Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Nazımm Öncelıkle emeklerın ıcınnn sana buyuk tesekkur ederımm allahım ne muradın varsa versınn allahım senden bınlerce kez razı olsunnn ve dıger okuyacak olan arkadaslarımdann da allahım buyukk razı olsunn oyle cokkk mutsuzum kiii anlatamamm allahım boyle dertlere kımselerı dusurmesınn allahım dusmanımıza bıle vermesın bu tur hastalıklarıı sıze okadar cok tesekkur ederımm kiii anlatamamm ALLAH RAZI OLSUNNN KIZLAR . INSALLAH TEZ VAKITTE EVLAT SAHIBI OLURSUNUZZ DUALARIMDASINIZ

Bitanelerimmm şimdi geçmişi okurkenn gördüm gece edam gelmiş ve yasakımla dertleşmişş
kızçemiizin ablasının göğsünde kötü huylu tümör çıkmışş Rabbim öncelikle acil şifa versinn
biliirm elden bişey gelse hepmizin canla başla yaparızz ama elden bişey gelmior malesef
sadece yapabileceğimizi yapmaya çalışalım ve diorum ki Rabbim kabul etsinnnn can arlkadaşımızın
ablasına 41 yasin okuyalım ..... Rabbimm biizm gibi kalbi gönlü temiz kızçelerin dualarını kabul eder ...
kim okumak isterse adını yazdırsınn lütfenn ... şimdiden edam adına teşekür ederimm....
Rabbimm el açıp dua eden bizlerin dualarını kabul etsinn.....Allah hepinizden razı olsunnn ....

alinti moremmmmm

edamin ablasi icin 41 yasin okuycaz allah kabul etsin insallah tez vakiitte ablamiz sagligina kavussun insallahh..kisi basina 2 veya 3 yasini serif okunsa 41 yasini bi an önce bitirrizz..inslalahh okumak isteyen kislarimiz cok olurrrrrsimddien okumak isteyenelrden allah razi olsunnnn

Cok tesekkurler

sen nasılsın habıbtemmm senı soramadım gecmısı cevapladım bu arada selamlar olsunn herkese ..

edam cankusum esim acikmis biseyler hazirlimmmsonra insalalh yine görüsürüzz allaah emanet ol insalalh güzel günler yakinnn bitanemm

sen nasılsın habıbtemmm senı soramadım gecmısı cevapladım bu arada selamlar olsunn herkese ..

selam cankusum benimm saol edam iyiym ama seni düüsndümmmm ablani düüsndümm insallahhh dualarimiz kabul olacakkkkburdan biri huzursuz olsun mutsuz olsun bende pek mutlu olamiyorummmm özelliklede saglik konusu oluncaaa..rabbim kimseyi inslaah sagligiyla imtihan etmesin canim benimm..

Ayyyy kıyamammm habıbtemmm senıde uzdummm tühh sende uzulme habıbtemmm allah ınsallah sıfasını verecek ablamınn obu degıl deılde ıkı evladına bagıslıcakk onu buna ınanıyorumm allahımm senden de razı olsunn bunalma kuzum sendeee sevıyorum sneıııı

öyle deme edam benim üüzlmeme önemli degil yeterki ablan sagligina kavussun inslalah tabi yasadikalrini bizle paylasacan dertler üüzntüler paylasdikcac dertlestikce azalirrrrseni cok iyi anliyorumm birinci derece bi yakinin hasta olmasi ne demek cok iyi bilirim kiscemmmcanimsin benimmm insallah bundan sonra seni hep mutlu görecemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…