- 9 Temmuz 2012
- 6.478
- 409
- 173
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #56.001
Bitanelerimmm şimdi geçmişi okurkenn gördüm gece edam gelmiş ve yasakımla dertleşmişş
kızçemiizin ablasının göğsünde kötü huylu tümör çıkmışş :26::26: Rabbim öncelikle acil şifa versinn
biliirm elden bişey gelse hepmizin canla başla yaparızz ama elden bişey gelmior malesef
sadece yapabileceğimizi yapmaya çalışalım ve diorum ki Rabbim kabul etsinnnn can arlkadaşımızın
ablasına 41 yasin okuyalım ..... Rabbimm biizm gibi kalbi gönlü temiz kızçelerin dualarını kabul eder ...
kim okumak isterse adını yazdırsınn lütfenn ... şimdiden edam adına teşekür ederimm....
Rabbimm el açıp dua eden bizlerin dualarını kabul etsinn.....Allah hepinizden razı olsunnn ....
erken teshis cok önemliydi edammmm ablaninkide sükür öyle olmusssss
yeterki ablan sagligina kavussun cankusummm
edam üle degilmis yaw yanlis anlamisim ben moremii
erken teshis cok önemliydi edammmm ablaninkide sükür öyle olmusssss
EWET Yasakımm hersey allahtannn alnımıza yazılanı goruyoruzz neysekı ablam erken farkettıı oda agrısı cok olmustu ondann
edamin ablasi icin 41 yasin okuycaz allah kabul etsin insallah tez vakiitte ablamiz sagligina kavussun insallahh..kisi basina 2 veya 3 yasini serif okunsa 41 yasini bi an önce bitirrizz..inslalahh okumak isteyen kislarimiz cok olurrrrrsimddien okumak isteyenelrden allah razi olsunnnn
bitanelerimmm şimdi geçmişi okurkenn gördüm gece edam gelmiş ve yasakımla dertleşmişş
kızçemiizin ablasının göğsünde kötü huylu tümör çıkmışş rabbim öncelikle acil şifa versinn
biliirm elden bişey gelse hepmizin canla başla yaparızz ama elden bişey gelmior malesef
sadece yapabileceğimizi yapmaya çalışalım ve diorum ki rabbim kabul etsinnnn can arlkadaşımızın
ablasına 41 yasin okuyalım ..... Rabbimm biizm gibi kalbi gönlü temiz kızçelerin dualarını kabul eder ...
Kim okumak isterse adını yazdırsınn lütfenn ... şimdiden edam adına teşekür ederimm....
Rabbimm el açıp dua eden bizlerin dualarını kabul etsinn.....allah hepinizden razı olsunnn ....
alinti moremmmmm
COK SÜKÜR EDAMMMihmal gelmeyipte gitmis doktora hemen tedaviside basliycak inslaahhhhh
sen nasılsın habıbtemmm senı soramadım gecmısı cevapladım bu arada selamlar olsunn herkese ..
edam cankusum esim acikmis biseyler hazirlimmmsonra insalalh yine görüsürüzz allaah emanet ol insalalh güzel günler yakinnn bitanemm
selam cankusum benimm saol edam iyiymama seni düüsndümmmm ablani düüsndümm insallahhh dualarimiz kabul olacakkkk burdan biri huzursuz olsun mutsuz olsun bende pek mutlu olamiyorummmm özelliklede saglik konusu oluncaaa.. rabbim kimseyi inslaah sagligiyla imtihan etmesin canim benimm..
Ayyyy kıyamammm habıbtemmm senıde uzdummmtühh sende uzulme habıbtemmm allah ınsallah sıfasını verecek ablamınn obu degıl deılde ıkı evladına bagıslıcakk onu buna ınanıyorumm allahımm senden de razı olsunn bunalma kuzum sendeee sevıyorum sneıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?