- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #55.781
yinemi hali yikadiiyaw napsak durduramiyozzzz ayaklarini üsütecekkk
ahahahahaha bak bende buna cok güldümmm ahahahahahahahah
aa siz tanışmadınız mıı cankuşummmsenden ii olmasın oda topiğin cimcimesiydiii şimdi pc bozukk 2 aydır falan gelmioo ama onunlada aynı senin dedğinn gibi bi sohmet yapmıştıkkk
bana bunbalrı dieenn lk sen değilsinn kızçammm
ahahahahdaha bak bende buna cok güldümmm ahahahahahahahah
her hafta yıkıyon muuuu
Anammmmm kız dur 35 tanem anammmmmmmm,2 taneyi zor temizledim:)))35 i düşünemiyorum amann....
Ama gülmekten karnım acıdı o bi gerçek,seviyom kız seni:)))
Ama işte çok zorladım galiba belim ağrıyo azıcık:)))
aaa tanışamadıkk kızçemm isterdim tanışmayı o zaman tam benim kafaaa
senin burcun ne kızçammm
ayy hancekim bitanenneeee yaaa
Yok habibtemm yok biyerim ıslanmadan yıkıyorum halıları:)))Nerde yıkarım öyle suyla aslında öyle yıkansa daha sağlıklı:)))
Hepinizden allah razi olsun netim cok kötü haftaya evime gececigim inşallah ozaman rahat konuşuruz hepinizi çok optumallahq emanet olun kizlar iyi aksamlar
Hepinizden allah razi olsun netim cok kötü haftaya evime gececigim inşallah ozaman rahat konuşuruz hepinizi çok optumallahq emanet olun kizlar iyi aksamlar
Yok beyaa kutuklu pensem bitek salonunkiler kalmıştı onları hallettim bitti yani halı yıkama senfonim:)))
Yok beyaa kutuklu pensem bitek salonunkiler kalmıştı onları hallettim bitti yani halı yıkama senfonim:)))
azicikk miiii... yaa bak ben 4 ay öncesinden biraktim agir kaldirmayi ve agir is yapmayi... siz simdi diyorsunuz ki sen hemen hamile kaldinn. ama anacim doktor ne dediyse harfiyen yaptimm. senin gibi hem evi sirtlayip hemde bebem olsun demedim..
oo isler eskidenmisss. eskiden kadinlar 9 ay odun tasirmis da yine bisi olmazmis. ama canim o eskidenmis... simdi dikkat ediceksinnn, belini zorlamayacksin ayaklarini sicak tutacaksinnnn. en birinci kural sicak ayakkkkk. yuymurtaliklar ile direkt baglantili ayaklar...
azicikk miiii... yaa bak ben 4 ay öncesinden biraktim agir kaldirmayi ve agir is yapmayi... siz simdi diyorsunuz ki sen hemen hamile kaldinn. ama anacim doktor ne dediyse harfiyen yaptimm. senin gibi hem evi sirtlayip hemde bebem olsun demedim..
oo isler eskidenmisss. eskiden kadinlar 9 ay odun tasirmis da yine bisi olmazmis. ama canim o eskidenmis... simdi dikkat ediceksinnn, belini zorlamayacksin ayaklarini sicak tutacaksinnnn. en birinci kural sicak ayakkkkk. yuymurtaliklar ile direkt baglantili ayaklar...
aslann kızçemmmmm
Haklısında elimde değil be miamoremm,kadınlar gelmeden önce bile dip köşe temizliyorum ben evi(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?