Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

yeni gördüğüm kızlarım hoşgeldiniz....
bu arada kızlar adetime 9-10 gün var test yapsam çıkarmı...
ha diyeceksiniz neden yapıyosun bu ay kasık ağrım hiç geçmedi batıyo sızlıyo sürekli bi şişlik hissi anlamadım bende ama bu ay hep böleydi karın bölgemde bi rahatsızlık ne bileyim acaba diyorum kendi kendime....

bence yap canım ne kaybedersin ki ?

Daha çok erken ama büyük belirtilerin varsa içim rahat edecek dayanamıyorum dersen yap... dün okudum bi topikte arkadaş vardı kız tam 1 hafta önce yapmış testi ve silik olarak 2. çizgiyi görmüş.. ama erken yumurtlamış............ göğüslerin durumu ne canım sadece kasık batması mı var?

Son düzenleme:

slm canim...cikmaz teste..haberin olsun, gecen yazdim burayada...hormon önce kanda sonra idrarda cikiyor, idrarda cikmasi icinde canim adet tarihine denk gelmesi gerek, yani sen daha 9-10 gü arasi bekle derim...sonra yaparsin

bence yap canım ne kaybedersin ki ?

esbayarım hayal kırıklığı yaşamakta istemiyorum biliyosun belirtileri ama sadece kasıklarım böle göğüslerimde hiç bişey yok acı sızı hiç bişey yani...
ama haklısın ne kaybederimki dur eve gidince yapayım bari ta dünden aklımdaydı aslında ama erken dedim kendi kendime bende diyorum varsa bırakayım çünkü kasıklarım çok fena eğer yoksa zaten doktor yolu görüncek bu sefer.....
dün akşamda mikmik oldu ama yararlı olmadı boşa gitti hala devam ediyoruz biz ama kocişimde yoruldu artık dinlenmeye çekilelim diyo

ahahahaah alemsin kuzum yaa sizde son gaz bizde tık yok en son çarşamba mikmik dedik cuma yaparız o zamanda kardeşim geldi c.tesi pazar tekirdağdaydık yazlıkta ordada olmadı dün de bn doktora gittim die cnm sıkkındı bnmkine dedim mikmik yapalım yok dedi sabahta regl oldum durum fena bende ama napim bn istedim o istemedi kendi bilir

geçmiş olsun canım ya off off bilirim çektiğini en 1 yıldır ilaçlarla her ay düznli oldum mart 27 en son adet tarihim ondan sonra ilaç kullanmadım pazar günü yani 05.05 de oldum 1.5 ay olmadım yani ne olcek bu halimiz rabbim yar ve yardımcımız olsun cümlemize inş tez zamanda şifa verr çok geçmiş olsun balım ya

canım doktor ne dedi sana normalmiymiş kız anlatsana ne oldu....

canım çatala oturdumm ayy en çok korktuğum şeydi ve çoookk utandım
dr da bi anlayışsızdı sorma ultrasona soktu işte.. yağlarımdan yağlarımdan bastırdı
şükürki kist filan çıkmadı canım... hormonlarada bakalım dedi. sonra netleştiririz dedi. bakalım ne olacak.. 2 -3e doğru gidip sonuçları alıcam

ay canım benim ya....
ama çok şükür kist falan çıkmamış inş tahlillerinde temiz çıkar canımcım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…