- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #57.401
Dun dr güttim bende 12.günümdü yumurta ölçümü için. 5-6 güzel boyutlarda yumurtam olmuş dr coj gusel dedi bu ay catlatma igneni yapalım asilamayi önündeki ay yaparız olmazsa defi tedavinin basındasınız hemde yasin küçük aşılama için erken ins bu ay olur gerek kalmaz dedi öyle iste benden haberler bunlar birde estrofem diye bi ilaç verdi osterojen takviyesi için sanırım bi ne ise yarıyor bilmiyorum birde duphaston verdi
ne ağrısı canımmmmm
coj geçmiş olsun tatlım ne güzel kist çıkmamış catala oturmak insanı mahvediyor zaten ama insan nelere alışmiyor ki
seviyoruz tabi kisss
ne ağrısı canımmmmm
Aşk olsun kızçemmmcanım biz burdayız doktor ne dedi sölesene neden bize anlatmak mı istemiyorsun
ay canım benim ya....
ama çok şükür kist falan çıkmamış inş tahlillerinde temiz çıkar canımcım....
coj geçmiş olsun tatlım ne güzel kist çıkmamış catala oturmak insanı mahvediyor zaten ama insan nelere alışmiyor ki
benin sadece adet ağrılarım çok olur normalde olmaz tatlım
Bende topu topu 4 kez oturdum ilk oturacagimda ayaklarım zangir zangir titriyordu hemşireler sakinleştirmeye çalışıyordu
canım çatala oturdummayy en çok korktuğum şeydi ve çoookk utandım
dr da bi anlayışsızdı sormaultrasona soktu işte.. yağlarımdan yağlarımdan bastırdı
şükürki kist filan çıkmadı canım... hormonlarada bakalım dedi. sonra netleştiririz dedi. bakalım ne olacak.. 2 -3e doğru gidip sonuçları alıcam
Bende topu topu 4 kez oturdum ilk oturacagimda ayaklarım zangir zangir titriyordu hemşireler sakinleştirmeye çalışıyordu
dün aynu şeyleri bende yaşadım canım çok yukarıdasın asagi kay biraz dedi
seviyoruz tabi kisss
Cooh sevindim canım senin içinde altiz dogurup voleybol takımı kuracak benim kocis
Ben dün saat 14 te oldum canım catlatma iğnesini bugün ve perşembe günü ilişki dedi birazdan ovu testi de yapcam zaten bel ve kasık agrim başladı bugün catlayacak yumoslar
canım senin kızın kaç yaşında tedaviyle mi oldu
alttan muayene etti mi anlayamadım tam regl durumunda pek bakmazlar :S utanılacak birşey yok canımm kist olmaması çok iyi ne güzel işte hormonlarda da bi sıkıntı çıkmasın inşallah kiloya gelince her doktorun takıntısı var bu konuda kilo vermeni isteyecektir.
inşallah canım benimcokk sükür tatlimm simdilik iiyiiyz, insalllah sonuna kadar iyi oluruz....
kiscem senle bi denk gelemiyoruzzz
evet canım bak ben geldim yine yoksun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?