- 17 Nisan 2012
- 4.364
- 3.140
- 163
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #55.801
kızçemm neyle yıkıyon bir yerin ıslanmadann ben bi halı yıkasam bi tarafım kalmaz tepeden tırnağa banyo yaparım adetaa
Haklısında elimde değil be miamoremm,kadınlar gelmeden önce bile dip köşe temizliyorum ben evi(((
kıs bu aslanlar hep böyle oluyo herhal benimde yakın arkadaşım aslan o da sen gibii
Haklısında elimde değil be miamoremm,kadınlar gelmeden önce bile dip köşe temizliyorum ben evi(((
alışmışınn hancekimm sen artıkkkkiflah olmassınnnn :26::26::26::26:
Makinayla yıkadım kuzzum o yüzden bi yerim ıslanmadan hallettim:)))Öyle suyla yıkamayı bende çok severimde yasak bizim sitede maalesef(
sorma kuşummm yaw halim niceee böleee kendim eğitmem lazımm benimmm aslonda çokk duygusalımm ama belli, etmemm ama işte odunluğummm bakii sanıırmm
sorma kuşummm yaw halim niceee böleee kendim eğitmem lazımm benimmm aslonda çokk duygusalımm ama belli, etmemm ama işte odunluğummm bakii sanıırmm
Olmam gibi geliyor banada:)))
kızçemm senin burcun başakmı ben başağım o huy bendede var temiz titiz düzenli olsun isterim her şeyi
haftaaya bende başlıcam ertele ertele şimdiyi buldu
hancegim dogru soyle bakiyim eve gelen misafirinin arkasindanda temizlik yapiyomusun
hancegim dogru soyle bakiyim eve gelen misafirinin arkasindanda temizlik yapiyomusun
Yay bitanemm benim burcum hemide yükselenimde yay:))Aslında yaylar düzensiz olurlarmış ama bilemiyorum:))
Ayyy yalan söyleyemeyeceğim loorim yapıyorum hatta terlikleri bile yıkıyorum wcyi temizliyorum((((
canlarr bennn kaçıorummm kocişşş hadi kapa pc gözlerinn ağrıo dedii
Allah rahatlık versinnnn hepicinizeeee
sabaha görüşürüzzzz
sizde çok geç kalmayınnnnn
canlarr bennn kaçıorummm kocişşş hadi kapa pc gözlerinn ağrıo dedii
Allah rahatlık versinnnn hepicinizeeee
sabaha görüşürüzzzz
sizde çok geç kalmayınnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?