- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #55.761
yapamıorummm cankuşumm içimde odun biri varr bastıro romantzmiii
Habibtemmm yazdıydım sana ama 30 sn bekle demiş bana gitti sanıyorum yolladım ama çıkmamış((
Nasılsın habibtemmm???
Neyse kendi sorunlarimlada sizi rahatsiz ettim affola canlarimm
Neyse kendi sorunlarimlada sizi rahatsiz ettim affola canlarimm
utanıyomusun kızçemm romantik olunca çekinme utanma dilediğin gbi yaşa bir daha ne zaman eline gecer ki bi zamanlar
kocanı da öyle alıştır körleştirmee
olsun habbitemm cok sükür iyimsen nasilsin is ne yapmadin demiii
maşşallhhhh :123::123::123::123::123::123:
ahahahaha yok is falan yapmadi. evindeki 35 haliyi yikadi bugünnn. sonrada neden bebegim olmuyor diyor:))) canimcim bin kere dedim azicik belini korucaksin, azicik hic bisi yapmicaksin ki yumurtalarin yumusak yumusak catlasinnn
ahahahaha yok is falan yapmadi. evindeki 35 haliyi yikadi bugünnn. sonrada neden bebegim olmuyor diyor:))) canimcim bin kere dedim azicik belini korucaksin, azicik hic bisi yapmicaksin ki yumurtalarin yumusak yumusak catlasinnn
olsun habbitemm cok sükür iyimsen nasilsin is ne yapmadin demiii
aha aklıma karabileberimmm geldii şimdiiii
yinemi hali yikadiiyaw napsak durduramiyozzzz ayaklarini üsütecekkk
yinemi hali yikadiiyaw napsak durduramiyozzzz ayaklarini üsütecekkk
Bende iyiyim Allaha şükür habibtemm ma yorgunum bugün:)))Cumaya bugün maalum benim temizlik günüm:)))Salonun halıları kalmıştıya bitek onlarıda yıkadım Allaha şükür rahatladım yarında perdelerimi yıkadımmı salıya kadar rahatım:)))Ama azcık belim ağrımış yaaa
Bende iyiyim Allaha şükür habibtemm ma yorgunum bugün:)))Cumaya bugün maalum benim temizlik günüm:)))Salonun halıları kalmıştıya bitek onlarıda yıkadım Allaha şükür rahatladım yarında perdelerimi yıkadımmı salıya kadar rahatım:)))Ama azcık belim ağrımış yaaa
o da nedir kimdir kızçemm anlamadımm
bugün mü her gün dicektiin sanıırmmm hancekimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?