Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

iyiyim kuzum çok iyiyim güzel haberler getirdim sana hatta
burda yaşadığım şehirde şarkı yarışmasına katıldım , ön elemeyi geçtim finaldeyim
bu haftasonu provalar var 26 sında da sahnedeyim

ayy nasi sevindim bestemmmmmmmmmmmmmmmmmmasalalhh kiscemeeeeeepeki tv de izliycekmiyizzzzzzzzzzz

iyiyim kuzum çok iyiyim güzel haberler getirdim sana hatta
burda yaşadığım şehirde şarkı yarışmasına katıldım , ön elemeyi geçtim finaldeyim
bu haftasonu provalar var 26 sında da sahnedeyim

canımmm tebriklerrrr
hayırlsı olsunnn çok sevindimm senin adına artık bisede video atarsınnn

Hanımlar hanımlar nasılsınız? iyisinizdir umarım. Benim yine bir sorum var kiii:) ben bu ay hamile olmadığımı öğrendim kan testi ile fakat 35 gün oldu adetim gelmedi. Acep ben yumurtlamadım mı bu ay bi sorun mu oldu ki? hoş bikaç aydır böyleydi 40 günü bulurdu gelmesi dengesizdi yani... altında ne olabilirki bunun doktora gitsem nolur? ya da adetimin gelmesini mi bekleyim doktora gitmek içünn ??

pkolumusun canimmm:26:degilsen hormonlarina bi baktir reglin 3. günü benceeee

ayy nasi sevindim bestemmmmmmmmmmmmmmmmmmasalalhh kiscemeeeeeepeki tv de izliycekmiyizzzzzzzzzzz

canımmm tebriklerrrr
hayırlsı olsunnn çok sevindimm senin adına artık bisede video atarsınnn

sanırım tv de yayımlanmıcak şehir içinde bir etkinlik olduğu için ama video falan çekersek size gönderirim mutlaka ben kızlar ayıpsınız

canım nisann döngüsü herkesi vurdu mevsimlsel dir senikide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…