Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

öyle miiiiiiiii bende coj sıcak öldürüyor diye biliyordum açık saçık yatiyordum dikkat edrim

ben böle okuudmm kızçemmm ben ilk gebeliğimde yaptımmm bunundan oldu diorum ama kızmet tabii olacağınada bağlıı

sen ilk kess hamiş kalıorsun demii zeynebim düşüğün yoktu sanırmmm

yok canımm ilk defaa olcakk inşallahhh

canımm sen bilirsinn hanı bu 4 +3 felan diyolarr ya onasıl oluyoo dört ve üç neyi simgeliyoo haftayımı ayı mı gunumuu

bu aradaa tahlıl yaptırdım sonuçum 4141.58 iyimi sencee 5 . haftadayımmhesaplarıma göree

sen nasılsın nazımm iyimisinnnn

çpkk şükürrr seynebim azcık dolandım bugn anne abla

yasağımm nerdee bi görünüyo bi kayboluyooo yoksaa benmı öylee görüyommm

ben biliorummmm ama zararı yokkk

maşşalhhhhh zeynebimmmmm

yaww çok yüksekk değerinnn ikiz olmasınnnn

kızçemm 4 hafa 3 günlük gebesinnn demek ama düzlemede 5 hafta fdie geçio

maşşalhhhhh zeynebimmmmm

yaww çok yüksekk değerinnn ikiz olmasınnnn

kızçemm 4 hafa 3 günlük gebesinnn demek ama düzlemede 5 hafta fdie geçio

hımmm onu örnek yazmıştımm ama bedee 4 hafta 6 günlük oldumm demek

banadaa azmı acaba dedimm doktor yoktu bugunn pazartesii gitcezz tekrarr

nazımm ikizlerdee çok tatlı oluyoo ama ben gürbet ellerdeyimm burdaa hiç tanıdıgımm yokk ikiz bebeye bakamamm ancak tekinee bakabilirimm sanırsamm ama yinee dee rabbim en iyisini bilirrr

allah sükür iyim zeynebimnurummmhe yaw denk gelemiyoduk sükür karsilastik hamile oldugunu morem süylemese haberim olmayacaktiii

herkese yetiştirmmmm böle havelre çok ihtiyacmızz vaa
rabbimmm hepimize nasip etsin inşallahh

inşallahhh yasakımm iştee okur dediklerimizle beraberr 10 k,işiyizzz

üylemi en az 15 kisi olsak cok iyi olurr insallah okumak isteyen kislarimiz olurrrrr:26::26:duyarli olmak zorundayiz morem bu hastalik herkesin basina allah vermesin gelebilirrr bugün saglikliyiz ama yarin neyle karsilasacagimizi bilemiyoruzzz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…