- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #56.441
herkese yetiştirmmmmböle havelre çok ihtiyacmızz vaa
rabbimmm hepimize nasip etsin inşallahh
hımmm onu örnek yazmıştımm ama bedee 4 hafta 6 günlük oldumm demek
banadaa azmı acaba dedimm doktor yoktu bugunn pazartesii gitcezz tekrarr
nazımm ikizlerdee çok tatlı oluyoo ama ben gürbet ellerdeyimm burdaa hiç tanıdıgımm yokk ikiz bebeye bakamamm ancak tekinee bakabilirimm sanırsamm ama yinee dee rabbim en iyisini bilirrr
allah sükür iyim zeynebimnurummmhe yaw denk gelemiyoduk sükür karsilastik hamile oldugunu morem süylemese haberim olmayacaktiii
Hosbuldum habibtemm nasilsinn??Guzel haberler varmi??
üylemi en az 15 kisi olsak cok iyi olurr insallah okumak isteyen kislarimiz olurrrrr:26::26:duyarli olmak zorundayiz morem bu hastalik herkesin basina allah vermesin gelebilirrr bugün saglikliyiz ama yarin neyle karsilasacagimizi bilemiyoruzzz...
üylemi en az 15 kisi olsak cok iyi olurr insallah okumak isteyen kislarimiz olurrrrr:26::26:duyarli olmak zorundayiz morem bu hastalik herkesin basina allah vermesin gelebilirrr bugün saglikliyiz ama yarin neyle karsilasacagimizi bilemiyoruzzz...
Ben geldim canlarimmm
moremmm sağolsun o vardıı ilk onlaa paylaştımmm
odaa öburr kısçelerree söylediiii
Hosbuldum habibtemm nasilsinn??Guzel haberler varmi??
null[/QUOTE
Hosbuldum nazimm nasilsinn bebegimm
Hosbuldum guzel anne adayim nasilsin?Nasil geciyor gebelik?
canımm ne okuyosunuzz kimee okuyosunuzzz hayırdır bendee okurummm inşallahh
hoşgeldinnn canımmm
Kendi yapiyo bitanemm,bazen hepsini aliyo bazen almiyo bilemedim:)))
null[/QUOTE
Hosbuldum nazimm nasilsinn bebegimm
saoll canımmm annnedemi kalcan akşammm
cankuşummm edamın ablasının göğsündeee kötü huylu tümör çıkmışşşablasına 41 yasın okuass Allahın izniyle
bildigim kadariyla güzel haber yokk habbitemmm:44::44:Hosbuldum habibtemm nasilsinn??Guzel haberler varmi??
aynen ysakımmmm ne zaman ne olacağımızz belli olmazz Rabbimm dermansızz dert vermesinnn olmsaaa 4 er tane okurusss herkesden razı olsun Allahh
nazımm derdimm heppp fark etmedenn ağzımdann möremm çıkmışş nazımm sen alıntı yapıncaa fark ettimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?