Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ay inşallah hayırlı olur senin için canım. Paranın hepsini peşin mi vericeksiniz

miamorem ayni anda ayni seyi düüsnmüsüzzzzbende looriyi yazmistim

sekercim Ankara daki arkadastan haber geldi. toplamda 4 düsük yapmis. Zekayi Tahir dogum hastanesine gitmis. Genetik uzmanlari test yapmislar degeri 19 cikmis. cifter cifter igne yemis. Doktorun isminide ulastiracaklar. testin sonucu 1 ayda cikiyormus..

Nüvit Birgili doktorun adiii....

hakkında hayılısı olsun canım biz de çarşamba perşembe gibi gidicez muayene haneye eşimin sonucunu da götürücez

senin ne zamandır olmuyor canım kaç yaşındasın ali acara ne zamandır gidiyorsun amma soru sordum

kendimi anlatayım canım 91 doğumluyum 20 aydır evliyim 10 aydır bebek düşünüyoruz 7 aydırda tedavi görüyorum ali acarda sor canım ne merak ediyorsan sen ne kadar zamandır istiyorsun

amaaaan ben senden 5 yaş büyüğüm geç mi kaldım ben yaniii. Ben evleneli 20 ay oldu bi kaybım var kürtaj oldum onun haricinde hala bekliyorum 5 aydır aliacara gidiyorum ama o da sperm kalitesini düzeltin tekrar gelin dedi. öyle işte. Sen beyşehir de kalıyorsun değil mi

merhaba izninle birşey spracağım sprem kaliteesini nasıl düzzeltiyorlar bir bilgin var mı ?

Canlar ben çıkıyorum. Görüşmek üzere. Hicranım arkadaşlık isteği gönderdim. Kabul edersen arkadaşımsın. Haberdar et aşılamanın sonucunu inşalllah seni de hamileler safında görücez

merhaba izninle birşey spracağım sprem kaliteesini nasıl düzzeltiyorlar bir bilgin var mı ?

canım çok bi bilgim yok açıkcası ama... Biz keçiboynuzu suyu içtik. Bi de doktor eşiimin hormonlarına baktı düşük olanlar için ilaç verdi trental ve klomen bunarı içti hormon yükselince sperm hareketi ve sayısı da arttı. ş,mdi bu 3. Ayımız doktor hormonlara tekrar bakım ona göre tekrar ilaç vericek

teşekkür ederim bilgilerin için

Canım evlilik bebek nasip işi kafana takma beyşehirdeyim canım ben ben telden giriyorum canım bakayım ark isteğine ben buralardayım haberdar edrim kendine iyi bak görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…