Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

hayir biliyordu, ama igne kullaniyormuydu bilmiyorum. ikizleri var vakti olmuyor... ancak bu kadar ögrenebildim. sen bana sorulacak sorulari hazirla onlari sorayim madem. benimde kara cahilligim bu konu...

miamorem hangi mutasyonlarda pihtilasmasi cikmissss:26:dozu neymis igneninn:26:düüsüklerinde hic igne kullanmismii:26:bide bu 19 cikan neymis eger bunlari ögrenebilirsen cok memnun olurummmm:26::26::26::26:

bi kaybi olan zaten hep korkar morem insalah bisey olmaz derizz canimiz yandigi icinn

doğrusunnn yasakımmmm içim yandııı kocişimmm olmasa ağlıcammm banyoya gityomm gelyomm yüzümü yıkıyommm

Rabbimmm bu acıyıı kimseye yaşatmasınnnn

Tatlım ilk aşılamam bende çok heyecanliyim stets yapmak da istemiyorum düşünmeden de olmuyor senin problem neydi canım
Ben pazertesi yumurtalar için gidicem duruma göre yapılacak canım günü belli değil daha rabbim buse yardım etsin ins tutar aşılamamuz

melek gecmisi tam okuyamadim, sen yine melankoli mi takiliyorsun yoksa??

yok ablacım kızma yaaaw
nickimin yanında ki rütbemi değiştirmiştimde yasakımla nazım beğenmedi çook umutsuz buldular onu konuşmuştuk artık diyorum çalışma yaparken bebek düşünmeden yapıcam sen haklısın

rabbim yüzünüzü güldr bitanemm inşallahhh hemencik hamiş kalırsınızzz

bizii mutluluğa boğarsınızzz<

bide melek1984 kıscem bebeğini kaybediyomuş onu anlattım kıscıklarıma

tek calismalarda degil melekcim, günün her aninda beyninden uzaklastiracaksin. bir arkadasinla konusurken gelirse gelmezse ne yapalim diceksin... esinle konusurken neyse biz plan yapalim tatil planlari daha cocuk yokken diceksin.. burada ise hicc melankolilik yok, soran olursa cani istediginde gelicek gelirse kapimiz acik gelmezsede hayat devam ediyor rahat rahat diceksin

canlar ben çıkıorum azcıkk kociş acıktımm diooo

çok geç kalmamm gelirmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…