Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

sanırım tv de yayımlanmıcak şehir içinde bir etkinlik olduğu için ama video falan çekersek size gönderirim mutlaka ben kızlar ayıpsınız

oohh inşallahhh canımmm sabırsızlıkla bekliorzzzz

pkolumusun canimmm:26:degilsen hormonlarina bi baktir reglin 3. günü benceeee

bilmiyorum ki yahu... bunun için hiç doktora gitmedim açıkcası en son 4 sene önce jinekoloğa gittim hamileydim düşük yapmıştım 8. haftada kürtaj oldum. o günden beri de gitmem.... daha önce düzenliydi yani belkki 1-2 gün değişirdi günü ama son 3-4 aydır böyle oldu :/

pek mevsimsele benzemiyo morem bi kac aydir böyleymisssss

ivett yasakımmm yaww geçen bir kızçede demiştii onunda hep düzenlimişşş sonra 2-3 aydır düzensizleşmiş acepp stresten mi olu hani anne olma stersii

en son 4 yil öncemi gittinnkiscem sana reglin 3 .günü hormon testi sart bence normal degil yasadikalrin 35 günü gecince yumurtlama olmuyo bildigim kadariyla..prolaktin yüksek olabilirrrrr

ivett yasakımmm yaww geçen bir kızçede demiştii onunda hep düzenlimişşş sonra 2-3 aydır düzensizleşmiş acepp stresten mi olu hani anne olma stersii

morem ben stresin pek regli etkiledigini sanmiyorum belki hamileligi engeller ama regli sanmammmmm...

aa kızçem olmass hemen bi dr git kontrol ol sana demediler mi kürtajdan sonra 3 ay sonra gel kontrl edelimm.... belkim kistin varr bende yeni düşük yaptım dahası 3 ay oldu geçen hafta kontrole gitim temizdimm sende git canımm

uzum zamandir hic gitmemis hormonlara ne hic bakilmamisssss:26::26::26::26:bundan sonra iyi bi dr gitmesi sart böyle beklemeyle olmazz

kürtajdan sonra gittim canım... bi sorun yok demişlerdi hep de düzenli adet gördüğümden gitmedim bidaha ne biliyim

ben yarın gidim doktora en iyisi. belki ondan bebeğim olmuyodur ay korkuyorum

öyle yap canim benimm:26:korkma hormonlarda bi sorun varsa hapla hallolunur kist varsada onun da cözümü var :26:bak uzun zaman olmus hamile kalmayali bu normal degil benceeeeevakit kaybetmeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…