Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Neyse kendi sorunlarimlada sizi rahatsiz ettim affola canlarimm

ne demek dilekimm tabiki anlatcannnn derdimizi tasamızıda yaşıorz burdaaa hep ii olmucas yaaa sen anlat kızçemmm bizim kadar ii dinleyici yokturr koca kk da

olsun habbitemm cok sükür iyimsen nasilsin is ne yapmadin demiii

ahahahaha yok is falan yapmadi. evindeki 35 haliyi yikadi bugünnn. sonrada neden bebegim olmuyor diyor:))) canimcim bin kere dedim azicik belini korucaksin, azicik hic bisi yapmicaksin ki yumurtalarin yumusak yumusak catlasinnn

ahahahaha yok is falan yapmadi. evindeki 35 haliyi yikadi bugünnn. sonrada neden bebegim olmuyor diyor:))) canimcim bin kere dedim azicik belini korucaksin, azicik hic bisi yapmicaksin ki yumurtalarin yumusak yumusak catlasinnn

hay allahhhh abllaaaaaa çtlıcammmmmm

yinemi hali yikadiiyaw napsak durduramiyozzzzayaklarini üsütecekkk

olsun habbitemm cok sükür iyimsen nasilsin is ne yapmadin demiii

Bende iyiyim Allaha şükür habibtemm ma yorgunum bugün:)))Cumaya bugün maalum benim temizlik günüm:)))Salonun halıları kalmıştıya bitek onlarıda yıkadım Allaha şükür rahatladım yarında perdelerimi yıkadımmı salıya kadar rahatım:)))Ama azcık belim ağrımış yaaa

bugün mü her gün dicektiin sanıırmmm hancekimmm

her hafta yıkıyon muuuu

Anammmmm kız dur 35 tanem anammmmmmmm,2 taneyi zor temizledim:)))35 i düşünemiyorum amann....

Ama gülmekten karnım acıdı o bi gerçek,seviyom kız seni:)))
Ama işte çok zorladım galiba belim ağrıyo azıcık:)))

o da nedir kimdir kızçemm anlamadımm

aa siz tanışmadınız mıı cankuşummm senden ii olmasın oda topiğin cimcimesiydiii şimdi pc bozukk 2 aydır falan gelmioo ama onunlada aynı senin dedğinn gibi bi sohmet yapmıştıkkk
bana bunbalrı dieenn lk sen değilsinn kızçammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…