- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #56.401
tavığıda yedilerrr yasakımmmmm :125::125::125::125::125:
bunlar böle yiyyoo şişio dokunulmazlıkkk kalıoo
nere gardaşş yawwww
yapın hicranımmmbide spremin erkek kesesinde canlı kalması 5 günmüşşş
yaniii siz güün aşırıı yapın aşılama oluncada ihmal etmeyinnn en fazla 3. akşamıına kadar yapın yaniii
Geçen ay gün aşırı çalıştık ama olmadı dr da haftada 2 kere olsun diyo kaç aydır onu da denedik bakalım kısmet
Kızlar ben kaçarhepinize cici geceler optum hepucugunuzu
moremmmyyasakımmmm
gell sarılalımm çokk özledimmmm burnumda tüttün moreeee
tavığıda yedilerrr yasakımmmmm :125::125::125::125::125:
bunlar böle yiyyoo şişio dokunulmazlıkkk kalıoo
Kızlar ben kaçarhepinize cici geceler optum hepucugunuzu
moremmm
dorusun gecen hafta nasi sinirlendim dogukan gecse elime bogazlayacaktimmmmmmmof bu hafta alsalardi yawwwwww
hayırlıı gecelerr canlarrrr nasılsınızz neler kaynatıyosunzz
3 kalpçiğee azkalmışş sanırsamm bendee birazzz ikon yapımdaaa üçe çıksın yawwwww yoksa hep ikide kalcammm
hoşbuldumm canımm ben iyim bulantım yok inşallah taa gelmez biraz iştahsızım bide anı hareketlerdee karnımaa kramplar giriyoo unutuyorumm bazenn alışana kadar birşey olmaz inşallahhhoşş geldinnnn zeynebimmmm
şükür iiiyizz sen nasılsınn bebeğğimm
nasıll bulantın vs vamıı
öyle miiiiiiiii bende coj sıcak öldürüyor diye biliyordum açık saçık yatiyordum dikkat edrim
hoşbuldumm canımm ben iyim bulantım yok inşallah taa gelmez biraz iştahsızım bide anı hareketlerdee karnımaa kramplar giriyoo unutuyorumm bazenn alışana kadar birşey olmaz inşallahh
bitanelerimmm şimdi geçmişi okurkenn gördüm gece edam gelmiş ve yasakımla dertleşmişş
kızçemiizin ablasının göğsünde kötü huylu tümör çıkmışşrabbim öncelikle acil şifa versinn
biliirm elden bişey gelse hepmizin canla başla yaparızz ama elden bişey gelmior malesef
sadece yapabileceğimizi yapmaya çalışalım ve diorum ki rabbim kabul etsinnnn can arlkadaşımızın
ablasına 41 yasin okuyalım..... Rabbimm biizm gibi kalbi gönlü temiz kızçelerin dualarını kabul eder ...
Kim okumak isterse adını yazdırsınn lütfenn... şimdiden edam adına teşekür ederimm....
Rabbimm el açıp dua eden bizlerin dualarını kabul etsinn.....allah hepinizden razı olsunnn ....
alinti moremmmmm
kisi basi iki veya 3 er yasini serif okusak bi an önce 41 tamamlar bagislariz edamin ablasinaaaaainsallah tüm kiscelerimiz duyarli olacak biliyorum bunuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?