Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

kızçemm neyle yıkıyon bir yerin ıslanmadann ben bi halı yıkasam bi tarafım kalmaz tepeden tırnağa banyo yaparım adetaa

Makinayla yıkadım kuzzum o yüzden bi yerim ıslanmadan hallettim:)))Öyle suyla yıkamayı bende çok severimde yasak bizim sitede maalesef(

Haklısında elimde değil be miamoremm,kadınlar gelmeden önce bile dip köşe temizliyorum ben evi (((

o zaman hayatindaki öncelikleri belirleyeceksinnn canimcimmm. ne olursa olsun evim temiz olsun, her seyden vaz gecerim ama evimi temizlemekten vaz gecmem. hayatta hic bir seyi agir is yapmaktan daha fazla istemedim....sadece ve sadece ihtiyacim olan d´sey evde agir temizlik yapmak hayatta beklentim bunlar gibi:)))

kıs bu aslanlar hep böyle oluyo herhal benimde yakın arkadaşım aslan o da sen gibii

sorma kuşummm yaw halim niceee böleee kendim eğitmem lazımm benimmm aslonda çokk duygusalımm ama belli, etmemm ama işte odunluğummm bakii sanıırmm

sorma kuşummm yaw halim niceee böleee kendim eğitmem lazımm benimmm aslonda çokk duygusalımm ama belli, etmemm ama işte odunluğummm bakii sanıırmm

sana bisey söyleyim nazgülüm... oldugun gibi kal, duygusallik yada romantizm edinilmez.. varsa icinde vardir. bunlar ile koca lede tutulmaz. kocan zaten senin icin kalsin seninle, simdi oldugun gibi, sen gibi....

ya oldugun gibi görün yada göründügün gibi ol demis hz Mevlana...

kızçemm senin burcun başakmı ben başağım o huy bendede var temiz titiz düzenli olsun isterim her şeyi
haftaaya bende başlıcam ertele ertele şimdiyi buldu

Yay bitanemm benim burcum hemide yükselenimde yay:))Aslında yaylar düzensiz olurlarmış ama bilemiyorum:))

canlarr bennn kaçıorummm kocişşş hadi kapa pc gözlerinn ağrıo dedii

Allah rahatlık versinnnn hepicinizeeee

sabaha görüşürüzzzz

sizde çok geç kalmayınnnnn

Ayyy yalan söyleyemeyeceğim loorim yapıyorum hatta terlikleri bile yıkıyorum wcyi temizliyorum ((((

seninki hastalik boyutunda kizcem bende oyle igrendigim insanlar geldiginde yaparim bardaklarini camasir suyuna bile koyarim ama herkese yapmam sen baya baya yapiyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…