Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

canlarr ben çıkıorıummm giyineyimde gideyimmmm :13::13::13::13:
akşama grüşürzz geç gelmessekk

kürtajdan sonra gittim canım... bi sorun yok demişlerdi hep de düzenli adet gördüğümden gitmedim bidaha ne biliyim

canim benim bi sorun olmasa bile en 6 ayda bir en fazla bi yili gecirmeden muayene olmak sart..sen bu zamana kadar smear testide vermemissin senelikk onda iltihaba enfeksiyona kansere ne bakiliyo biz kadinlara bu sart...ihmalae gelmez:26:

Allah razı olsunnn canımmm tabiii akşama olur yarın olurr kaç tane okuduğunu söylemen yeter bizee çok teşekür ederimmm

dua ederinn duası kendisinde geçer rabbimm kabul etsinnn

Canım ben iki tane Yasin okudum. Bilgisayarı da kapamadan çıkmışım aceleyle, şimdi sayfayı açık görünce yazayım hemen dedim. Büyük ihtimal gece de okurum ama bu iki taneyi ekleyebilirsin şimdi. Allahım acil şifalar versin Eda'nın ablasına, tez vakitte sağlığına kavuşur inşallah...

ağzın bal yesin emi kıscem neka güzel konuşuyosun öyle inş geriye göbüşüm dolu dönücem ama seni de geldiğimde hamile görmek istiyorum sende çook çalış

canım fsh degerım normal...bıldıgım kadarıyla pko yoktu....cok üzüldüm korktum bırden...sence korkulacak bıseymı

nazım ben yasinlerimi okudum
rabbim okuduğumuz yasinlerin yüzüsuyu hürmetine edamın ablasına şifa versin yavrularına sevdiklerine bağışlasın mus mutlu hastalıklardan uzak çokkkk uzun yıllar geçirsinler
eksik olursa haberim olsun

yasakım hemen kaçmışsın gelde iki beşlik bozalım
bende az önce 1 yasin okudum EDA kıscemin ablasına allah kabul etsin inş siz listeyi düzenleyin yine okurum..
allah tez vakitte şifa versin inş...

Aminnnnnn Melekımm Allah -razı olsunnnn sizlerdennn ıyıkı varsınızz allahım tez vakıtte evlatlarınızıda sızlere versınnn ınsallahh telastan kendı derdımı unutuummm

Aminnnnnn Melekımm Allah -razı olsunnnn sizlerdennn ıyıkı varsınızz allahım tez vakıtte evlatlarınızıda sızlere versınnn ınsallahh telastan kendı derdımı unutuummm

canım çook geçmiş olsun ablana acil şifa versin rabbim ben 2 yasin okudum canım eksikler olursa yine okurum...
şu an ne durumda ablanın tedavisi:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…