Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

yaa hemşomm biz çok seviyoruz heralde birbirimizi herşeyimiz aynı bnde dün gtiim 12 günümdü ve 5 yumurtam vardı yarın tekrar gidicem yarın yapılacak çatlatma iğnesi büyüklük nasıldı canım benm 16 mm di dr çarşambaya 20 olur dedi günde 2mm büyürmüş

coj geçmiş olsun tatlım ne güzel kist çıkmamış catala oturmak insanı mahvediyor zaten ama insan nelere alışmiyor ki

hahaaaa ewt insan nelere alışmıyorki kızımdan önce yaram vardı ilk çatala oturmam o zaman başladı .........yıllar geçti doğumdu şuydu buydu her doktora gtmemmde valla gülüyorum artık ya o kadr normal geliorki bana alıştık artık

seviyoruz tabi kisss

Cooh sevindim canım senin içinde altiz dogurup voleybol takımı kuracak benim kocis
Ben dün saat 14 te oldum canım catlatma iğnesini bugün ve perşembe günü ilişki dedi birazdan ovu testi de yapcam zaten bel ve kasık agrim başladı bugün catlayacak yumoslar

canım biz burdayız doktor ne dedi sölesene neden bize anlatmak mı istemiyorsun
Aşk olsun kızçemmm

ay canım benim ya....
ama çok şükür kist falan çıkmamış inş tahlillerinde temiz çıkar canımcım....

amin canımmm çok korkuyorum walla inşallah bişi çıkmaz... malum kilo problemim var bişi çıkar die ödüm patlıo..
buarada tekrar gidince sorcam dr a kilolu olmam hamile kalmama engelmi die..

coj geçmiş olsun tatlım ne güzel kist çıkmamış catala oturmak insanı mahvediyor zaten ama insan nelere alışmiyor ki

öle canım ayyy çok iğrenç hisettim kendimi... o yanındaki hemşirede girdi. odaklanmışlar şeyime bakıolar filan çok utandım çokkk

Bende topu topu 4 kez oturdum ilk oturacagimda ayaklarım zangir zangir titriyordu hemşireler sakinleştirmeye çalışıyordu

alttan muayene etti mi anlayamadım tam regl durumunda pek bakmazlar :S utanılacak birşey yok canımm kist olmaması çok iyi ne güzel işte hormonlarda da bi sıkıntı çıkmasın inşallah kiloya gelince her doktorun takıntısı var bu konuda kilo vermeni isteyecektir.

Bende topu topu 4 kez oturdum ilk oturacagimda ayaklarım zangir zangir titriyordu hemşireler sakinleştirmeye çalışıyordu

Sana iyi davranmışlar gene tatlım benimkiler salakmışım gibi baktılar bana anormal hareketler sergiliomuşum gibi...
çok utandım çooooookk

hadi hayırlısı tatlımm hayırlı olsun takımınız böyle güzel yumurta üretince çok mutlu oluyorum şansımız artıyo.bide bişe sorucam canım kaç menegon kaç ilaç kullandın bu ay benm biraz fazla oldu sanki

ewet canım alttan muyene etti. baktı wala
ölede o kay kay aşağı gel filan .. zaten pozisyonu düşünmek bile istemiyorummm.. offff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…