- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #57.261
tamam yasakımm bana hatırlattt sana sene ye bu zamanlarda kapris yapayımmmanca alışırımmm kaprisee
sanırım tv de yayımlanmıcak şehir içinde bir etkinlik olduğu için ama video falan çekersek size gönderirim mutlaka ben kızlar ayıpsınız
sanırım tv de yayımlanmıcak şehir içinde bir etkinlik olduğu için ama video falan çekersek size gönderirim mutlaka ben kızlar ayıpsınız
utanam morem yaw o kadar iy anlasiyosunuzz samimisinzi niye utaniyon öylebu konualrda ben utanmam yawwwwww
canım nisann döngüsü herkesi vurdu mevsimlsel dir senikide
pkolumusun canimmm:26:degilsen hormonlarina bi baktir reglin 3. günü benceeee
yaw elimde değill yasakımm şimdi dede de varr geline bak demesinnn
canım nisann döngüsü herkesi vurdu mevsimlsel dir senikide
pek mevsimsele benzemiyo morem bi kac aydir böyleymisssss
bilmiyorum ki yahu... bunun için hiç doktora gitmedim açıkcası en son 4 sene önce jinekoloğa gittim hamileydim düşük yapmıştım 8. haftada kürtaj oldum. o günden beri de gitmem.... daha önce düzenliydi yani belkki 1-2 gün değişirdi günü ama son 3-4 aydır böyle oldu :/
ivett yasakımmm yaww geçen bir kızçede demiştii onunda hep düzenlimişşş sonra 2-3 aydır düzensizleşmiş acepp stresten mi olu hani anne olma stersii
bilmiyorum ki yahu... bunun için hiç doktora gitmedim açıkcası en son 4 sene önce jinekoloğa gittim hamileydim düşük yapmıştım 8. haftada kürtaj oldum. o günden beri de gitmem.... daha önce düzenliydi yani belkki 1-2 gün değişirdi günü ama son 3-4 aydır böyle oldu :/
umarım öyledir... iş yerimde sorunlar yaşadım bu aralar en sonunda istifa ettim falan stres mi yaptı diyorum ama bilmiyorum
en son 4 yil öncemi gittinnkiscem sana reglin 3 .günü hormon testi sart bence normal degil yasadikalrin 35 günü gecince yumurtlama olmuyo bildigim kadariyla..prolaktin yüksek olabilirrrrr
yaw mutfakta yersin dedenin yaninda yiyecek degilsin yaaaa
aa kızçem olmass hemen bi dr git kontrol ol sana demediler mi kürtajdan sonra 3 ay sonra gel kontrl edelimm.... belkim kistin varrbende yeni düşük yaptım dahası 3 ay oldu geçen hafta kontrole gitim temizdimm sende git canımm
aa kızçem olmass hemen bi dr git kontrol ol sana demediler mi kürtajdan sonra 3 ay sonra gel kontrl edelimm.... belkim kistin varrbende yeni düşük yaptım dahası 3 ay oldu geçen hafta kontrole gitim temizdimm sende git canımm
ben yarın gidim doktora en iyisi. belki ondan bebeğim olmuyodur ay korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?