Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

İnsallah canim guzel gecmistir. bitirirsin haziranda a kk da senin mezuniyet partini yaparis

İpemmmm ewet özellikle son sınıfları çok zorlamışlar hemen herkez kötü geçti diyor.. bilemedim walla :26: 26 gün sonra bidaha sınav :111: bakalım o nasıl olcak dicem ama çok zor walla hiç çalışasım yok bunlar kötü geçince..

kızlar ben geldim naber ipekim sınavın nasıl geçti:26::26:

hoşgeldin ya inan zordu melekim ama orta bişeler gelir die ümit ediyrum .. hazirandaki sınavlarda da eğer bras orta bişeler alabilirsem mezunum umarım .. yaw ben dün bi ruya gördm, anlatmıcam ama moralm bras bozuldu... kızlar korkuyorum ben, ne kadar zormuş bu durum böle yaa

hayırlara vesile olsun canımm.. iyi düşün iyi olsun.. suya anlat derler... istersen öle yap canımm... inşallah mezun olursun ben hiç umutlu değilim. eminimki berbat notlar gelecek...

anlat dicem ama sen bilirsin ipekim :26:geçen günü bende ruyamda bebek düşürmüşüm herşeyi belliydi o görüntü resmen beynime kazındı çok etkilendim çook çook üzücüydü bebeğimi kaybetmek
ruyan hayıra çıksın inş kıscem

Son düzenleme:

herkes zorlandıysa hiç olmazsa geçer not düşerse şansımız artar nebilem galiba mezun sayısı azalsın die iyice zorlaştırıolar anlamadım ki? bir de belki büt yapılabilir dioalr, tek dersi kalanlara tek ders sınavı yapılabililr diolar mezuniyet için bilememdm inan.. aynen bende bu hafta dersane devam ediyo ama ben kendim hiç bakmıcam zaten hemen 3 hafta sonraya sınav mı olur yne ya

inşallah canm ya sağol .. ahh bi de değerlendirebilseydm hem onu hem de bebeyi kutlardık belki ama yumurtlama günlerim zayıf geçti malesef ( üzgünüm ve kızgınım bu yüzden
Belli olmaz canim benim hamileligim en yogun oldugum zamanda oldu. haftaa bir yapabiliyoduk anca. bozma moralini tatlim. hersey guzel olacak.
kızlar ben geldim naber ipekim sınavın nasıl geçti:26::26:

Selam melegim hosgeldin benim dersim var ama kacmam lazim

hayırlara vesile olsun canımm.. iyi düşün iyi olsun.. suya anlat derler... istersen öle yap canımm... inşallah mezun olursun ben hiç umutlu değilim. eminimki berbat notlar gelecek...

Fatiha ile Resul-u ekrem efendimizin ruhuna hediye ettm, hayırlara çevirsin Rabbim diye de dua ettim .. belli olmazki canım çan eğrsi bilmemne yüzünden geçer notlar düşerse belki verirsin sen de ya, ben inanıyorum mezun olcam (inanymki olsun )

yaa insan etkisinde kalıyo işte .. üzülme melekim nolursun, Allahım bizlere hayırlı kapılarından nasip etsin inşallah mücadele mücadele mücadele başka çaresi yokki ..

Belli olmaz canim benim hamileligim en yogun oldugum zamanda oldu. haftaa bir yapabiliyoduk anca. bozma moralini tatlim. hersey guzel olacak.

Selam melegim hosgeldin benim dersim var ama kacmam lazim

inşallah öyle olur mersahım çok sağol ya inşallah çifte kutlama yapabilirm .. bi düşünüyorum da sanki hayatımın dönüm noktası olucak miladım olucak gibi bu haber .. ama kavuşamayınca hayatım sanki bi boşluğa sürükleniyomuş gibi oluyo .. melankoli yapmıyorum da bazen duygular karmakarışık haller alıyo işte böle :85::105:

Yapıyolar işte ipem daha kafamızı toplamadan bi daha... sen nasıl çalışıorsun sistemin nasıl ? barim bende aynını yapayım belkim işe yarar... çok üzüldüm okadar emeğim boşa geçti

inşallah ipem ama senin azda olsa sanırım iyi geçmiş.. benim uluslararası kamu maliyesi diye bi dersim vardı toplam 4 tane bilerek yaptığım soru wardı düşün.. hele ben bi karıştırdım bi ara son dakka iyi bildiğim bi sorunun cevabını değiştirdim neden öle yaptım bilmiyorum.. tabi doğru olanı silmişim...

üzülmüyorum kıscem artık daha doğrusu üzülmek istemiyorum
dün eşime dedim yatır varmış hıdırellezde herkes oraya gidip dilek diliyomuş ve gerçekleşiyomuş aslında bugüne kadar böyle şeylere inanmazdım orda yatan kişinin ermiş olduğuna inancım sonsuz ama hep görürdüm tvde dilek dileyenleri bigün benimde oralardan bi umut bekliyeceğim gelmezdi hiç aklıma ..
gidelim dedim gitmedi sen otur allahtan iste dedi...
içimde kaldı oraya gitmek ama gitmedi işte
bende oturdum evde yasin okudum dua ettim hepimiz adına inş rabbim dualarımızı kabul eder

artık

inş kıscem sende bu yıl mezun olursun o sıkıntıdan kurtulursun

Son düzenleme:
hayatta o kadar acı varki bilmem benmki ne kadara acı gelir...abimm belki aa bu kadarda olur mu diyeceksiniz ewt o kadar basit ve bi okadarda acımasız...biz 3 kardeşiz abim ben ve erkek kardeşim..birlikte hatta aynı yataklarda büyüdük kardeş bu başka birşeye benzemez.abim2004 te ewlendi yada çok iiiiydi herşey taki yengemin saçma kıskançlıkları olana kadar yolunda ve iyydi işe sonra sonra tartışmalar sonra soğukluk sonra 2007 ben ewlendim eşim ewlendikten 4 sonra askere gtti çok yalnızlık ve sıkıntlar çektim yalnızdım aileme yaşadıklarımı anlatmaz boyun eğerdim halbuki ben dimdik duran bi kızdım ama sorun olmasın ailem ve eşim üzülmesin die kan içip ızılcık şerbeyti içtim dedim yuttum ama bazen yutamadığım noktalar oldu kavga gürültü sorsanıza abin nerdeydi biliormusun eşim askerdeyken hiç uğramadı yanıma aramadı bile bırakın yanıma gelmeyi..eşimin ailesyle birlikte otruyordum o süre zarfında ve çalışıordumda .....eşim geldi geldkten ikinci ay hamile olduğumu öğrendim daha nce söylemiştim biraz süpriz bi hamilelikti.....eşim askerdeyken piskolojik destek alıyordum ilaçlar falan hamileliğimi öğrenince onlarıda bıraktım şükür elhamdrillah.gebeliğimn mutluğuyla anneme babama haber verdim dede oluckatı benmm babamm dede...anneme söylerken ağladım hıçkıra hıçkıra..abime söyleyemedimm ertesi gün kendimi toparlayınca söyledim sesim titredi boğazımda düğümlendi ama söyledim ona söyleyememmin nedeni sewinmeyeceği değil aynlış anlamayın çünkü onların bebeği yoktu olmuyordu kızım dünyaya geldi oda sabaha kadar hastane kapısnda beklemişti sonra kızım onunda dünyası oldu ama bizim aramızdki buzlar hiç erime hatta daha kötü kaskatı oldu..daha yeni taze geçen aylarda msj attı bana benm kılık kıyafetime çok karışan haklı ama olsun sonuçta herşeyi söylemenn bi adabı ve usulü vardr..işin rengi değiştii konu konuyu açtı kırıcı sözler söylendi ve bana bir daha bi deme bi abin yok dedi kapattı...oysa bnm dualrım hep onaydı o belki gözyaşlarını saklaybilr ama ben saklayamayan biriyim..bi gün bu soğan kürünü duymuştum yengeme msj atmıştım (bu arada onar bana ve benm aileme çocularının olmayacağını yada içeriğin bilmiom zavalalı anneceğimden duyduğum kadarıyla bizlere söyelmemişti hala da söylemez yengemin ailesine anlatrlar ama bize değil) dolaylı yoldan yengeme bunu anlattım olayı bilmior gbiisnden ağrı falan kesiormuş gibisinden kullansın die ..pat bana bi msj ben abin bir daha böyle msj atma atarsan bizimle konuşma die yandım kavruldum hatta beni ailemden başka kimse bu kadar incitemezdi o zamanlar iş yüüznden abim trabzona gitişti bir kaç ay sonra istanbula geri döndüler bi trafik kazası geçrdiler yengemle birlikte yengem 26 gün yoğun bakımda kaldı abimn tek destekçisi bn ve ailemdi ewt yengemin annesi babasıda perişandı ama kardeşleri sanki nofrmal bi hastalık sanki diş çektiriyor gibi bi hava kundaktaki çocuğumu komşuya akrabaya bıraktım hergün hastanedeydim abimn yanında sonra herşey düzeldi herkez iyi oldu ben yine kötü :) ne komik değilmi benm grurum onların bencillikleri artık engel zoruma gidiyor ben yanlarında onlara destek olabilmek için canımı ble verrim abim o benm ya abimmm rabbime el açıp hergün dua ediyorum arbbim onlarda yaşatsın bu sewgiyi die bi ewlatları olsun die içim acıyo parçalanıyorum hergün ama nafile şimdi kimse anlamasın küslüğümü die ağız ucu ile konuşuyorz babam bilmesin die annem bu konu açılınca ağlıyor bu soğukluk nedr kardeş arasında böyleşeyler olurmu die birbirine çok bağlı bi aileyiz amcalar yiğenler tek parçayız tmm belki utanyorlar belki çekiniyorlar rabbimin verdiği birşey bu haktan gelen elalem bile bilirken başkalarından medet umarken ulann ben kardeşiyimm ya kardeşi benm kadar kim yanabilir benm kadar kim acı çekebilir ağlayaxcakasan geli bnm omumda ağlasaydın ya onlara sadece uzaktan dua edebiliyorum napayım başka bşey gelmiorki elimden...bunu nie yazdım ilmiorum belki rahatlamak içndi

ben dersaneye gidiyorum canım iktisat tarihi, maliye pol. bir de türkiye ekonomisi .. hocalar braz konu üzerinden geçiyolar sonra da çok fazla test çözüoruz .. ben sadece bana verdikleri o notlara ve sorulara bakındm braz .. türkiye ekonomisinden yok üzümde yok mercimekte kaçıncıyz erberledm bi tane gelmedi yaa senin gibi çok emn olmadğm çok soru var ama neblym bazen 30-35-40 civarı koşullu geçer olabilio ..
bende o senin dediğin karmaşayı yaşadım ama neden ?? yeni bişey öğrendim kursda, toplam 20 soru oluyoya hani, a dan e ye 5 cevap şıkkı. doğru cevaplar eşit dağıtılıyomuş millet de geçen dönem bunu uygulamş ve geçenler olmuş yani bildiklerini yapysun, bilmediğn bi soruyu sallıcan mesela .. bakysun a ve c 4 tane varsa, b-d veya e den sallıysun hangisi mantıklıysa .. ama tabi diğer işaretlediklerinin doğr olduğuna da emin olman lazm :44: doğruluğu kesin midir bilemyrum, bu sefer bende yapmaya çalıştm, ama bilmeden başımı yakmış olabilirm .. sorunun bir tanesinde illaki d işaretlemek istydum ama 4 tane d var die işaretlemedm belki de yanlış yaptım .. bunu da bi araştır istersen canım :26::26::26:

çook üzüldüm canım bi an kendimi senin yerine koydum çok zor gerçekten o senin abin canından bir parçan kiimse sizi ayıramaz ki...
benimde kardeşim benden sonra evlendi ve hamile kaldı sonra görümcem benden sonra kaçtane çocuk doğurdu ama bunlar asla eşimin ablasınla arasının açılmasına sebeb olmadı ...
anlat canım burda kimseye diyemediğimiz dertlerimizi paylaşıyoruz...
elbette üzülüyosundur çünkü şu an benim kardeşim her ay ben hamile kalıyım diye bana dua ediyo....
inş rabbim abinleride sevindirir bigün ve aranız o bebeğin vesilesi ile düzelir..
yengen kıskançlık yapmış ve abini ailesinden koparmış belli

Son düzenleme:

melekim bak o tarz ziyaretlerin sakıncası yok mevzu şudur, Rabbim senden diliyorum, bu mübarek zadları araya koyarak senden istiyorum, onların yüzü suyu hürmetine bana hayırlı evlat ver diye dileyeceksin.. benm anladğm kadarıyla bu mübarek zadlar da haberdar oluyolar her daim, onlarda bizler için rabbimizden dilerse onların hürmetine verir inşallah.. bu duaları gıyabında da yapabilrisin .. ben hep öyle yapmaya da çalışıyorum.. Peygamber efendimiz hürmetine, Hızır A.S hürmetine, Hz Yuşa hürmetine senden diliyorum Rabbim bana hayırlı evlatlar ver diyorum .. Rabbimden başka kimse kimseye fayda veremez ama mübarek zadlar da bizler için duacı olurlar inşallah, gönül gözü açık olanlar Mü'min kardeşleri için üzülürler diye ..

canım lütfen üzülmemeye çalış .. aile bağları çok özel lişkiler .. ama çok kişiden duyuyoruz artık aralarının bozuk olduğunu iletişim kurmada zorlandıklarını .. evlilikler çok değişik durumlara sürüklüyo insanları .. eğer iyi niyet varsa gerçekten yapılan hatalar dahi tolore edilebiliyor.. ama kötü niyetliyse insan kimse birbirininin dilinden anlamaz destek olmaz ve hoşgörmez .. zaten amacı fesatlıktır .. bu sebeple herşeyi akşına bırak Allahım bizlerin durumunu da hayırlara vesile et diye dua et.. başka yapabileceğin hiçbişey yok .. ben şunu gördümki hayatta ne yaparsan yap karşıdaki ne anlamak istiyorsa o olur.. seni kötü görmek isteyen birine uğruna yerlere serilsen de iyi görünemezsin malesef (

Son düzenleme:

ewt cnm aldı gtti neyi aldı bilmiorumki ecelde olsa abi geçeğini değiştrmezki inş rabbim onlarada verr dediğim gibi bziimle birşeylerini payaşmadıkları için ne vardr ne yoktur kalcmıdır geçicimidr olurmu olmaz mı bilmior sadece hiç bişey bilemden üzlürek dua ediyorz halbuki bu işler destekle sewgiyle aşılır ahh bi anlasalar tahammül ededilemeyecek kdar üzücü bi durum hem bebekleri olmadığı için üzülüyor hemde ardaki hiç yüüznden olan soğukluk için yanıyorsun

ewt cnm insanlar senin anlattığın kadar değil duymak istedikleri kadar algılarlar malesef..duadan başka birşyde yapamıyorumki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…