Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

yaw yasakhayal ne dolu mesaj kutun var annemmmm. sen günde 70 tane falan mesaj mi aliyonnnnn.. bosalt sunu yaw gönderemiyom bak birde siliniyor yeniden yaziyomm ayyyyy:)))

aaa tanışamadıkk kızçemm isterdim tanışmayı o zaman tam benim kafaaa
senin burcun ne kızçammm

Hepinizden allah razi olsun netim cok kötü haftaya evime gececigim inşallah ozaman rahat konuşuruz hepinizi çok optumallahq emanet olun kizlar iyi aksamlar

azicikk miiii... yaa bak ben 4 ay öncesinden biraktim agir kaldirmayi ve agir is yapmayi... siz simdi diyorsunuz ki sen hemen hamile kaldinn. ama anacim doktor ne dediyse harfiyen yaptimm. senin gibi hem evi sirtlayip hemde bebem olsun demedim..

oo isler eskidenmisss. eskiden kadinlar 9 ay odun tasirmis da yine bisi olmazmis. ama canim o eskidenmis... simdi dikkat ediceksinnn, belini zorlamayacksin ayaklarini sicak tutacaksinnnn. en birinci kural sicak ayakkkkk. yuymurtaliklar ile direkt baglantili ayaklar...

Hepinizden allah razi olsun netim cok kötü haftaya evime gececigim inşallah ozaman rahat konuşuruz hepinizi çok optumallahq emanet olun kizlar iyi aksamlar

ii gecelerrrr dilerimmm efemizi öp bizm içinnn

Haklısında elimde değil be miamoremm,kadınlar gelmeden önce bile dip köşe temizliyorum ben evi (((

haa şöe dinle bakemmm ablamıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…