- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #57.281
uzum zamandir hic gitmemis hormonlara ne hic bakilmamisssss:26::26::26::26:bundan sonra iyi bi dr gitmesi sart böyle beklemeyle olmazz
kürtajdan sonra gittim canım... bi sorun yok demişlerdi hep de düzenli adet gördüğümden gitmedim bidaha ne biliyim
kürtajdan sonra gittim canım... bi sorun yok demişlerdi hep de düzenli adet gördüğümden gitmedim bidaha ne biliyim
canlarr ben çıkıorıummm giyineyimde gideyimmmm :13::13::13::13:
akşama grüşürzz geç gelmessekk
Allah razı olsunnn canımmm tabiii akşama olur yarın olurr kaç tane okuduğunu söylemen yeter bizee çok teşekür ederimmm
dua ederinn duası kendisinde geçer rabbimm kabul etsinnn
yemişim işleri yaamelekim sen istanbula geldiğinde ben senle bol bol ilgilencem sana tatlı ve kahve ısmarlıcam inşallah Rabbimize de hayırlı evlat ısmarlıcaz geri dödüğünde damağında tatlımın tadı, göbüşünde de tatlı bebişimiz kalıcak
kızçem anca oluo nabam beya :26::26::26:
selam kızlar
nazım ben edamın ablasına 1 yasin daha okudumcanlarr ben çıkıorıummm giyineyimde gideyimmmm :13::13::13::13:
akşama grüşürzz geç gelmessekk
slm kutukutupensem hoşgeldin
hoşbulduk canım nasılsın
iyiyim kıscem bakınıyorum öyle sen
kiscem lh hormonu yumurta olgunlasinca catlatan horman..peki fsh kacc..lh normalden ve fsh dan yüksek olunca pkodan süphelenilirr..senin reglinde düzensizdi sanirimm ..pkodan kaynaklaniyodu galibaa.. hic pkon var denildimiydi bu zaman kadarrrr
pkolumusun canimmm:26:degilsen hormonlarina bi baktir reglin 3. günü benceeee
yasakım hemen kaçmışsıngelde iki beşlik bozalım
bende az önce 1 yasin okudum EDA kıscemin ablasına allah kabul etsin inş siz listeyi düzenleyin yine okurum..
allah tez vakitte şifa versin inş...
Aminnnnnn Melekımm Allah -razı olsunnnn sizlerdennn ıyıkı varsınızzallahım tez vakıtte evlatlarınızıda sızlere versınnn ınsallahh telastan kendı derdımı unutuummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?