- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #55.421
hayir biliyordu, ama igne kullaniyormuydu bilmiyorum. ikizleri var vakti olmuyor... ancak bu kadar ögrenebildim. sen bana sorulacak sorulari hazirla onlari sorayim madem. benimde kara cahilligim bu konu...
inş güzel sonuçlar alırsın tatlım20 aylık evliyim haftaya aşılama oluyorum pkoluyum:2::2:
dayanamadımgeldim bi 10 d kaldı bi bakem bacikomlara dedim
sağol canım allah razı olsun
bi kaybi olan zaten hep korkar morem insalah bisey olmaz derizz canimiz yandigi icinn
bi kaybi olan zaten hep korkar morem insalah bisey olmaz derizz canimiz yandigi icinn
dayanamadımgeldim bi 10 d kaldı bi bakem bacikomlara dedim
bende önümüzdeki hafta ici olcam Insaalah ben cuma günü veya cumartesi yumurtamin gelisimine bagli. sen hangi gün. heyecan varmi ben nasil sakinlesirim bilemiyorum rahat girmek istiyorum tavsiyelerin varmi
hosbulduk tatli dilli kizcemmm
melek gecmisi tam okuyamadim, sen yine melankoli mi takiliyorsun yoksa??
bende önümüzdeki hafta ici olcam Insaalah ben cuma günü veya cumartesi yumurtamin gelisimine bagli. sen hangi gün. heyecan varmi ben nasil sakinlesirim bilemiyorum rahat girmek istiyorum tavsiyelerin varmi
hosbulduk tatli dilli kizcemmm
inş güzel sonuçlar alırsın tatlım
Tatlım benim kıskanma yüreğim büyük herkese yer var muahhhhhh+69:
tamam o zaman
yok ablacım kızma yaaaw
nickimin yanında ki rütbemi değiştirmiştimde yasakımla nazım beğenmedi çook umutsuz buldularonu konuşmuştuk artık diyorum çalışma yaparken bebek düşünmeden yapıcam sen haklısın
yok ablacım kızma yaaaw
nickimin yanında ki rütbemi değiştirmiştimde yasakımla nazım beğenmedi çook umutsuz buldularonu konuşmuştuk artık diyorum çalışma yaparken bebek düşünmeden yapıcam sen haklısın
hoşş gelsinnnn canımmmm
Ins canım inss rabbim hiv birimizin kucağını boş bırakmasın
bide melek1984 kıscem bebeğini kaybediyomuşonu anlattım kıscıklarıma
Ins canım inss rabbim hiv birimizin kucağını boş bırakmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?