- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #57.381
yeni gördüğüm kızlarım hoşgeldiniz....
bu arada kızlar adetime 9-10 gün var test yapsam çıkarmı...
ha diyeceksiniz neden yapıyosun bu ay kasık ağrım hiç geçmedi batıyo sızlıyo sürekli bi şişlik hissi anlamadım bende ama bu ay hep böleydi karın bölgemde bi rahatsızlık ne bileyim acaba diyorum kendi kendime....
ha diyeceksiniz neden yapıyosun bu ay kasık ağrım hiç geçmedi batıyo sızlıyo sürekli bi şişlik hissi anlamadım bende ama bu ay hep böleydi karın bölgemde bi rahatsızlık ne bileyim acaba diyorum kendi kendime....
bence yap canım ne kaybedersin ki ?
esbayarım hayal kırıklığı yaşamakta istemiyorum biliyosun belirtileri ama sadece kasıklarım böle göğüslerimde hiç bişey yok acı sızı hiç bişey yani...
ama haklısın ne kaybederimki dur eve gidince yapayım bari ta dünden aklımdaydı aslında ama erken dedim kendi kendime bende diyorum varsabırakayım çünkü kasıklarım çok fena eğer yoksa zaten doktor yolu görüncek bu sefer.....
dün akşamda mikmik oldu ama yararlı olmadı boşa gittihala devam ediyoruz biz ama kocişimde yoruldu artık dinlenmeye çekilelim diyo
canımmm hayırdır ?
dr dan geliorum canım adetim hala sürüyodu yaaa
10 gün olmuştu bu günn
canım polikistik over sendromu diye bi rahatsızlık kilo adet düzensizliği tüylenme yapıyor adet düzensizliği olunca yumurtlama olmuyor yumurtlama olmayınca adet düzensizlesiyor bu arada o catlamayan yumurtalar kiste dönüşüyor bi sürü kist oluyor birikiyor
canım doktor ne dedi sana normalmiymiş kız anlatsana ne oldu....
ahh tatlım ahhhhh omur boyu pesimizi bırakmayacak bi illet rabbim hepimize şifalar versin
canım çatala oturdummayy en çok korktuğum şeydi ve çoookk utandım
dr da bi anlayışsızdı sormaultrasona soktu işte.. yağlarımdan yağlarımdan bastırdı
şükürki kist filan çıkmadı canım... hormonlarada bakalım dedi. sonra netleştiririz dedi. bakalım ne olacak.. 2 -3e doğru gidip sonuçları alıcam
coj geçmiş olsun tatlım ne güzel kist çıkmamış catala oturmak insanı mahvediyor zaten ama insan nelere alışmiyor ki
ahh tatlım ahhhhh omur boyu pesimizi bırakmayacak bi illet rabbim hepimize şifalar versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?