- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #55.061
beyşehir canım buraya tarnsfer oldum bende daha önce de karşılaşmistikk
bana da öyle dedi doktor ama benim içim hiç rahat değil yasakım hem az sürüyor hem az geliyor hem de eskisi gibi kırmızı değil kahverengi yani kürtajdan sonra herkesin mi böyle oluyor
yaw ben uyurum vallaküüsnce bilem heemn gelri koltuka yatarim oda sabaha kadar mirildanirrrr aam ksicem simcik tr de yalniz napimm doktora gidilecekse ikimizde olmaliyizzz:26::26:belkim onada bi test ne gerekebilirrrr:26:belkim ne bilim hep kendimden süpheleniyorum aam belkim ondanda kaynaklaniyo olabilir düüsklerrrrr keske simcik evlenseydimde iki yillik evli olsaydimm ah cahil kafammmmm
canim benim ben bir yaprak ped ile hastalik gecirirdim... aspirin icerdim gelsin diye:))) ama böyle iste, doktor yeterki bin damla gelsin gerisi önemli degil dedi. ayrica su an icerisi daha bi kendine gelemedi. birak bir toprlansin, sen endise ettikce hormonarin karisiyor yalniz. hic duymazmisin stres adet görmeyi keser diyeee. stres yapma artikk
canim benim ben bir yaprak ped ile hastalik gecirirdim... aspirin icerdim gelsin diye:))) ama böyle iste, doktor yeterki bin damla gelsin gerisi önemli degil dedi. ayrica su an icerisi daha bi kendine gelemedi. birak bir toprlansin, sen endise ettikce hormonarin karisiyor yalniz. hic duymazmisin stres adet görmeyi keser diyeee. stres yapma artikk
canım hoşgeldinnnkizlarrrrr, nasilsiniz?
:44::44:bı profun röpotajında söyle yazıyoo
adet kanamaları, ergenlikte başlayan ve menopoza kadar her ay devam eden düzenli kanamalardır. 26 ile 32 günde bir olan ve 3 ile 7 gün süren adet kanamaları normal kabul edilir.
Kiscem tama 2,5 günde normal sayilabilir ama simdiki durumda cok normalll
en az 3 en çok 10 gün sürer.. Genelde bu bilgiyi okumuştum ben canım ama cevremde hemen herkesn 5-6 gün sürdüğünü biliyorum benimde 6 gün sürer her zaman.......... Bir kere 8 gün sürmüştü bir kere de 4 gün.....................sen kafana takma yeter canımm.. O da normal bu da normal... Eyvah ne olacak bişey mi oldu diye düşünüp yorma kendini lütfen..
aana bu doktor ne diyoo
Ortalama 28 gün olan adet döngüsünün 26-32 günden farklı sürelerde olması, adet düzensizliği olarak nitelendirilebilir..yaw benimki hep 26 ile 30 arasi degisir tam bi günü yoktur amaaaayani bi ay 27 .günde olduysa diger ay 29 .günde olabiliyomm yaw bu doktorlar ancak insalanalri komaya soakrrrrr
:44::44::44::44::44:benim de iki yada üc gün sürerdi....yani normal bazen bir gün sürdügü bile olurdu. Doktor normal demisti...
demek 2 günde normalmiş yasak kızçem :26:evet hamileligide engel degil sükürrrr sorun hic olunmazsa basliyoo benimde kürtajdan sonra ik iay azalmisti doktora sormustum benimki hep 7 gün sürer diye simdik iki gün sürdü dedim yeterki regl gör süre önemli degill kafana takma demistiii
yaw ben uyurum vallaküüsnce bilem heemn gelri koltuka yatarim oda sabaha kadar mirildanirrrr aam ksicem simcik tr de yalniz napimm doktora gidilecekse ikimizde olmaliyizzz:26::26:belkim onada bi test ne gerekebilirrrr:26:belkim ne bilim hep kendimden süpheleniyorum aam belkim ondanda kaynaklaniyo olabilir düüsklerrrrr keske simcik evlenseydimde iki yillik evli olsaydimm ah cahil kafammmmm
rabbim ol deyince hic bisey engel degill bu kesinnsenink iaz geldigi halde yine hamiel kaldin kiscemm nasibinde varmisss darisi insalalh hepimizeeee
sakin "keske" deme yasakcitirmm. kader buy,us, sen olmasi gerekeni yasadin. bence senin bebek düsürmenin eski yeni evli olman ile ilgiisi yok. benim arkadasim da 5 yil hic korunmadi ama hep düsük yapti. senin yine maaasalllahin var o depresyondaydiii. eger esin gelemezse sen yinede gittt, görün. nerden sifa gelecegi belli olmaz, senin hamile kalmanda sorun yokkk, sorun tasimanda...
bazilarinda oluyo monarossam hem rahim hem beyin etkileniyomus doktor öyle demistii:26:kiscem saan uzun zaman olmus belkim ecep yapisiklikmi olustu kürtajda cokmu azaldii:44:ben süphelenip histereskopi yaptirmistim 3.kürtajdan sonraa bisey cikmamisti ama sonra 5 ay sonra ne düzelmisti simdi ayni yogunlukta geliyooo
annem az yada cok gelmesi ile ilgisi yok bunun. eger bir damla gelseydi ve yumurtlasaydim da hamile kalirdim. eger 7 gün sürseydi ve yine yumurtlasaydimda. yani kafaya regl ile ilgili biseyi takkmayin. bir damla gelsin yeter dedi doktor. sizzz yumurtlama günü takip edip yanilmayin yeeterrrrrr. ben bir ay da iki kere yumurtlamisim yani düsünnn... eger takip etseydim yakalayamayacaktim, o yüzden doktor takip etme sakin dedi. regl biter bitmez iki gecede bir calisin dediii....
o gelmeyi cok istiyo ama iste coocuk olmayinca izin iside zor oluyo ancak kisa dogru izin veriyolarr coocuklulara yazin izin veriyolarrrrevet ben tasiyamiyorumm simdik tasiyasaydim 6 bebem olacaktiii miamorem simcik bi ümit diyeti bekliyomm..benim gibi igne kullanipta yine düsüren kislra dktorlari diyet vermis pihtilasmayi engelleyen diyet onalri takip ediyorum biri bi hamiel kalsin bi bakim dayfasi olacakmis eger olursa zor ama bende yapacam o diyetii...cok zor bi diyet hersey yasakkkkkk bi sebze meyve serberst ama napimm yeterki bi tane bebem olsunn diye disimi sikip yapacammm:26::26::26:
ah tatlım kiyamam sanaaaaaaaa üzüldüm:2::2::2::2::2::2:
Test sonuc normal deger olcu bırımı
tsh 3.81 n(0,34 - 5,6) uıu/ml
estradıol 138
fsh 7.72
lh 7.95
prolaktın 13.87
çok çok azalmadı ama eskisi gibi değil rengideğişik 5 gün sürüyor ama az az geliyor 4 pedle geçiştiriyorum işte son gün ler günlük ped kullanıyorum
evet iki kez yumurtlayan kislarda varmis biz takip etmiyoz belkim bizdede olmustur bazi aylarrrrsu an ben takip etmiyomm .zaten pekte anlamiyorum bende agri ne olmaz bazi kislarda gögüs kasik agrisi oluyomus su an hapta kullanamiyom bana yasak pihtiyi beynime ne atarmis ömür boyu yasakk ya esim korunacak ya benn takip edebilrisem öyle korunuyozzzzz
adetin 2.günüydü canımAdetin 3. günü yapıldı dimi bunlar canım?? ,,estradiolun normal değeri hani aralıktaymış? benim kürtajdan sonra hemen inmediği için 164 dü değer regli geç olmuştum.sonra ilaç kullanıp 48 e mi ne inmişti hemen regl olmuştum o yüzden soruyorum................. sadece lh biraz daha düşerse yani fsh nin altına daha iyi............. ama bana normal geldi değerlerin....
dene bakalim hem detoks yapmis olursun. insana hayatinda bir kere gereklii. ama sen en önemli seyi unutma kan inceltici seyleri siklikla tüket. aspirin, zencefil gibi. daha ne varsa iste arastiralim bakalim. ve bu sefer hamile kaldiginda tuvalet disinda kalkma.... sakin ama sakin. arkadasim hic kalkmadiiiii, cünkü biliyordu bir kere bile kalksa hersey bitecek. kizkardesi gitmedi yardima bana mi doguruyorsun dedi. kayinvalidesi bakti 9 ay...hemde bazen tuvalaetini bile yatakta yapmak zorunda kaldi...
5 günde az degillltakma sen kiscem sükür yinede her ay geliyooooo önemli olan gelmesi esininde durumu düzeldi insalalh yakindir senden bi haber almammizzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?