadi ama hep düsük yapti. senin yine maaasalllahin var o depresyondaydiii. eger esin gelemezse sen yinede gittt, görün. nerden sifa gelecegi belli olmaz, senin hamile kalmanda sorun yokkk, sorun tasimanda...

rabbim ol deyince hic bisey engel degill bu kesinnsenink iaz geldigi halde yine hamiel kaldin kiscemm nasibinde varmisssdarisi insalalh hepimizeeee

hamile kaldım buna göre diyosun yani. ne güzel canım yaaa darısı başımıza. bi hormon testi yaptırdım bi souçlara bakar msıınız

kizlarrrrr, nasilsiniz?
canım hoşgeldinnn
Yeni farkettim iyi olmaya çalışıorum sen nasılsın?

:44::44:

ozaman benkleyim eğerki geçmezde devam ederse düşünürüm zuhalim ne bileyim korktum walla geçmişten belki korku kaldı :26:

benim de iki yada üc gün sürerdi....yani normal bazen bir gün sürdügü bile olurdu. Doktor normal demisti...
:44::44::44::44::44:
şimdi ben anlamadım normalmiii değilmi :44:

demek 2 günde normalmiş yasak kızçem :26:

Test sonuc normal deger olcu bırımı
tsh 3.81 n(0,34 - 5,6) uıu/ml
estradıol 138
fsh 7.72
lh 7.95
prolaktın 13.87

rabbim ol deyince hic bisey engel degill bu kesinnsenink iaz geldigi halde yine hamiel kaldin kiscemm nasibinde varmisssdarisi insalalh hepimizeeee

annem az yada cok gelmesi ile ilgisi yok bunun. eger bir damla gelseydi ve yumurtlasaydim da hamile kalirdim. eger 7 gün sürseydi ve yine yumurtlasaydimda. yani kafaya regl ile ilgili biseyi takkmayin. bir damla gelsin yeter dedi doktor. sizzz yumurtlama günü takip edip yanilmayin yeeterrrrrr. ben bir ay da iki kere yumurtlamisim yani düsünnn... eger takip etseydim yakalayamayacaktim, o yüzden doktor takip etme sakin dedi. regl biter bitmez iki gecede bir calisin dediii....

o gelmeyi cok istiyo ama iste coocuk olmayinca izin iside zor oluyo ancak kisa dogru izin veriyolarr coocuklulara yazin izin veriyolarrrr evet ben tasiyamiyorumm simdik tasiyasaydim 6 bebem olacaktiiimiamorem simcik bi ümit diyeti bekliyomm..benim gibi igne kullanipta yine düsüren kislra dktorlari diyet vermis pihtilasmayi engelleyen diyet onalri takip ediyorum biri bi hamiel kalsin bi bakim dayfasi olacakmis eger olursa zor ama bende yapacam o diyetii...cok zor bi diyet hersey yasakkkkkk bi sebze meyve serberst ama napimm yeterki bi tane bebem olsunn diye disimi sikip yapacammm:26::26::26:

çok çok azalmadı ama eskisi gibi değil rengideğişik 5 gün sürüyor ama az az geliyor 4 pedle geçiştiriyorum işte son gün ler günlük ped kullanıyorum

evet iki kez yumurtlayan kislarda varmis biz takip etmiyoz belkim bizdede olmustur bazi aylarrrrsu an ben takip etmiyomm .zaten pekte anlamiyorum bende agri ne olmaz bazi kislarda gögüs kasik agrisi oluyomussu an hapta kullanamiyom bana yasak pihtiyi beynime ne atarmis ömür boyu yasakkya esim korunacak ya benn takip edebilrisem öyle korunuyozzzzz

dene bakalim hem detoks yapmis olursun. insana hayatinda bir kere gereklii. ama sen en önemli seyi unutma kan inceltici seyleri siklikla tüket. aspirin, zencefil gibi. daha ne varsa iste arastiralim bakalim. ve bu sefer hamile kaldiginda tuvalet disinda kalkma.... sakin ama sakin. arkadasim hic kalkmadiiiii, cünkü biliyordu bir kere bile kalksa hersey bitecek. kizkardesi gitmedi yardima bana mi doguruyorsun dedi. kayinvalidesi bakti 9 ay...hemde bazen tuvalaetini bile yatakta yapmak zorunda kaldi...

Test sonuc normal deger olcu bırımı
tsh 3.81 n(0,34 - 5,6) uıu/ml
estradıol 138
fsh 7.72
lh 7.95
prolaktın 13.87

Adetin 3. günü yapıldı dimi bunlar canım?? ,,estradiolun normal değeri hangi aralıktaymış? benim kürtajdan sonra hemen inmediği için 164 dü değer regli geç olmuştum.sonra ilaç kullanıp 48 e mi ne inmişti hemen regl olmuştum o yüzden soruyorum................. sadece lh biraz daha düşerse yani fsh nin altına daha iyi............. ama bana normal geldi değerlerin....

Son düzenleme:
çok çok azalmadı ama eskisi gibi değil rengideğişik 5 gün sürüyor ama az az geliyor 4 pedle geçiştiriyorum işte son gün ler günlük ped kullanıyorum

5 günde az degillltakma sen kiscem sükür yinede her ay geliyoooooönemli olan gelmesi esininde durumu düzeldi insalalh yakindir senden bi haber almammizzzzzz

takip etme zaten. regl bitince basla iki güne bir gün asiri....
Kan pıhtılaşması sorunu olan kişiler için doktorlar genellikle kan inceltici bazı ilaçlar önerirler. Bununla birlikte doğadan birçok gıda doğal kan inceltici özelliğe sahiptir. İşte doğal kan incelticilerden bazıları:

Omega-3 Yağ Asitleri: Kalp sağlığı için oldukça faydalı olan omega-3 yağ asitleri kan inceltici özelliğe de sahiptir. İltihap sökücü etki yapan omega-3 yağ asitleri kandaki iltihabı azaltır.

Baharatlar Ve Bitkiler: Zerdeçal, zencefil, nane, paprika, sarımsak, arnavut biberi, körü yaprakları, kekik, dereotu, güvey otu ve meyan kökü doğal kan inceltici baharat ve bitkilerdir.

Meyveler: Kuru üzüm, kızılçık, yaban mersini, üzüm, mandalina, portakal, kiraz ve kuru erik kan inceltici özelliğe sahiptir.
E Vitamini: E vitamini yağda çözünen bir vitamindir. Birçok sebzede mevcut olan E vitamini kan pıhtılaşmasının önlenmesine yardımcı olur.

Baklagiller Ve Kabuklu Yemişler: Kan inceltici özelliğe sahip olan kabuklu yemişler aynı zamanda E vitamini bakımından da oldukça zengindir. Ceviz, badem, antep fıstığı, fıstık ve fındık gibi yemişler ve mercimek ve fasulye gibi baklagiller kanın inceltilmesine yardımcı olur.

adetin 2.günüydü canım

deniycem miamoremm. kanimi iyice inceltecemmmmbu sefer olursada kalkmiycam hic bi bakalim sonuc ne olacakkk

5 günde az degillltakma sen kiscem sükür yinede her ay geliyoooooönemli olan gelmesi esininde durumu düzeldi insalalh yakindir senden bi haber almammizzzzzz

tekrar kontrolümüz var ayın 7sinde eşiminki de inşalllah tamamen iyileşme gösterir. kısa zamand aben de hamileler kervanına katılırım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…