- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #55.141
hahahahaha k..cini kaldirip gidememis:))) kurs bir gün gitmis sonra ferien olmus. 14 ünde baslayacak. bende 16 sinda prüfung a giricem..
kalk git cok güzel rahat seyler diyorum kalkamam yerimden diyor:)
canım sperm kalitesi düşük oluncada aşılama yapılıyor genelde neyren araştırdım ben sen keci boynuzu kürü ve caksir tozunu araştır eşin için canım
ılaclar 250tl ve raporlu canım
150tl sperm
350de dr alıyor böyle konuştuk ama bakalım ne o lacak
sperm yıkamaya hemen vercez galiba çünkü onu özel selcukluda yaptirabilir dr gerçeğimizide konuşmadık daha canım ama ben biseyler yapacağını düşünüyorum biliyirsum dr da beysehirli bence pazarlık yapılmalı
miamorem ayni anda ayni seyi düüsnmüsüzzzzbende looriyi yazmistim
sekercim Ankara daki arkadastan haber geldi. toplamda 4 düsük yapmis. Zekayi Tahir dogum hastanesine gitmis. Genetik uzmanlari test yapmislar degeri 19 cikmis. cifter cifter igne yemis. Doktorun isminide ulastiracaklar. testin sonucu 1 ayda cikiyormus..
sperm yıkamaya hemen vercez galiba çünkü onu özel selcukluda yaptirabilir dr gerçeğimizide konuşmadık daha canım ama ben biseyler yapacağını düşünüyorum biliyirsum dr da beysehirli bence pazarlık yapılmalı
sağol tatlım senin içinde hayırlı olur ins tedavin
miamorem ayni anda ayni seyi düüsnmüsüzzzzbende looriyi yazmistim
kendimi anlatayım canım 91 doğumluyum 20 aydır evliyim 10 aydır bebek düşünüyoruz 7 aydırda tedavi görüyorum ali acarda sor canım ne merak ediyorsan sen ne kadar zamandır istiyorsun
kendimi anlatayım canım 91 doğumluyum 20 aydır evliyim 10 aydır bebek düşünüyoruz 7 aydırda tedavi görüyorum ali acarda sor canım ne merak ediyorsan sen ne kadar zamandır istiyorsun
amaaaan ben senden 5 yaş büyüğüm geç mi kaldım ben yaniii. Ben evleneli 20 ay oldu bi kaybım var kürtaj oldum onun haricinde hala bekliyorum 5 aydır aliacara gidiyorum ama o da sperm kalitesini düzeltin tekrar gelin dedi. öyle işte. Sen beyşehir de kalıyorsun değil mi
artik topigin yeni sahibi morem olduuuuu
allah razi olsun pazartesisevmezimdenilhananzimiza teslim etti topigi kendisi biliyosunuz cok yogun hamile bide ögretmenn cok bizimle olamiyoduu..moremde listelerle ilgilendigi icin bizimde ricamizla saolsun yönetime mesaj attii ve yönetimde moreme devretti topigiiiii artikin tüm listeelr önde olacak sadece güncellenecekkkkkkkk
merhaba izninle birşey spracağım sprem kaliteesini nasıl düzzeltiyorlar bir bilgin var mı ?
yaaa yasakcim ben bebisi hissetmiyorum dahaa.. yani cok dikkatli olursam bir iki tik oluyorda, baska bisi hissetmiyom
canım çok bi bilgim yok açıkcası ama... Biz keçiboynuzu suyu içtik. Bi de doktor eşiimin hormonlarına baktı düşük olanlar için ilaç verdi trental ve klomen bunarı içti hormon yükselince sperm hareketi ve sayısı da arttı. ş,mdi bu 3. Ayımız doktor hormonlara tekrar bakım ona göre tekrar ilaç vericek
amaaaan ben senden 5 yaş büyüğüm geç mi kaldım ben yaniii. Ben evleneli 20 ay oldu bi kaybım var kürtaj oldum onun haricinde hala bekliyorum 5 aydır aliacara gidiyorum ama o da sperm kalitesini düzeltin tekrar gelin dedi. öyle işte. Sen beyşehir de kalıyorsun değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?